Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Подскажите какие банки не берут комиссию за олх доставку? Имею ввиду когда я покупаю товар по олх доставка (бесплатная Укрпочтой) там 10 грн комиссию берёт олх и ещё 5 грн может брать банк. Банки которые берут комиссию - ПриватБанк, Акордбанк. Банки которые не берут комиссию пока только один нашел Альфабанк, кто знает какие банки не берут ещё комиссию?
mi12k888 написав:Подскажите какие банки не берут комиссию за олх доставку? Имею ввиду когда я покупаю товар по олх доставка (бесплатная Укрпочтой) там 10 грн комиссию берёт олх и ещё 5 грн может брать банк. Банки которые берут комиссию - ПриватБанк, Акордбанк.
Разве там есть какая-то специальная банковская комиссия? Когда я в последний раз пользовался, там был просто P2P перевод и комис согласно публичных тарифов банка. У Привата он не 5 грн, а "0,5% (min 5 грн)". В некоторых банках можно и бесплатно. Кроме Аллы из таких есть и Моня.
У Польщі до 10 вересня українці ще можуть скористатися можливістю обміняти гривні на злоті за офіційним курсом НБУ без комісії у PKO Bank Polski Однак термін дії договору між Нацбанком України та Польським національним банком добігає кінця, повідомляє ТСН. Так, від кінця березня поточного року Польський національний банк підписав договір з Національним банком України, завдяки чому кожен дорослий біженець з України отримав можливість поміняти українські гривні (до 10 тисяч гривень) на польські злоті. Проте цей договір 10 вересня добігає кінця. Усе через значне зменшення кількості обмінних операцій. До слова, від 25 березня українці обміняли 681 мільйон гривень (майже 93 мільйони злотих). Обміняти можна купюри 100, 200, 500 і 1000 гривень, а загальна сума не має перевищувати 10 тисяч гривень на одну особу. Гроші виплачують готівкою або на картку. При собі треба мати закордонний паспорт чи ID-картку. https://www.volynnews.com/news/all/u-po ... ursom-nbu/