Наиболее безопасный банк для депозита в момент кризиса.

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Депозити для фізичних та юридичних осіб, короткострокові банківські вклади, найвигідніші депозити в банках України.
  #<1 ... 6566676869 ... 94>
Повідомлення Додано: Суб 10 жов, 2009 15:23

а я за Ощад более, чем спокоен :lol: - хотя с ним не имею никаких контактов ввиду совдеповского сервиса ... с Приватом также ...

Сказать, что Аваль и Сиб - самые надежные - не могу, - есть еще десяток банков не уступающих и превосходящих им в этом.
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Суб 10 жов, 2009 18:57

Ок!
Скажите - какие замечания к Авалю и Сибу?
Интересно.

Ощад, повторюсь (если не ошибаюсь, конечно - вроде выше писал) -
кроме непонятных отгрузок денег в дефолтный Нафтогаз
намечает СОКРАЩЕНИЕ сотрудников, закрытие касс.
экономия - масштабная, даже на бумаге и канцтоварах (инфо от знакомых работников)
Хотя - банкротить его и вводить ВА в него не будут никогда.
Djdr

Повідомлення Додано: Суб 10 жов, 2009 20:44

оптимизацией структуры (особенно у кого она была раздутая) и сокращением кадров занялись все банки ... и замечания и проблемы у всех банков классические ... проблемные кредиты, ликвидность, уровень резервирования, соотношение собственного и прилеченноо капитала ... уровень поддержки, мощь и репутация акционеров + различные неформальные факторы. По какой причине Аваль и Сиб превосходят остальных мне непонятно. Да они, входят в перечень "хороших" банков без вариантов.

Но они:

1. Ни чем не "лучше" того же Правэкса, Индекса, Эрсте и т.п. ... и те и те относятся к "уважаемым" европейским финансовым группам ... по вышеназванным показателям критериям примерно всё имеют одинаковую надежность ...

2. Уступают "россиянам" (ВТБ, ПИБ, Сбер) по всем вышеназванным критериям ... да и наши "старые госы" Эксим и Ощад - тоже на высоте с точки зрения надежности несмотря на нефтегазовские "аферы".
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 15 жов, 2009 00:01

Эксим порадовал довльно интересным продуктом

Депозит "30 днів"
http://eximb.com/ukr/personal/deposits/30days/

я его давно уже списал для себя со счетов, т.к. по евро у него всегда были низкие % ... а другой валютой не пользуюсь ... этот вариант неплохой ...
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 15 жов, 2009 00:31

IMPRINTER написав:Эксим порадовал довльно интересным продуктом

http://eximb.com/ukr/personal/deposits/30days/

я его давно уже списал для себя со счетов, т.к. по евро у него всегда были низкие % ... а другой валютой не пользуюсь ... этот вариант неплохой ...

дійсно непоганий продукт.... зацікавило...
Desperado2006

Повідомлення Додано: Чет 15 жов, 2009 10:32

На мій погляд, є краща пропозиція, якоїю користуюся сама.
http://deltabank.com.ua/ua/deposits/for ... ostajuchyj
А може й вигідніша, оскільки за дострокове відкликання вкладу не передбачена штрафна ставка, ще й термін коротший - 14 днів, а ставки вищі.
Irinka

Подякував: 8 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 жов, 2009 20:11

Irinka написав: На мій погляд, є краща пропозиція, якоїю користуюся сама.
А може й вигідніша, оскільки за дострокове відкликання вкладу не передбачена штрафна ставка, ще й термін коротший - 14 днів, а ставки вищі.

Так, пропозиція краще, але я вам можу назвати і щ краще, що пропонують банки, які входять до категорії "рога і копита" :mrgreen: ... топик называется "Наиболее безопасный банк для депозита в момент кризиса", а не "Самые выгодные предложения" :lol: поэтому рассматриваюся наиболее выгодные предложения наиболее надежных банков
Востаннє редагувалось IMPRINTER в Чет 15 жов, 2009 23:00, всього редагувалось 2 разів.
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 15 жов, 2009 20:14

С Форумом всё нормально. 30 октября, не сомневаюсь погасит внешний доллг. Если решит склоки в кругу акционеров - вообще "душка" )))
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Пон 19 жов, 2009 22:10

IMPRINTER написав:
Irinka написав: На мій погляд, є краща пропозиція, якоїю користуюся сама.

Так, пропозиція краще, але я вам можу назвати і щ краще, що пропонують банки, які входять до категорії "рога і копита" :mrgreen: ... топик называется "Наиболее безопасный банк для депозита в момент кризиса", а не "Самые выгодные предложения" :lol: поэтому рассматриваюся наиболее выгодные предложения наиболее надежных банков

Так, звичайно, я бачу тему топіка, кажу, користуюся послугами цього банку сама, і раджу іншим)
В мене критерії, може, аж занадто тривіальні, проте поки діють:
- скільки за моїми підрахунками мені мали виплатити, стільки й отримала,
- в обумовлений термін,
- гарні фінансові показники за це півріччя та раніше,
- про всі новини мене інформують кожен місяць у листах, до того ж всі питання можно варішити й іншими шляхами, наприклад за допомогою електронного листування, як на мене це дуже зручно.
Про все це можна детальніше передивитися на відповідній гілці, де я ще не бачила вмотивованого негативу.
На закінчення - для мене головне, щоб банк був прозорий та зрозумілий, а в дельті мені більш-менш все зрозуміло, адже за своєю кваліфікацією добре вмію рахувати)
Irinka

Подякував: 8 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 жов, 2009 22:37

я вкорнє не можу погодитися про "прозорий" та "зрозумілий" .... мені не зрозумилим є акціонер цього банку фізична особа Лагун Микола Іванович. Ця особа володіє 100% акцій банку. Наскільки много ви про нього знаєте? Може зараз у нього і все гаразд, але незнайомим я грошей у позику не надаю та іншим не раджу ))). Ви розумієте, що доля ваших грошей залежить лише від однієї цієї людини? Він чихне та подавиться при цьому - і плакали ваши гроші (утрирую). Тому, маю інтимні стосунки лише з тими банками, акціонери яких є:
1. відомими европейськими фінансовими корпораціями;
2. банками, що належать державі (всі - як європейські, російські так і українські).
усе інше для мене - "рога і копита".

Тому, категорично ніколи не відкрию вклад, акціонером якого є:
1. Фізична особа (одна або декілька) не зважаючи на ступень відомості.
2. Маловідомі ТОВ, СП, ПП та подіне.

вот скажіть мені наскільки стресостійким є Дельта (ви оцінювали?) і скільки ВЛАСНИХ грошей відірвавши їх від себе, від дружини, від родини готовий влити в нього пан Лагун у випадку нової хвилі кризи наприклад? Наприклад, колиші володарі Укрпрому вирішили, що це недоцільно. А акціонери європейських банків збільшили статутники своїх доньок та зарезервували.
Надайте відповідь на ці питання та будемо вважати, що ви мене "убєділі".

Гарні фінансові показники про які ви кажете - не про що не кажуть. Ілюзія. Навпаки, банки, що показують збитки у мене викликають більшої поваги. Це свідчить про те, що кошти вони направлють на резервування під погані кредити, а рівень резервування в Дельті вважаю ДУЖЕ недостатнім.
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Профіль

9
5
2
  #<1 ... 6566676869 ... 94>
Форум: