Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Національний банк ухвалив рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати АТ "УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК"
Національний банк України, керуючись вимогами статті 15 Закону України "Про Національний банк України", статті 77 Закону України "Про банки і банківську діяльність", статті 44 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб", зважаючи на пропозицію Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, ухвалив рішення від 05 жовтня 2023 року № 350-рш про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію АТ "УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК".
Сумму от ФГФВЛ выдают ВСЮ И СРАЗУ. У меня сумма больше 100к грн. Я лично уже все получил сегодня .
Ощад единственный банк кто выдаёт все и сразу !!!
Никаких доверенностей!!!!
блиин а сколько банковских (разных банков) мне клялись на крови: что больше 100кГРН/день нацбанк не пропускает ТЕХНИЧЕСКИ наличную выдачу одному клиенту.
Сумму от ФГФВЛ выдают ВСЮ И СРАЗУ. У меня сумма больше 100к грн. Я лично уже все получил сегодня .
блиин а сколько банковских (разных банков) мне клялись на крови: что больше 100кГРН/день нацбанк не пропускает ТЕХНИЧЕСКИ наличную выдачу одному клиенту.
Это о чём? п.с.на карту или нал в кассе?
Нал в кассе. Доверенности это как некоторые думают когда на несколько родственников оформленно. Здесь вклад на меня весь, никаких родственников. Все налом сразу в кассе.
Игорь Алексеевич написав:Подскажите. Через какие терминалы можно зюкать в сутки на моно больше 30 тыс. в сутки. Или уже никто не пропускает? Знаю ПУМБ можно зазюкать и потом перекинуть, но у них терминалы только в отделениях стоят. Приват на Юнекс выпускает и как летают быстро? Там что то писали ранее, какие то есть проблемы. Терминалы Сити как то настроены странно, то можно пополнить 3 раза по 5тыс., то всего один раз в сутки пропускает на 5тыс.грн. на все карты банков. Пополнил на 5тыс. моно. и уже Спорт, Изя, Пумб - не пропускал. Типа лимит в сутки исчерпан, наверное определяет по номеру тел.
сам не юзав, але здається easy, якщо термінал обладнаний ридером карти, то при скануванні відразу 30 т грн, й пропонує підвищити до 150 т грн - але цей шлях не проходив, не було потреби. спробуйте
3. Обмежити зняття готівки з рахунку клієнта в обсязі 100 000 грн в день (не враховуючи виплати заробітної плати та соціальних виплат), крім підприємств та установ, що забезпечують виконання мобілізаційних планів (завдань), Уряду та окремих дозволів Національного банку України без нарахування та зняття комісій.
Постанова НБУ забороняє
Заборонити видачу готівкових коштів з рахунку клієнта в гривнях в обсязі, що перевищує 100000 гривень у день (видача здійснюється без нарахування та зняття комісій)
Можливо на рахунку звідки гроші виплачуються вони технічно не обліковуються як гроші клієнта і тому можливо видати більше ніж 100к грн за один день
Востаннє редагувалось DmitryZP в Сер 11 жов, 2023 16:59, всього редагувалось 1 раз.