|
В ООН підрахували, у скільки обійшлися Росії анексія |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 04 лис, 2017 19:02
slavek написав:Разница между моим сыном и вашими детьми в том, что он конкурентоспособен в другом мире, а ваши - нет.
Якщо стати на позицію зрадофілів, то конкурентоспроможний - значить, поїхав мити унітази. 
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 лис, 2017 19:04
lapay написав: slavek написав:Разница между моим сыном и вашими детьми в том, что он конкурентоспособен в другом мире, а ваши - нет.
Якщо стати на позицію зрадофілів, то конкурентоспроможний - значить, поїхав мити унітази. 
Нет, он работает врачом в Израиле.
-
slavek
-
-
- Заблокований
- Подякував: 101 раз.
- Подякували: 871 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 лис, 2017 19:20
slavek написав: lapay написав: slavek написав:Разница между моим сыном и вашими детьми в том, что он конкурентоспособен в другом мире, а ваши - нет.
Нет, он работает врачом в Израиле.
1 Я за вашого радий- надіюсь він оплатив вартість навчання в українському вузі? 2 Ви не страждаєте манією роздвоєння? Як на мене-якщо мої діти роблять кращою Україну, а ваші - Ізраїль (нехай навіть і живуть в кращих умовах) - то все таки я виховав кращих патріотів ніж ви 3 Якщо ж ви виховали ізраїльтянина і постійно плачете про совок - то хто ви ? ви ж памятаєте що Ізраїль один з найбільших ворогів совка в арабському світі. Звідси підсумовуємо Совок,який 27 років прожив в Ураїні і виховав ізраїльтянина - щось белькоче про український патріотизм Самому не смішно?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 04 лис, 2017 21:28
Видимо, наболело-сказал то, что думал. 62.07
-
Волгарь
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 771 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 лис, 2017 23:26
budivelnik написав:1 Я за вашого радий- надіюсь він оплатив вартість навчання в українському вузі?
Это сделал я budivelnik написав:2 Ви не страждаєте манією роздвоєння? Як на мене-якщо мої діти роблять кращою Україну, а ваші - Ізраїль (нехай навіть і живуть в кращих умовах) - то все таки я виховав кращих патріотів ніж ви
В чем ваши дети делают Украину лучше? Они в ней что-то изменили вместе с вами? Вы своим многочисленным соседям с западной Украины уехавшим временно или навсегда в Португалии, Италии ,Польши, а последнее время и в Израиль в качестве беженцев, тоже про патриотизм рассказываете и попрекаете отъездом? budivelnik написав:3 Якщо ж ви виховали ізраїльтянина і постійно плачете про совок - то хто ви ? ви ж памятаєте що Ізраїль один з найбільших ворогів совка в арабському світі.
Где я плачу про совок, Украину или еще что-либо? Если белое называю белым, а черное - черным, и вам это не нравится,то кто вам доктор? В отличие от вас я на политинформациях в войсковых частях мало сидел, больше в библиотеке им.В.Ленина в Москве, поэтому бред про арабо-советскую дружбу не воспринимал в прошлом, тем более сейчас. budivelnik написав:Звідси підсумовуємо Совок,який 27 років прожив в Ураїні і виховав ізраїльтянина - щось белькоче про український патріотизм Самому не смішно?
Я воспитал нормального мужчину оценившего в отличие от меня перспективы молодого врача в Украине еще 7 лет назад когда ситуация не была столь удручающей. Про свой патриотизм никогда не упоминал, а от вашего и вам подобных тошнит. PS В Украине живу 29 лет.1-й раз появился в Киеве 33 года назад и с тех пор бывал наездами.
-
slavek
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лис, 2017 11:30
slavek написав: budivelnik написав:1 Я за вашого радий- надіюсь він оплатив вартість навчання в українському вузі?
Это сделал я
А пенсію Вам зараз хто платить? slavek написав:Я воспитал нормального мужчину оценившего в отличие от меня перспективы молодого врача в Украине еще 7 лет назад когда ситуация не была столь удручающей.
То що і за влади ПР та Януковича перспективи не побачили? Ваш пост припав до душі ще оному "вболіваючому" за Україну зі східного зарубіжжя, який дуже скупий на +, а тут знайшов союзника.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 06 лис, 2017 14:55
slavek написав:Вы своим многочисленным соседям с западной Украины уехавшим временно или навсегда в Португалии, Италии ,Польши, а последнее время и в Израиль в качестве беженцев, тоже про патриотизм рассказываете и попрекаете отъездом?
Я навіть Вам не попрікаю , що ви виховали ізраільтянина. Просто ті мої сусіди/знайомі/навіть родичі - які виїхали на Захід - не розповідають мені що вони більші патріоти ніж я і мої діти. + вони чітко усвідомлюють , що Україна яка їх виховала/вигодувала - має право на компенсацію від них , за те що вони працюють на благо інших держав, а тому постійно висилають своїм родичам кошти і таким чином підтримують валютний баланс + не забувайте ,що на протязі останніх 200 років Україна експортувала трудові ресурси , але ті кого вона експортувала на своїх нинішніх територіях створюють гуртки/церкви/школи української мови ,підтримують матеріально тих хто тут залишився. Тому патріотизм може бути різним , але точно -назвати патріотом України - старого пердуна який сина відправив в Ізраїль+ з підписом бек то ссср - не можна
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 06 лис, 2017 17:17
budivelnik написав:назвати патріотом України - старого пердуна який сина відправив в Ізраїль+ з підписом бек то ссср - не можна
Как там в классике: - Вовремя предать - это не предать, а предвидеть! (С)
-
Подолянин
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 117 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лис, 2017 19:14
Подолянин написав: budivelnik написав:назвати патріотом України - старого пердуна який сина відправив в Ізраїль+ з підписом бек то ссср - не можна
Хіба я проти таких передбачливих? Прапор їм в руки... , але сидіти тут і обсирати те місце де сидиш - може тільки мудельман. Розумний (або містер Ендорфін з валютної гілки) а - постарається зробити собі краще ніж є б - якщо в нього не вийде зробити собі краще - не буде трубити на весь світ що всі передбачили , а він ні зробити ні передбачити не зміг.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 06 лис, 2017 19:55
Подолянин написав: budivelnik написав:назвати патріотом України - старого пердуна який сина відправив в Ізраїль+ з підписом бек то ссср - не можна
Это чем же я и мой сын предали таких как вы?
-
slavek
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-