Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
"Я пам’ятаю своє останнє інтерв’ю перед звільненням з Національного банку у грудні 2015-го року. Мене тоді теж запитували, які висновки я зробив, які уроки я вивчив. Один з них, на жаль, дуже сумний урок, який я для себе визначив: за мої півтора року роботи в Національному банку я не бачив жодної людини, майже жодної, яка б обіцяла і виконала свої обіцянки. Всі (акціонери - ред.) обіцяли, підписувалися, гарантували і нічого не виконували". https://www.epravda.com.ua/publications ... 20/655116/
Польська компанія Getin Holding S.A. та українська інвесткомпанія Dragon Capital близькі до підписання угоди про продаж "Ідея Банку".
Про це повідомляє FinClub з посиланням на банкіра, знайомого із ситуацією в українському банку.
"Due diligence проводить Dragon Capital, а новим керівником банку може стати Іван Світек. Його вже бачили у банку, він вивчає його бізнес-процеси", - сказав банкір.
Як пише видання, про участь Dragon Capital у перемовинах з Getin Holding розповів і фінансист з однієї із українських інвестиційних компаній.
"Обговорювалась можливість продажу за 1,25 капіталу, але не знаю, наскільки цей орієнтир все ще актуальний", - сказав він.
"Топменеджер одного з банків з іноземним капіталом зазначив FinClub, що Іван Світек після завершення роботи на посаді генерального менеджера Альфа-Банку залишився в Україні й зараз займається "проєктом Ідея Банк". Банкір не виключив можливості участі пана Світека у капіталі установи", - йдеться у статті.
"Getin Holding зайшов на український ринок ще в 2007 році, коли він купив 81,88% банку "Прикарпаття" за 103 млн грн. Спочатку установу перейменували в Плюс Банк, потім – Ідея Банк. Кризу 2008-2009 років банк пройшов без суттєвих потрясінь. Вже в 2012 році голова правління Getin Holding, член наглядової ради Ідея Банку Рафал Ющак повідомив про намір купити другий банк в Україні.
Але інший банк поляки так і не купили: криза 2014-2015 років змусила всі банки в Україні стати більш консервативними. На поточний момент за активами Ідея Банк посідає 26-е місце (5,13 млрд грн) на ринку серед 75 банків, які залишилися. Його прибуток за січень - жовтень склав 327 млн грн. Getin Holding володіє 100% акцій установи. Михайло Власенко очолює правління Ідея Банку", - пише FinClub.
jump написав:"Due diligence проводить Dragon Capital, а новим керівником банку може стати Іван Світек. Його вже бачили у банку, він вивчає його бізнес-процеси", - сказав банкір.
он воно як, цікаво получається
Уход Ивана Свитека неожиданный, поскольку он возглавил команду Альфа-Банка недавно - в феврале 2017 года, а с февраля 2018 года также работал председателем правления Укрсоцбанка. https://finclub.net/news/ivan-svitek-uk ... banka.html
вже пишуть (на форумах), що до Нового Року залишиться. Цікавенько стає...
якщо залишать то АБ стане мега-пилососом і лідером БСУ по ставках (всякі мікро банки, що є в 1-2 містах) не беру до уваги) скоро не буде де складати макулатурку
jump написав:Польська компанія Getin Holding S.A. та українська інвесткомпанія Dragon Capital близькі до підписання угоди про продаж "Ідея Банку".
Про це повідомляє FinClub з посиланням на банкіра, знайомого із ситуацією в українському банку.
"Due diligence проводить Dragon Capital, а новим керівником банку може стати Іван Світек. Його вже бачили у банку, він вивчає його бізнес-процеси", - сказав банкір.
Як пише видання, про участь Dragon Capital у перемовинах з Getin Holding розповів і фінансист з однієї із українських інвестиційних компаній.
"Обговорювалась можливість продажу за 1,25 капіталу, але не знаю, наскільки цей орієнтир все ще актуальний", - сказав він.
"Топменеджер одного з банків з іноземним капіталом зазначив FinClub, що Іван Світек після завершення роботи на посаді генерального менеджера Альфа-Банку залишився в Україні й зараз займається "проєктом Ідея Банк". Банкір не виключив можливості участі пана Світека у капіталі установи", - йдеться у статті.
"Getin Holding зайшов на український ринок ще в 2007 році, коли він купив 81,88% банку "Прикарпаття" за 103 млн грн. Спочатку установу перейменували в Плюс Банк, потім – Ідея Банк. Кризу 2008-2009 років банк пройшов без суттєвих потрясінь. Вже в 2012 році голова правління Getin Holding, член наглядової ради Ідея Банку Рафал Ющак повідомив про намір купити другий банк в Україні.
Але інший банк поляки так і не купили: криза 2014-2015 років змусила всі банки в Україні стати більш консервативними. На поточний момент за активами Ідея Банк посідає 26-е місце (5,13 млрд грн) на ринку серед 75 банків, які залишилися. Його прибуток за січень - жовтень склав 327 млн грн. Getin Holding володіє 100% акцій установи. Михайло Власенко очолює правління Ідея Банку", - пише FinClub.
Оновлю НовоРічний і Акційний Хіт Парад ==========================================
Пропоную збирати в одному місці банки БСУ, що є щедрими до НовоРічних-Різдвяних свят по депоставках
наразі на обрії засвітились лише два банки, очевидно в них хороший маркетинг, який розуміє що прогавити даний шанс не можна інші поки в летаргічному сні