Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
У новій версії податкового законопроєкту прибрали деякі пункти оподаткування і додали нові - 50% податку на прибуток для банків на 2024 рік та підвищення його до 25% для небанківських фінкомпаній.
Вітаю. Прошу поради. Особа >60 має паспорт книжечку і закордонного немає. Бажає з депозитів перейти у ОВДП. Питання- оформити чи айді чи закордонний (звісно додаткова оплата) для оформлення ОВДП через Дію, чи оформлювати ОВДП по старому паспорту через банки? Який варіант вигідніше, краще, простіше і чому? Подякую від згаданої Особи.
valya написав:Вітаю. Прошу поради. Особа >60 має паспорт книжечку і закордонного немає. Бажає з депозитів перейти у ОВДП. Питання- оформити чи айді чи закордонний (звісно додаткова оплата) для оформлення ОВДП через Дію, чи оформлювати ОВДП по старому паспорту через банки? Який варіант вигідніше, краще, простіше і чому? Подякую від згаданої Особи.
Это лучше профильную тему почитать и в ней и задавать, если ещё останутся вопросы. Вкратце: ограничение выбора выглядит странным потому, что все не банковские брокеры и дилеры позволяют онбординг и через бумажный паспорт и продадут по той же цене, что и в Дие. При этом расчёт с брокером/дилером вряд ли у кого-то практикуется налом, так что "оформление через банк" по-любому какое-то будет.
Дюрі-бачі написав:Одне не розумію: нащо городити ще одну картку, а не використовувати єПідтримку?
ще не вся отара в "пастбіще" загнана
>>Покупцеві слід оновити мобільний застосунок «Дія», обрати послугу «Національний кешбек» та вказати цю спеціальну карту для подальшого зарахування кешбеку.
valya написав:Вітаю. Прошу поради. Особа >60 має паспорт книжечку і закордонного немає. Бажає з депозитів перейти у ОВДП. Питання- оформити чи айді чи закордонний (звісно додаткова оплата) для оформлення ОВДП через Дію, чи оформлювати ОВДП по старому паспорту через банки? Який варіант вигідніше, краще, простіше і чому? Подякую від згаданої Особи.
Я оформлювалась у Сенсі спочатку намагалась через дію (є закордонний паспорт) але у мене не вийшло. Потім зателефонувала менеджер і через відео дзвінок мене оформила (Я висилала фото паспорта та коду). Зробила фото мого паспорта-книжечки на моєму фоні, як в Приваті. І все.