Сказать, что Аваль и Сиб - самые надежные - не могу, - есть еще десяток банков не уступающих и превосходящих им в этом.
|
|
![]() Ок!
Скажите - какие замечания к Авалю и Сибу? Интересно. Ощад, повторюсь (если не ошибаюсь, конечно - вроде выше писал) - кроме непонятных отгрузок денег в дефолтный Нафтогаз намечает СОКРАЩЕНИЕ сотрудников, закрытие касс. экономия - масштабная, даже на бумаге и канцтоварах (инфо от знакомых работников) Хотя - банкротить его и вводить ВА в него не будут никогда.
![]() оптимизацией структуры (особенно у кого она была раздутая) и сокращением кадров занялись все банки ... и замечания и проблемы у всех банков классические ... проблемные кредиты, ликвидность, уровень резервирования, соотношение собственного и прилеченноо капитала ... уровень поддержки, мощь и репутация акционеров + различные неформальные факторы. По какой причине Аваль и Сиб превосходят остальных мне непонятно. Да они, входят в перечень "хороших" банков без вариантов.
Но они: 1. Ни чем не "лучше" того же Правэкса, Индекса, Эрсте и т.п. ... и те и те относятся к "уважаемым" европейским финансовым группам ... по вышеназванным показателям критериям примерно всё имеют одинаковую надежность ... 2. Уступают "россиянам" (ВТБ, ПИБ, Сбер) по всем вышеназванным критериям ... да и наши "старые госы" Эксим и Ощад - тоже на высоте с точки зрения надежности несмотря на нефтегазовские "аферы". ![]() Эксим порадовал довльно интересным продуктом
Депозит "30 днів" http://eximb.com/ukr/personal/deposits/30days/ я его давно уже списал для себя со счетов, т.к. по евро у него всегда были низкие % ... а другой валютой не пользуюсь ... этот вариант неплохой ... ![]()
дійсно непоганий продукт.... зацікавило...
![]() На мій погляд, є краща пропозиція, якоїю користуюся сама.
http://deltabank.com.ua/ua/deposits/for ... ostajuchyj А може й вигідніша, оскільки за дострокове відкликання вкладу не передбачена штрафна ставка, ще й термін коротший - 14 днів, а ставки вищі. ![]()
Так, пропозиція краще, але я вам можу назвати і щ краще, що пропонують банки, які входять до категорії "рога і копита" ![]() ![]() Востаннє редагувалось IMPRINTER в Чет 15 жов, 2009 23:00, всього редагувалось 2 разів.
![]()
Так, звичайно, я бачу тему топіка, кажу, користуюся послугами цього банку сама, і раджу іншим) В мене критерії, може, аж занадто тривіальні, проте поки діють: - скільки за моїми підрахунками мені мали виплатити, стільки й отримала, - в обумовлений термін, - гарні фінансові показники за це півріччя та раніше, - про всі новини мене інформують кожен місяць у листах, до того ж всі питання можно варішити й іншими шляхами, наприклад за допомогою електронного листування, як на мене це дуже зручно. Про все це можна детальніше передивитися на відповідній гілці, де я ще не бачила вмотивованого негативу. На закінчення - для мене головне, щоб банк був прозорий та зрозумілий, а в дельті мені більш-менш все зрозуміло, адже за своєю кваліфікацією добре вмію рахувати) ![]() я вкорнє не можу погодитися про "прозорий" та "зрозумілий" .... мені не зрозумилим є акціонер цього банку фізична особа Лагун Микола Іванович. Ця особа володіє 100% акцій банку. Наскільки много ви про нього знаєте? Може зараз у нього і все гаразд, але незнайомим я грошей у позику не надаю та іншим не раджу ))). Ви розумієте, що доля ваших грошей залежить лише від однієї цієї людини? Він чихне та подавиться при цьому - і плакали ваши гроші (утрирую). Тому, маю інтимні стосунки лише з тими банками, акціонери яких є:
1. відомими европейськими фінансовими корпораціями; 2. банками, що належать державі (всі - як європейські, російські так і українські). усе інше для мене - "рога і копита". Тому, категорично ніколи не відкрию вклад, акціонером якого є: 1. Фізична особа (одна або декілька) не зважаючи на ступень відомості. 2. Маловідомі ТОВ, СП, ПП та подіне. вот скажіть мені наскільки стресостійким є Дельта (ви оцінювали?) і скільки ВЛАСНИХ грошей відірвавши їх від себе, від дружини, від родини готовий влити в нього пан Лагун у випадку нової хвилі кризи наприклад? Наприклад, колиші володарі Укрпрому вирішили, що це недоцільно. А акціонери європейських банків збільшили статутники своїх доньок та зарезервували. Надайте відповідь на ці питання та будемо вважати, що ви мене "убєділі". Гарні фінансові показники про які ви кажете - не про що не кажуть. Ілюзія. Навпаки, банки, що показують збитки у мене викликають більшої поваги. Це свідчить про те, що кошти вони направлють на резервування під погані кредити, а рівень резервування в Дельті вважаю ДУЖЕ недостатнім.
|
|