Біткоїн зростає четвертий день поспіль, додаючи за останню добу більше 3% і близько 9% від початку тижня. Протягом 18 місяців біткоїн оновить свій історичний максимум $20 000.
Про це глава криптовалютного торгового банку Galaxy Digital Майк Новограц завявив в інтерв'ю CNN, повідомляє видання Ttrcoin. Згідно зі словами підприємця, рівень $6 000 може стати лише точкою, а наступна виявиться біля значення $10 000. Він також припустив, що цього разу курси інших криптовалют не будуть рости так швидко: "Інші монети, Ethereum іде наступним за розмірами, за ним Ripple... Їм треба буде довести, що вони щось можуть".
Новограц нагадав, що з усіх елементів періодичної таблиці "тільки золото є засобом накопичення. Просто так вирішили". Інші елементи, наприклад, мідь, цінуються, тому що люди використовують їх. Після цього глава Galaxy провів паралель з ринком криптовалют, де біткоїн візьме на себе функцію цифрового золота, а альткоїни, як і мідь, будуть повинні продемонструвати свої корисні властивості: "Іншими словами, вони повинні зібрати людей в співтовариство, залучити розробників, залучити програмістів і показати, що вони чогось варті".
П.С. Так що не бздо! На корекції застрибуйте у рОкету. Попереду нові висоти! І нові пікнічки на галявині! З шашличком і панянками! Хто не встиг - той опіздав!
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Суб 11 тра, 2019 20:43, всього редагувалось 1 раз.
Vitaka написав:Зебра, открытые позиции остались? ЕТН/ВТС и др? Какие мысли?
Все те что тогда октрыл на удачу, закрыл в ноль или с минимальной прибылью в диапазоне неделя. Сейчас открывал новые и сижу в просадке
Усреднился по эфиру и закрылся по 0.028300 По зеку пока в просадке, но обе позиции фактически на моменте в ноль. Планирую шортить биток серьезно после 7000, считаю, что сейчас идет фаза сбития шортов отрицающих его рост, и сильно выше уже врятли улетим, побарахтаемся в районе 6000-7000 и пойдет плавно вниз ажиотаж на спад.
Козак-характерник написав:Zebra Зьобра, є думки про мої версії по альтам?
Думаю, что зараз відбувається глобальная корекція після затяжного падіння. Хтось прогнозує 20 000+, але я більш реально мислю. Бачу по багатьом youtube-аналітикам, що вони почали шортити біток з 4800, 5000, 5300, 5600, 5700, 6000 і т.д. Зараз йде витеснення цих шортистів, як було у грудні 2017 року.
Альти проснуться скоро, буде повторення січня 2018 року, тому що саме зараз корекція від тих подій, і все буде повторюватись. Тоді усі альти провалилися у пекло по відношенню до бітка, а потім почали їх гнати.
Мое лично мнение-пошло оно все нах...По таким ценам,я не покупаю,в рынок не вхожу и в провокациях не учавствую..Если рост дальше-вперед,без меня...Рынок крипты для меня умер после цены в 6200.Манал я все альты,битки и всех их держателей вместе взятых...Готовлюсь к мировому кризису осенью и перехожу в драгметаллы и антиквариат...Лучше не заработать и не потерять,чем играть в лотерею и обогащать пид...сов.Я все сказал!Будет ниже 6000-я подумаю,ниже 5500 начну откупаться и то...смотря по чем будут альты.Нет-значит нет!Удачи хомякам!