|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Сер 10 чер, 2020 12:58
clientage написав:Только цены на бетон никак не хотят вырости в 2 раза
Недостатній попит. Піде іпотека ...попит зрушиться.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 чер, 2020 13:11
greenozon написав: Скупердяй написав:Ну от і питання, чи варті ті мізерні %% таких ризиків? а вони цілком ймовірні.
згідний, % мізерні і (вже) не покривають рівень інфляції, але погодтесь - тримати дома під матрацом це більші ризики - крадіжки - постійна тривога а що якщо.. - інфляція зменшує вартість домашнього капіталу із кожним днем... - та й зрештою банально є ймовірніть потратити заощадження на непотрібні мимольотні речі. депозити вже як півроку не є засобом інвестицій, а банального *збереження* накопичень але так вигляда що до кінця року депозити перестануть виконувати функцію збереження. під збереженням маю на увазі ту ж вартість капіталу із часом. бо всі розуміють що навіть 100$ 2010 року і 100$ 2020 року це дві великі різниці!
У мене більше тривога, коли я дивлюсь на економічно-політичну ситуацію, коли літаки з долларами перестали літати, відділення позакривались, мараторій на видачу валюти під час карантину деякими лихварями ... Ризик крадіжки звичайно є, але тут я хоч якось можу вплинути, щоб звести ці ризики до мінімуму (схованка, постійно хтось повинен бути вдома, поменьше світитись, що в тебе є якісь монетки), а у випадку з банкстерами, я можу стати лише глядачем, який нінащо не впливає 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 чер, 2020 13:17
Скупердяй написав:У мене більше тривога, коли я дивлюсь на економічно-політичну ситуацію, коли літаки з долларами перестали літати, відділення позакривались, мараторій на видачу валюти під час карантину деякими лихварями ... Ризик крадіжки звичайно є, але тут я хоч якось можу вплинути, щоб звести ці ризики до мінімуму (схованка, постійно хтось повинен бути вдома, поменьше світитись, що в тебе є якісь монетки), а у випадку з банкстерами, я можу стати лише глядачем, який нінащо не впливає 
Що не слово, то золото!  Впізнаю брата Колю! 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 чер, 2020 13:48
для КХ (перевірка його ничок)
-
greenozon
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Сер 10 чер, 2020 14:11
Краще зараз фонда сша. Ну а в баньках тіки гришу шоб жити на процики. Скоро й це втратить сенс, як не буде гарної кризи
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 чер, 2020 14:47
clientage написав: Квесторе_поверніться написав:Транш 2,1 млрд доларів завтра в Неньку Україну зайде. Інфляція низька. Саме час знижувати облікову ставку до 6% щоб інфляцію троха розігнати і запустити іпотеку до 10% в гривні. ОВДП під 10,5% - ось і заробіток.
ооо, прално! Только цены на бетон никак не хотят вырости в 2 раза Вот када вырастут, тада и ипатека под 8..10% будит 
Откуда они вырастут если перспективы нет. Ожиданием в 20-30 лет уже адекватного пересичного не заманишь. Многие продают, а не покупают. Многое завязано на детей, садики, школы, ВУЗы - в подвешенном состоянии. Это еще один фактор бесперспективности. А транш проиграют на рояле без рук, а отдавать будут пересичные с затянутым поясом трусов. Так что банки в такой системе довольно скользкое предприятие для бережного хранения СВОИХ средств.
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: Сер 10 чер, 2020 17:36
Козак-характерник написав:Гришу краще з кредиток витрачати
кредит = дорога в бідність (с)
-
greenozon
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Сер 10 чер, 2020 17:51
greenozon написав: Козак-характерник написав:Гришу краще з кредиток витрачати
кредит = дорога в бідність (с)
если уметь пользоваться то можно и немного заработать
-
REA 1109
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 чер, 2020 18:05
greenozon написав:для КХ (перевірка його ничок)
Грабують в основному або хто багато базікає про наявність грошей, або демонструє це розкішними будинка, авто, одягом, відпочинком, ресторани ... або в кого двері відкриваються консервним ножем. Якщо дотримуватись звичайних правил, то ніхто бомбити пересічного не буде. Ну, а влада, може тебе пограбувати навіть не підходячи до твоєї квартири, особливо, якщо кошти знаходяться в її досяжності (лихварі) П.С. За день до вводу в Траст ВА, я п2п закинув на карту гроші, 900 грн. Ну от, їм мені занікчемили, тому що вони зарахувались на день вводу ВА, ну і кому я що мав доводити і хто мав мої доводи слухати? Банківська система, це не засіб зберігання, це засіб примноження, який має певні ризики. 2% брудними по валюті це коли ризик невідповідає дохідності. Гривню, як існтрумент накопичення взагалі не розглядаю.
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
|