|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 25 гру, 2015 13:05
yura_ написав:малахит, дом №3, сдача конец 2017 года 1к 44*21500/25 = 37 900 $ превед бпс-кам в 33 метра неподалеку по 40...45к это ударная волна! (с)
Почему не передаете превед себе и 3к БПС"с залой за 75к"??? 
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 25 гру, 2015 13:06
Жека79 написав: flyman написав: Жека79 написав:Первый Так некоторые для того и живут, чтобы не умереть.  Только неясно зачем надо было ехать в Польшу для этого.....тут комната с холодильником была хоть в столице, а там в таком кукуево что просто ппц, и огород впридачу дали чтоб картоху сажать....Мечта ИТ, перспективняк
не сміши мої тапочки, Щецін по населеню на третину більше Тернополя, тобто така собі провінція відносно Варшави, але в Тернополі стільки роботи в ІТ і не снилося, як є в Щеціні. При чому в ІТ в Шеціні майже такі самі з/пл як в Києві, як витрати на життя. Про перпестивня давай продовжим тему, коли буде ясно із моїм ПМЖ, зараз відсутність ПМЖ є перепоною для багатьох "тєлодвіженій" в плані роботи і кредитів/іпотеки.
Ну о чем разговор?? не вы ли вещаете что поселились в кукуево так что вам до Щецина ехать больше часа?? вы бы в Тернополе тоже ехали на работу больше часа? ну вобщем то такое, то лично ваши дела. Но я бы совсем не так поехал на вашем месте. Вам надо было оформить Чп в Польше на себя, получить бизнес визу, и работать -оказывать услуги по договору, а не ехать наемным работником. Вы вобще не в теме, и стремление получить побыстрее Пмж -явное тому подтверждение. Кредит и ипотеку можно получить совсем другим способом. Вы просто не изучили вопрос, банально тупо поехать работать по найму-это проще всего- и при этом вы будете платить все налоги Польше, в то время когда для неризидента есть варианты как это не делать, и это все законно, и ложить все себе в карман и зарабатывать больше. НО может когда то поймете, если поменяте мышление. Пока что если говорить теорией вашего любимого Куосаки у вас ,,крысиные бега,, и выбраться вам с таким подходом из этого круга будет очень непросто.
в Тернополі 40 хв, і транспорт набагато гірше в плані періодичності руху і комфорту, в Щецині мені 55хв. о ЧП в Польшє, і що, якщо роботодавець бере на ставку, підтертися тим ЧП? а після реєстрації, може ще вести його тре, звіти здавати. так що не той випадок, до якого ЧП ліпиться. ЧП це так, для фрілансера, або торгаша тапочками на ринку, є куча сфер, де лише беруть по найму. Та ясно, що не в темі, я ж "пересічений", а не "воспарішвший"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1609 раз.
- Подякували: 2854 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 25 гру, 2015 13:08
peresichnij написав: Faceless написав: flyman написав:проклади простійший маршрут, без пересадок
Невже немає варіянту Щецін - аеропорт/жд/автовокзал в Польщі - аеропорт/жд/автовокзал в Україні - Тернопіль, на дві пересадки?
То дорого для майбутнього жителя евросоюза.Вин бы пишкы ходыв,але довго,з роботы звильнять 
проклади маршрут, а я поржу з нього
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 25 гру, 2015 13:11
Первый написав: flyman написав: Жека79 написав:Первый Так некоторые для того и живут, чтобы не умереть.  Только неясно зачем надо было ехать в Польшу для этого.....тут комната с холодильником была хоть в столице, а там в таком кукуево что просто ппц, и огород впридачу дали чтоб картоху сажать....Мечта ИТ, перспективняк
не сміши мої тапочки, Щецін по населеню на третину більше Тернополя, тобто така собі провінція відносно Варшави, але в Тернополі стільки роботи в ІТ і не снилося, як є в Щеціні. При чому в ІТ в Шеціні майже такі самі з/пл як в Києві, як витрати на життя. Про перпестивня давай продовжим тему, коли буде ясно із моїм ПМЖ, зараз відсутність ПМЖ є перепоною для багатьох "тєлодвіженій" в плані роботи і кредитів/іпотеки.
Верю шо Щецин живет.Это капец какая мегакруть и т.д. Но за 300 злотых в месяц это бичевать, а не жить... 
в шоколад за 10 грн. (9,83 грн) в Польщі ти не віриш, нуну.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 25 гру, 2015 13:26
flyman написав:в шоколад за 10 грн. (9,83 грн) в Польщі ти не віриш
Я не вірю. Хіба то менше 50 грамів. Або це не зовсім шоколад. Какао боби в Польщі точно не ростуть, одже купують вони какао за ринковими цінами. Це ставить хрест на можливості такої ціни за справжній шоколад
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8238 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 25 гру, 2015 13:35
flyman написав:в шоколад за 10 грн. (9,83 грн) в Польщі ти не віриш, нуну.
Мне вот интересно, Вы действительно думаете что ТОЛЬКО Вы были в обласканой богом стране Польша? прекращайте.
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 гру, 2015 13:36
flyman написав:проклади маршрут, а я поржу з нього
С такой самоограниченой жизнью,как у тебя,не то шо поржешь,взвоешь. Ты же уже прожил БОЛЬШУЮ часть жизни.Ради чего этот аскетизм во всем?Для детей?Не пойму я. 
-
peresichnij
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 114 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 гру, 2015 13:49
Faceless написав: flyman написав:в шоколад за 10 грн. (9,83 грн) в Польщі ти не віриш
Я не вірю. Хіба то менше 50 грамів. Або це не зовсім шоколад. Какао боби в Польщі точно не ростуть, одже купують вони какао за ринковими цінами. Це ставить хрест на можливості такої ціни за справжній шоколад
я так само не вірю в ціни КРЖН, де $1000м2, тут або ціна має впасти вдвоє, або зарплати в у.е. мають вирости до варшавського рівня.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 25 гру, 2015 13:50
flyman написав:в шоколад за 10 грн. (9,83 грн) в Польщі ти не віриш, нуну.
В КотДиВуаре шоколад дороже)))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2475 раз.
-
-
Профіль
-
-