Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Shaman Питання гілки - про банки. Тому й ділимось інформацією - хто як виконує свої зобов'язання, хто проявляє лояльність та турботу про клієнтів, а кому все по газмясу! Тому, трішки простіше дивіться на речі!!!
V2 написав:Shaman Питання гілки - про банки. Тому й ділимось інформацією - хто як виконує свої зобов'язання, хто проявляє лояльність та турботу про клієнтів, а кому все по газмясу! Тому, трішки простіше дивіться на речі!!!
и кто проявляет лояльность?
по мне 3 банка наиболее - Приват, Моно и Альфа. кто еще?
За останні 2 тижні гривневі вклади подешевшали у 7 із 24 великих банків із депозитним портфелем понад 2 млрд грн. Максимальна ставка за депозитами у нацвалюті впала відразу на 2% - з 13% до 11% річних. https://minfin.com.ua/ua/deposits/artic ... -27042022/
1. Якщо я перекину кошти з приватівською картки "для виплат" на картку жінки "універсалку", то тут без комісії?
2. А якщо вона тоді відкриє з тієї ж "універсалки" депозит "прива-вклад" і наступного дня зніме всі кошти з приват-вкладу готівкою на касі - то тут теж без жодних комісій?
Успіх написав:1. Якщо я перекину кошти з приватівською картки "для виплат" на картку жінки "універсалку", то тут без комісії?
2. А якщо вона тоді відкриє з тієї ж "універсалки" депозит "прива-вклад" і наступного дня зніме всі кошти з приват-вкладу готівкою на касі - то тут теж без жодних комісій?
1. Без комиссии. 2. Пополнение приват-вклада с универсалки обойдется в 1% комиссии.
Успіх написав:1. Якщо я перекину кошти з приватівською картки "для виплат" на картку жінки "універсалку", то тут без комісії?
1. Без комиссии. 2. Пополнение приват-вклада с универсалки обойдется в 1% комиссии.
Дякую. То виходить, що краще депо відкрити на 1 місяць з універсалки - так, наче, без комісії?
Дякую. То виходить, що краще депо відкрити на 1 місяць з універсалки - так, наче, без комісії?
25 грн переказ зі своєї КДВ на не свою незалежно від суми.
Ой+ написав:25 грн переказ зі своєї КДВ на не свою незалежно від суми.
Таки є ліміт 29 999 А місячна зарплатня разом з премією(яка є для всіх воїнів ЗСУ на час воєнного стану), навіть, простого солдата в тилу - не вміщується в цей ліміт