Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Доброго всім і мирного! Хто з таким зтикався. з 01 грудня кинули субсидії на пенсійний , звернулися. Там як побачили , що в паспорті штампик стоїть зі старою (до декомунізації) назвою, відмовили і погнали в ЦНАП. Десь є якісь документи з цього приводу, як це регулюється?
Goodman написав:Доброго всім і мирного! Хто з таким зтикався. з 01 грудня кинули субсидії на пенсійний , звернулися. Там як побачили , що в паспорті штампик стоїть зі старою (до декомунізації) назвою, відмовили і погнали в ЦНАП. Десь є якісь документи з цього приводу, як це регулюється?
Законодавство не передбачає обов’язку вносити подібні відомості, оскільки зміна назви вулиці не є зміною реєстрації місця проживання. Перереєстрацію місця проживання особи можна здійснити під час обміну паспорта чи зміни прізвища, тобто коли виникає безпосередня потреба.
Це звичайне свавілля місцевої влади. У мене свого часу доньцi відмовлялись видавати паспорт поки ми з дружиною не змінимо у своїх паспортах назву перейменованої вулиці. Скорилися а що робити
Goodman написав: з 01 грудня кинули субсидії на пенсійний , звернулися.
А дії нема? Я своїй тещі звичайно повозився поки дію зробив так зате наприкінці жовтня за півгодини оформили заявку 6 грудня разом з пенсією вже на картку зайшла перша виплата. Звичайно у листопаді заявку ще органи соціального захисту розглядали, але я думаю якщо через дію подати у пенсійного іншого виходу не буде як розглянути заяву
Alien написав:А дії нема? Я своїй тещі звичайно повозився поки дію зробив так зате наприкінці жовтня за півгодини оформили заявку 6 грудня разом з пенсією вже на картку зайшла перша виплата. Звичайно у листопаді заявку ще органи соціального захисту розглядали, але я думаю якщо через дію подати у пенсійного іншого виходу не буде як розглянути заяву
сиджу, через пенсійний портал, вже хвилин 40 , помилка сервера . завести дає, сформувати дає, не дає підписати і відправити ***************** ще трохи посидів, закінчилась сессія, все по-новой
Goodman Заява на субсид. На жаль, послуга тимчасово недоступна. ПФУ працює над технічними покращеннями. Повернення заяв відновиться після завершення робіт.