В ООН підрахували, у скільки обійшлися Росії анексія

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 150151152153154 ... 608>
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2017 19:02

Re: В ООН підрахували, у скільки обійшлися Росії анексія

slavek написав:Разница между моим сыном и вашими детьми в том, что он конкурентоспособен в другом мире, а ваши - нет.

Якщо стати на позицію зрадофілів, то конкурентоспроможний - значить, поїхав мити унітази. :)
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2017 19:04

lapay написав:
  slavek написав:Разница между моим сыном и вашими детьми в том, что он конкурентоспособен в другом мире, а ваши - нет.

Якщо стати на позицію зрадофілів, то конкурентоспроможний - значить, поїхав мити унітази. :)

Нет, он работает врачом в Израиле.
slavek

Заблокований
Подякував: 101 раз.
Подякували: 871 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2017 19:20

slavek написав:
  lapay написав:
Нет, он работает врачом в Израиле.
1 Я за вашого радий- надіюсь він оплатив вартість навчання в українському вузі?
2 Ви не страждаєте манією роздвоєння? Як на мене-якщо мої діти роблять кращою Україну, а ваші - Ізраїль (нехай навіть і живуть в кращих умовах) - то все таки я виховав кращих патріотів ніж ви
3 Якщо ж ви виховали ізраїльтянина і постійно плачете про совок - то хто ви ? ви ж памятаєте що Ізраїль один з найбільших ворогів совка в арабському світі.

Звідси підсумовуємо
Совок,який 27 років прожив в Ураїні і виховав ізраїльтянина - щось белькоче про український патріотизм
Самому не смішно?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2017 21:28

Видимо, наболело-сказал то, что думал. 62.07
Волгарь

Подякував: 22 раз.
Подякували: 771 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2017 23:26

budivelnik написав:1 Я за вашого радий- надіюсь він оплатив вартість навчання в українському вузі?

Это сделал я

budivelnik написав:2 Ви не страждаєте манією роздвоєння? Як на мене-якщо мої діти роблять кращою Україну, а ваші - Ізраїль (нехай навіть і живуть в кращих умовах) - то все таки я виховав кращих патріотів ніж ви

В чем ваши дети делают Украину лучше?
Они в ней что-то изменили вместе с вами?
Вы своим многочисленным соседям с западной Украины уехавшим временно или навсегда в Португалии, Италии ,Польши, а последнее время и в Израиль в качестве беженцев, тоже про патриотизм рассказываете и попрекаете отъездом?

budivelnik написав:3 Якщо ж ви виховали ізраїльтянина і постійно плачете про совок - то хто ви ? ви ж памятаєте що Ізраїль один з найбільших ворогів совка в арабському світі.

Где я плачу про совок, Украину или еще что-либо?
Если белое называю белым, а черное - черным, и вам это не нравится,то кто вам доктор?
В отличие от вас я на политинформациях в войсковых частях мало сидел, больше в библиотеке им.В.Ленина в Москве, поэтому бред про арабо-советскую дружбу не воспринимал в прошлом, тем более сейчас.

budivelnik написав:Звідси підсумовуємо
Совок,який 27 років прожив в Ураїні і виховав ізраїльтянина - щось белькоче про український патріотизм
Самому не смішно?

Я воспитал нормального мужчину оценившего в отличие от меня перспективы молодого врача в Украине еще 7 лет назад когда ситуация не была столь удручающей.
Про свой патриотизм никогда не упоминал, а от вашего и вам подобных тошнит.
PS В Украине живу 29 лет.1-й раз появился в Киеве 33 года назад и с тех пор бывал наездами.
slavek

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 11:30

slavek написав:
  budivelnik написав:1 Я за вашого радий- надіюсь він оплатив вартість навчання в українському вузі?

Это сделал я

А пенсію Вам зараз хто платить?

slavek написав:Я воспитал нормального мужчину оценившего в отличие от меня перспективы молодого врача в Украине еще 7 лет назад когда ситуация не была столь удручающей.

То що і за влади ПР та Януковича перспективи не побачили?
Ваш пост припав до душі ще оному "вболіваючому" за Україну зі східного зарубіжжя, який дуже скупий на +, а тут знайшов союзника.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 14:55

slavek написав:Вы своим многочисленным соседям с западной Украины уехавшим временно или навсегда в Португалии, Италии ,Польши, а последнее время и в Израиль в качестве беженцев, тоже про патриотизм рассказываете и попрекаете отъездом?
Я навіть Вам не попрікаю , що ви виховали ізраільтянина.
Просто ті мої сусіди/знайомі/навіть родичі - які виїхали на Захід - не розповідають мені що вони більші патріоти ніж я і мої діти.
+ вони чітко усвідомлюють , що Україна яка їх виховала/вигодувала - має право на компенсацію від них , за те що вони працюють на благо інших держав, а тому постійно висилають своїм родичам кошти і таким чином підтримують валютний баланс
+ не забувайте ,що на протязі останніх 200 років Україна експортувала трудові ресурси , але ті кого вона експортувала на своїх нинішніх територіях створюють гуртки/церкви/школи української мови ,підтримують матеріально тих хто тут залишився.

Тому патріотизм може бути різним , але точно -назвати патріотом України - старого пердуна який сина відправив в Ізраїль+ з підписом бек то ссср - не можна
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 17:17

Re: В ООН підрахували, у скільки обійшлися Росії анексія

budivelnik написав:назвати патріотом України - старого пердуна який сина відправив в Ізраїль+ з підписом бек то ссср - не можна
Как там в классике:
- Вовремя предать - это не предать, а предвидеть! (С)
Подолянин

Подякував: 25 раз.
Подякували: 117 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 19:14

Подолянин написав:
  budivelnik написав:назвати патріотом України - старого пердуна який сина відправив в Ізраїль+ з підписом бек то ссср - не можна
Как там в классике:
Хіба я проти таких передбачливих?
Прапор їм в руки... , але сидіти тут і обсирати те місце де сидиш - може тільки мудельман.
Розумний (або містер Ендорфін з валютної гілки)
а - постарається зробити собі краще ніж є
б - якщо в нього не вийде зробити собі краще - не буде трубити на весь світ що всі передбачили , а він ні зробити ні передбачити не зміг.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 19:55

Подолянин написав:
Как там в классике:

Это чем же я и мой сын предали таких как вы?
slavek

Заблокований

Профіль

#<1 ... 150151152153154 ... 608>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: pesikot і 0 гостей