я так понял гаранта, что если экономика будет расти, то и пенсии. А если экономика будет валиться - то шиш вам, а не пенсию. Здраво мыслит - далеко пойдет!
abvertaras написав:За його словами, це буде зроблено після того, як із зростанням мінімальної зарплати зростуть надходження від податків з доходів фізичних осіб та єдиного соціального внеску, а отже... ніколи.
1. Новая волна массового закрытия чп 2. Кто ему еще верит
Повышение от правительства похоже на шулерство. Кричат о повышении минималки в 2 раза. Как ни странно, но это не приведет к повышению жизненного уровня при практически неработающей экономике. Сейчас минималка сопоставима с оплатой за коммуналку. Практически все "минимальщики" обратились за субсидией. Реальное повышение будет не больше чем 15%, так как остальная сумма будет снята с субсидии. А вот социальный взнос с мелких предприятий начнут брать по полной с 3200, даже если работодатель переведет человека на 0.25 ставки. У них все просчитано. А если не хватит денег, еще в 2-3 раза повысят коммуналку. Деградируем...
ПФ «привязав» пенсіонерів при виході на пенсію до СЕРЕДНЬОЇ ЗАРПЛАТИ по Україні, і як оказалось це "змінна величина", а тому по всіх писаних і не писаних законах, а також враховуючи фактор справедливості потрібно кожен рік в березні (т.я. оголошується середня зарплата по Україні за минулий рік) всім перерахувати пенсію в звязку з зміною цієї величини. Тому все що робиться не так як сказано вище, це ШАХРАЙСТВО. пенсія залежить від року виходу на пенсію т.я. кожен рік середня з/п по Україні різна. Більше того за 6 рокі приблизно вона стає в 2 рази більшою, але пенсія не перераховується. Тобто всіх пенсіонерів держуть за лопухів. Виходить абсурд при купівлі чого небудь потрібно "вимагати" ту ціну яка була тоді коли ви йшли на пенсію. Середня з/п кожен рік росте а пенсія заморожена тому пенсіонерам живеться все "краще" і "краще"
ums82018 написав:ПФ «привязав» пенсіонерів при виході на пенсію до СЕРЕДНЬОЇ ЗАРПЛАТИ по Україні, і як оказалось це "змінна величина", а тому по всіх писаних і не писаних законах, а також враховуючи фактор справедливості потрібно кожен рік в березні (т.я. оголошується середня зарплата по Україні за минулий рік) всім перерахувати пенсію в звязку з зміною цієї величини. Тому все що робиться не так як сказано вище, це ШАХРАЙСТВО. пенсія залежить від року виходу на пенсію т.я. кожен рік середня з/п по Україні різна. Більше того за 6 рокі приблизно вона стає в 2 рази більшою, але пенсія не перераховується. Тобто всіх пенсіонерів держуть за лопухів. Виходить абсурд при купівлі чого небудь потрібно "вимагати" ту ціну яка була тоді коли ви йшли на пенсію. Середня з/п кожен рік росте а пенсія заморожена тому пенсіонерам живеться все "краще" і "краще"
Розділ IV. ПОРЯДОК І УМОВИ ПЕРЕРАХУНКУ ПЕНСІЙ
Стаття 97. Підвищення пенсій у зв’язку з індексацією грошових доходів населення
{Дію статті 97 відновлено у зв’язку з втратою чинності Декрету № 7-92 на підставі Закону № 534/96-ВР від 21.11.96}
{Дію статті 97 зупинено з грудня 1992 року згідно з Декретом № 7-92 від 09.12.92}
Пенсії щороку підвищуються відповідно до індексації грошових доходів населення, але не менш як на 2 проценти заробітку, з якого обчислено пенсію (стаття 64). В усіх випадках зазначене підвищення не може бути менше 2 процентів мінімальної пенсії за віком.
Дайте мне ответ,зачем 30_40 лет работать официально и платить налог кожен месяц.... чтобы в 60 лет выйти на пенсию неизвестно дожевешь ли ты до неё ....а потом 5-10 лет получать по 1400-1700 грн пенсию...