Первый написав: треха в БПС будет стоить дешевле гостинки, ибо гостинка дешевле для испепеленного в содержании чем треха. Вот уже и 21 фактор почему для трехи БПС на соломе 14,4 куе дорого.
я что-то пропустил? трёхи БПС на Соломе уже по 14,4 куе?
Faceless написав:І якщо ви не знаєте прикладів точного машинобудування в Україні, це лише ваше невігласство і неінформованість.
Питання про масовість, а не про окреми зразки. В СРСР теж були окремі зразки якісної високотехнологічної продукції. Навіть більше, ніж в постсовкових державах. І що з того?
Прибутки укро-ВВП від експорту машинобудування - які? Не більше 5...10% ВВП. Це в кращому випадку.
А таблицю прикладів впливу релігії на середню зарплату пересічного - я вже наводив.
Останній раз кажу - годі скиглити, як дитина.
Щодо впливу релігії, краще почитайте ще це: http://duep.edu/uploads/vidavnitstvo-15-16/13573.pdf 1) Неоднозначним є причинно-наслідковий зв"язок: низький рівень життя зумовлює високу релігійність чи навпаки. 2) Набагато сильніша кореляція не між конкретною релігією і рівнем доходів, а між рівнем релігійності і рівнем доходів. 3) Згідно досліджень, православ'я ще не найгірший варіант загалом, хоч і найгірший серед християнства І найголовніше - вам, як ніби то вченому, має бути відомо, що таке загальностатистичні залежності і окремий випадок. Те, що ви перейдете у протестанти, не зробить вас багатшим. Те, що католик перейде в православ'я, не зробить людину біднішою. Якщо людина православна, вона не обов1язково бідна і навпаки. І вкотре - рівень релігійності нижчий у великих містах, нижчий, чим вищий рівень життя в у сегменті населення.
Ви як дитина - побачили цікаву залежність, проголосили її доктриною і носитеся з нею, ніби відкрили істину в останній інстанції
Все у нас буде "чудово". Гривну обіцяють "па28-29". Значить, ціни на нерухомість будуть "рости". Разом з зарплатами )))
"К концу следующего года курс национальной валюты составит не 24,1 грн/долл., а 28-29 грн/долл. Это слабонаклонный валютный коридор, вызванный незначительной девальвацией гривни без больших шоков.
Тем временем, рост ВВП в 2%, заложенный Минфином в проект бюджета, не выходит за рамки погрешности."
Фейслес, "Скільки не кажи: "халва", а в роті солодко не буде."
З нинішнією горе-"елітою" Україна може бути тільки країною жебраків і олігархів!
Проблема в тому, що увесь світ йде вперед. Ми - назад, в феодалізм!
Востаннє редагувалось Frant в Вів 08 гру, 2015 17:17, всього редагувалось 5 разів.
under написав:когда БПС просядет еще на 100500%, а с ним возможно и соседний Квартет?
конечно вместе с БПС просядет и квартет... все взаимосвязано
разрыв увеличивается. Вот квартет. Лун показывает 900 дол за квадрат на конец 2014 года. в БПС метр стоил 1,5 куе. На ноябрь лун показывает в квартете 880 дол, а в БПС уже и штуцера нет. итого надеюсь сами посчитаете. влияние огненого шторма на бпс в будущем мы уже рассчитали.
Первый написав: Можна отличную трьоху в бпс с РЕМОНТОМ взять
А я вот вообще не представляю портрет покупателя этих огромных БПС трьох с залой. Современная семья пересичных с 2 детьми отлично уживается в гостинке. Зачем такое расточительство площади, которое нужно еще отапливать по новым тарифам? БПС трьохи однозначно вниз, как минимум до цены гостинки!
Согласен с Вами че тарифы имеют большое влияние. например. в гостинке за 26 квадратов нужно будет заплатить х а в БПС в 2,5х. И это в то время когда и там и там можно жить вчетвером. Так зачем платить в разы больше комуналь? а налог на недвижимость? А мебельк на 2 лишние комнаты? лампочки? нееет. треха в БПС будет стоить дешевле гостинки, ибо гостинка дешевле для испепеленного в содержании чем треха. Вот уже и 21 фактор почему для трехи БПС на соломе 14,4 куе дорого.
Да, в этом-то и ошибка Юры, что он сделал ставку на жилье для пересичных, за нее теперь он расплачивается самобичеванием. Надо было делать ставку на элитку или бизнес типа Квартета, потенциальный покупатель не испепелится, и там не будет таких проблем с купить 2 лишние лампочки.
Востаннє редагувалось under в Вів 08 гру, 2015 17:12, всього редагувалось 1 раз.
under написав:Да, в этом-то и ошибка Юры, что он сделал ставку на жилье для пересичных, за нее теперь он расплачивается самобичеванием.Надо было делать ставку на элитку
я не делал ставку, я пересичный человек и купил пересичное жилье ПО СРЕДСТВАМ... нах мне 1к в элитке???