Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
flyman написав:ці два банчики (як і Дельта) могли спокійно пережити "чистку", але баба 200 "допомогла"
Якби НБУ ще рефінансом ВАБу і ФІ допомагав то могли.... але ж попередній рефінанс був вкрадений...тому і не могли. Аналогічно і з Дельтою...занадто багато було вкрадено.
ага, Каргілом в Дельті, чомусь не судять Каргіл, як пов"язану особу, як братків із бегемотом... а з ФІ та ВАБ там більше твоїх здогадок... це не Міха і не Фідот...
та і різкий ріст курсу 3,5х+, 95% банок не витримало (дякуючи Кубіку і Лєрі), і в Ощад лили і Газмяс і в Сіму ....
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 17 кві, 2020 18:10, всього редагувалось 1 раз.
freeze написав:Кто-то в курсе как будет происходить идентификация с 28 апреля, например, если я хочу в терминале Приватбанка, отправить кому-то больше 5000 грн, а телефон для идентификации не финансовый для Привата ? Или в обычной тумбе какой-то на улице такой платёж ?
Просто невозможно будет провести ? Или что-то другое там надумали ?
Должно стать невозможным. Так как операция с наличными, то там даже тема упрощенной идентификации не прокатит, так что только до 5000.
Да, вроде так и будет. Пишут разные комментаторы, что переводы другим лицам в кассах банка свыше 5000 грн будут по предъявлению паспорта. То есть логично предположить, что разные тумбы или приватовские терминалы при входе не через финансовый телефон будут блокировать такие платежи. Или еще хуже брать и откладывать до выяснения.
freeze написав:Кто-то в курсе как будет происходить идентификация с 28 апреля, например, если я хочу в терминале Приватбанка, отправить кому-то больше 5000 грн, а телефон для идентификации не финансовый для Привата ? Или в обычной тумбе какой-то на улице такой платёж ?
Просто невозможно будет провести ? Или что-то другое там надумали ?
Должно стать невозможным. Так как операция с наличными, то там даже тема упрощенной идентификации не прокатит, так что только до 5000.
Да, вроде так и будет. Пишут разные комментаторы, что переводы другим лицам в кассах банка свыше 5000 грн будут по предъявлению паспорта. То есть логично предположить, что разные тумбы или приватовские терминалы при входе не через финансовый телефон будут блокировать такие платежи. Или еще хуже брать и откладывать до выяснения.
ihorsic написав:Подскажите пожалуйста коллеги есть ли сейчас обезличенные дебетные карты??? Раньше такие приват раздавал подарункова называлась. А сейчас есть?
Кому интересна эта тема... Я протестил пару предоплаченных карт, нашей с вами современности и написал статью:
flyman написав:ці два банчики (як і Дельта) могли спокійно пережити "чистку", але баба 200 "допомогла"
Якби НБУ ще рефінансом ВАБу і ФІ допомагав то могли.... але ж попередній рефінанс був вкрадений...тому і не могли. Аналогічно і з Дельтою...занадто багато було вкрадено.
Що значить якби. 30 млрд. ще з 2014 р. по курсу значно нижчому залили в ці банки. ВАБ, вкладником якого я був, вже з січня 14-го не міг виконувати зобов'язання. А ще до того ВАБ суперпорохотяжив ринок пропонуючи по 30% річних. Інше питання, що зараз якщо доб'ють імперію Бахматюка, пустивши з молотка, то виручать копійки і загублять реальне виробництво. По крайній мірі інакших прикладів в аналогічних ситуаціях не було. тому може і краще хай потиху виплачує, як пропонує.
Національний банк України https://www.facebook.com/NationalBankOf ... =3&theater 15 листопада 2019 р. · Заборгованість Олега Бахматюка перед державою більша, ніж передбачені кошти на ліки для українців у Держбюджеті-2020❗️ Загалом він винен державі 29,3 млрд грн. Сума боргу складається з: 11 млрд грн – Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, який виплатив цю суму вкладникам двох банків – «Фінансова ініціатива» та «ВіЕйБі Банку», власником яких був О.Бахматюк; 10,6 млрд грн – Національному банку за кредитами рефінансування, виданим згаданим банкам; 7,7 млрд грн – трьом державним банкам.