Козак-характерник написав:Zebra Зьобра, що по альтам міркуєш?
Зростання до бітку як в січні 2018 року. Тому набрав позицій по эфіру на падінні до 0.025 до бітка на Бітфінекс (чим подобається ця біржа, що можна під залог свого фіату або крипти торгувати будь-якими парами та ще й під проценти іншим видавати поки на паркані)
Зростання до бітку як в січні 2018 року. Тому набрав позицій по эфіру на падінні до 0.025 до бітка на Бітфінекс (чим подобається ця біржа, що можна під залог свого фіату або крипти торгувати будь-якими парами та ще й під проценти іншим видавати поки на паркані)
Zebra В тому то і заковирка. Я вирішив в $ сидіти. Чую, що ці зелені травневі свята скінчаться великою стрижкою. Там і закуплю. На зеленому входити пізно. Заманюють пушистиків-камікадзе.
Козак-характерник написав:Zebra В тому то і заковирка. Я вирішив в $ сидіти. Чую, що ці зелені травневі свята скінчаться великою стрижкою. Там і закуплю. На зеленому входити пізно. Заманюють пушистиків-камікадзе.
Тому я користуюсь маржиналкою від бітфінекса, щоб не бути поза ринком. І позиції є, і доллари є. А зараз багато монет відносно бітка у глубокій просадці.
Козак-характерник написав:Zebra В тому то і заковирка. Я вирішив в $ сидіти. Чую, що ці зелені травневі свята скінчаться великою стрижкою. Там і закуплю. На зеленому входити пізно. Заманюють пушистиків-камікадзе.
Тому я користуюсь маржиналкою від бітфінекса, щоб не бути поза ринком. І позиції є, і доллари є. А зараз багато монет відносно бітка у глубокій просадці.
Думаю, що є варіант помацяти друге дно по альтам, а не профіт. 0.008 Теж спочатку думав погратися біток - кефір, а потім і кефір, і біток, і дашку в $ перелив.
Думаю, що є варіант помацяти друге дно по альтам, а не профіт. 0.008 Теж спочатку думав погратися біток - кефір, а потім і кефір, і біток, і дашку в $ перелив.
Козаче, welcome то Bitfinex. Тут можна бути в грі, та ще й у різних валютах. Та ще й відсотки пристойні отримувати. Майже ніколи не тримаю крипту, усе через маржиналку.
Позиції
Баланс (виключно у фіаті)
На вільні кошти капають відсотки (100-200% річних)
Zebra Дякую за запрошення! Я давно зареєстрований там. Але так склалося, що переважно торгую на Лайвкоїн, Ексмо, Бінанс. А останні чутки погані поки не надихають заходити. Нехай устаканиться все. Я щось останнім часом все менше до ризику схильний, не так як раніше, з шабелюкою наголо! Може криза середнього віку?
https://news.bitcoin.com/satoshi-nakamo ... l-le-roux/ рекомендую ознакомится + на фоне того что ибей отклонил пока систему платежей на основе крипты. Комиссию СЭК отложили на неделю. На фоне этого значительного роста не будет. Если СЭК не ссыкнет и примет то что надо то может и полетит еще. Но вопрос в том не упадет ли резко до этого времени.
Розставив лєсєнку на закуп монерки від 1$ до 60$... На лайві. По 5 штучок на кожний ордер. Хай підсікає... Поки біржа демпінгує. Прикрили вихід і вхід монетки. До біта монерка на низах...а до фіата, побачимо!