Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
MASolomko написав:А есть ли какой-то плюс в том, что банк отправляет СЭП с прямого счёта клиента?
Есть. Получатель сразу видит, от кого пришел платеж? Сам нарывался на ситуацию, когда получатель полдня искал один из нескольких платежей, который пришел с транзитника.
MASolomko написав:А есть ли какой-то плюс в том, что банк отправляет СЭП с прямого счёта клиента?
Есть. Получатель сразу видит, от кого пришел платеж? Сам нарывался на ситуацию, когда получатель полдня искал один из нескольких платежей, который пришел с транзитника.
Получателю глубоко фиолетово (обычно) "от кого" пришел платеж -- ему гараздо важнее "за что".
А поле "назначение платежа" в этой нелегкой работе никак не помогает?..
_hunter написав:А поле "назначение платежа" в этой нелегкой работе никак не помогает?..
Если взять monobank, то при отправки платежа с прямых реквизитов в выписке отображается ФИО от кого. А с транзитного — "За реквізитами: поповнення картки". В обоих случаях назначение платежа нигде не светиться
_hunter написав:А поле "назначение платежа" в этой нелегкой работе никак не помогает?..
Помогает, но работа остается нелегкой. С назначением платежа есть другая проблема: необходимось указывать там плательщика уменьшает поле, доступное для необходимой информации. Иногда там бывает тесно. С проблемами при отправке СЭП с котлового я сталкивался лично. Теперь предпочитаю для СЭП пользоваться услугами банков, которые отправляют непосредственно с моего счета.
ЗЫ Размера поля для назначения платежа все равно иногда не хватает.
Національний банк може підвищити облікову ставку в жовтні 2020 року в зв'язку з ростом інфляції, ослабленням гривні і припиненням програми Міжнародного валютного фонду в Україні.
Про це заявив глава департаменту макроекономічних досліджень інвестиційної групи ICU Сергій Ніколайчук, передає Інтерфакс-Україна.
"Я думаю, навряд чи Нацбанк робитиме це (підвищувати облікову ставку - ред.) у вересні на найближчому засіданні, я думаю, що швидше за ризики підвищення процентної ставки виростуть в жовтні, коли НБУ буде оновлювати свій макроекономічний прогноз", - сказав він в під час круглого столу Київської школи економіки в середу.
За його словами, НБУ при оновленні свого макроекономічного прогнозу буде змушений враховувати в тому числі збільшення мінімальної заробітної плати більш стрімкими темпами, ніж це враховується в поточному прогнозі, а також новий бюджет, ризики в продовженні програми з МВФ і реакцію фінансових ринків.
"Кабінет міністрів опублікував прогноз, і цей прогноз базується на тому, що середня мінімальна зарплата в наступному році буде на 30% приблизно вище і, відповідно, інфляційні ефекти від такого кроку можуть бути досить істотними", - додав Ніколайчук.
на минсдохе появились данны за 2 квартал о доходах ... глянул членов семьи что там ... у мамы (пенсионер 76 лет) - вот такое есть ... никаких кешбеков, подарков и т.п. не получали это шо? у кого то есть еще такое?