Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
kreuz написав:Народ, а де тут постачальника газу обирають, є сцилко?
Нафтогаз проще сменить через приват Для смены поставщика газа В Приват 24 в новой версии на компе - Услуги - Мои постачальники - Сменить постачальника на Нафтогаз Украины
Так і зробив, дякую. А як (окрім самого П24) можна статус заявки визначити? Є десь така можливість?
Фонд гарантування вкладів фізосіб покриває 224,9 мільярда гривень, що становить 39% загальної суми вкладів.
Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування вкладів.
Загальна сума вкладів фізосіб впродовж жовтня зросла на 1,7 мільярда гривень та становить 575 мільярдів на 1 листопада.
З них вкладів у національній валюті - понад 330 мільярдів, ще 244 мільярди гривень в еквіваленті - в іноземній. За жовтень обсяг гривневих вкладів зріс на 5,14 мільярда, валютних - на 2,5 мільярда.
ФГВФО покриває вклади сумою менше за 200 тисяч гривень - такими вкладами володіють 98,1% фізосіб. На ще 1,9% припадає 350 мільярдів вкладів сумою понад 200 тисяч.
ФОПів у структурі вкладників - 3,2%, їхні вклади сумарно становлять 44,3 мільярда гривень (7,7% загальних вкладів).
Станом на 1 листопада 2020 року у реєстрі учасників Фонду гарантування нараховувалося 73 банки.
kreuz написав:Народ, а де тут постачальника газу обирають, є сцилко?
Нафтогаз проще сменить через приват Для смены поставщика газа В Приват 24 в новой версии на компе - Услуги - Мои постачальники - Сменить постачальника на Нафтогаз Украины
Так і зробив, дякую. А як (окрім самого П24) можна статус заявки визначити? Є десь така можливість?
https://gas.ua/uk/home/pon вводите EIC и там увидите счет первый с 0 показателями - значит перевели. Сам статус никак не увидеть. Нафтогаз на ФБ отвечает, что, если в течении 5 дней с вами не связались, то значит док-ов достаточно и они передали вашу заяву в облгаз для перевода вас к ним. Мне через пару дней из облгаза позвонили и попросили до 10-го за прошлый месяц заплатить, т.к. я перехожу на нафтогаз. Выразили сожаление, что ухожу от них и надежду, что вернусь, если они снизят цену. Звонили в первых числах (заявку подавал 30-го октября). Т.е. за ноябрь я уже буду платить по цене нафтогаза. И следите за мейлом - туда нафтогаз пришлет особовый рахунок с которым вы сможете зарегаться у них в кабинете.
Всех благодарю за участие и дельные совета по смене поставщика газа. Дадут ли мне перейти при имеющейся задолженности за темпер. коэф.? Смех - до 400грн. за весь год.
valya написав:Всех благодарю за участие и дельные совета по смене поставщика газа. Дадут ли мне перейти при имеющейся задолженности за темпер. коэф.? Смех - до 400грн. за весь год.