justit написав:Чи є сенс інвестувати гроші в те, що безкоштовно всім доступне?
Та ну? Якщо мова не про щось абстрактно-загальне, то безкоштовно якісні знання у конкретній галузі або не здобути, або зусилля і гроші на пошук "безкоштовного" джерела підуть не менші, ніж у випадку платного здобуття. Є, звичайно, окремі випадки безкоштовних курсів та обміну досвідом, але це окремі випадки
Чи є сенс інвестувати гроші в те, що безкоштовно всім доступне? Чи Ви маєте на увазі саме дипломи?
Я маю на увазі якісну освіту, якісну медицину, якісні фітнес-програми. Не папірці про досягнення результату, а сам результат. Найпростіше - хороший репетитор з англійської - коштує чимало. Але воно того варте. Причому цінність не завжди очевидна на старті, з'являються знання/досвід - з'являється бачення їх застосування
Не користуюся ФБ, тож не прочитаю що там написано, але з мого досвіду, подібні безкоштовні курси дають знання, цінність яких не далеко йде від ціни, сплаченої за курси
Не користуюся ФБ, тож не прочитаю що там написано, але з мого досвіду, подібні безкоштовні курси дають знання, цінність яких не далеко йде від ціни, сплаченої за курси
Все что нужно знать о Минфине : Налоговый кодекс который всем пыталась впарить Яресько, написан не в Минфине , а написан за зарубежные гранты компанией ПРАЙЗ ( PricewaterhouseCoopers ) , только не стоит обольщаться на громкое название,там не все чисто с этой аудиторской компанией, ходят слухи что это украинские аудиторы,которые НЕ ЗАКОННО используют бренд компании с мировым именем.