flyman написав:25,30 то в Днєпрє правильно би брати середню між бідом та аском по Києву 24,85/25,25 UAH/USD 25,05 маніпуляціі однако, для зниження медіани в доларах США
нет, мухо, изначально было оговорено что курс продажи и кроме того, методику в середине менять не хорошо
ясно, ізначально мєтодіка заточена під заниженійе цєни в $, тоісць на мєдіанну можно нє смотрєть, а лішь на йійо двіжєніє
был в кгс интересовался паркингами. половина менеджеров занята. условия оформления немного удивили. нотариально заверенное разрешение супруга для покупки. даже если он лично присутствует. 2 проц гос пошлины и 4000 тыс стоимость оформления у нотариуса!!! 700 грн стоимость предварительного договора. год назад такого не было
stm написав:И тут интересно 1) покупают самые дешевые варианты и таки снижают цены на оставшиеся 2) просто снимают с продажи самое дорогое
Є в мене знайомий ріелтор. Толковий і працелюбний. Можу скинути ПП його телефон. Так от, він говорить, що найдешевші варіанти житла в К. - розкупили.
Спасибо, но пока я смотрю новострои готовностью свыше 70%, но ввязываться мне не к спеху и страшно ))) Плюсы, как бы растишки не говорили о росте, я предполагаю, что резкую горку вверх на графиках мы в ближайший пол года не увидим К НГ я уже опять составлю свое мнение на вверх/вниз на последующий квартал и если вдруг я таки решусь на готовое, всенепременно воспользуюсь вашими связями с удовольствием
flyman написав:25,30 то в Днєпрє правильно би брати середню між бідом та аском по Києву 24,85/25,25 UAH/USD 25,05 маніпуляціі однако, для зниження медіани в доларах США
нет, мухо, изначально было оговорено что курс продажи и кроме того, методику в середине менять не хорошо
ясно, ізначально мєтодіка заточена під заниженійе цєни в $, тоісць на мєдіанну можно нє смотрєть, а лішь на йійо двіжєніє
Барака вже наводив - медіяна малочуттєва до курсу, +/- пару десят копійок її не зрушать з місця
Faceless написав:Барака вже наводив - медіяна малочуттєва до курсу, +/- пару десят копійок її не зрушать з місця
та як, он stm дала записи від вресня: курс з 22,8 до 25,3 медіанна з 40 до 38, кореляція наліцо п.с. 25,3 від 25,05 відрізняється на 1%, що майже $400 від 38куе
Faceless написав:Барака вже наводив - медіяна малочуттєва до курсу, +/- пару десят копійок її не зрушать з місця
та як, он stm дала записи від вресня: курс з 22,8 до 25,3 медіанна з 40 до 38, кореляція наліцо п.с. 25,3 від 25,05 відрізняється на 1%, що майже $400 від 38куе
Та так, ви змішуєте разом і вплив курсу і динаміку цін безпосередньо. Якщо взяти одну вибірку, то медіяна по ній малочутлива до курсу, я питав наприклад в Бараки, наскільки має змінитися курс, щоб медіяна приросла на 1 куо - то треба було курс просадити до 18-19