... оці слова я б прибив би на вході у форум!

.... а про котельню..... - то мій знайомий розказував, що на початках(коли ще малозаселений будинок) приходили "зовсім не хороші" платіжки за тепло!

|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!перепрошую. Я зіпсована реальністю. Ну не так. Нормальний мужик має працювати в поті чола. То як додаток до посадити дерево, виховати сина і збудувати будинок/в сучасності прирівнюється до зробити власноруч ремонт. Жінки так пишаються чоловіками, які самі можуть почистити сифон, налаштувати тиск газу, прикрутити розетку, поміняти замок... головне щоби не до фанатизму як деякі тут з дротами для ВіФі. Дизайнерів зараз дійсно повно, і дійсно шарящі беруть 400-450$ за метр. Тобто якщо скромний ремонт однухи має вийти до 10 тис, то рахуємо: Власними силами Долярчик зробить за 200$/метр. Множимо це на 45 метрів - виходить 9000$. Наймає дизайнерів нехай по 400$/метр - виходить 18000$ Та на цю різницю можна всю зиму грітися на Балі. Можна, звичайно, найняти студентів без досвіду - так, для портфоліо. Косяки переробляти собі дорожче. Я от дивлюся на ремонти, на ті зелено-філоВетові стіни, кислотні обої, червоно-чорні кухонні меблі... як таке можна собі в хаті робити просто не розумію. Де то можна отримати зразу два екстази як jump - наразі такі варіанти не траплялися. Заспокоююся тільки на Pinteresti - там, до речі, Долярчик, багато всього файного! А той магазин, шо в екодомі - там навіть колись вікна давали за державною програмою енергозбереження в кредит від банку Львів. Недовго то було, але було. Болти всякі недорого в гуртожитку, навпроти Вашого авалону. Фарби - на торпедо, при в'їзді прямо - там навіть студія колорування є. Цемент по добрій ціні був в Арсі, сантехніка всякі крани-труби в Оксани на Галицькому перехресті (останній кіоск при дорозі зліва). За початок ремонту! (Навіть якщо він затягнеться до нового року/до вересня замість червня.) Почнемо з воріт. Щоби натиснути кнопочку на пульті, і ворота відкрилися, треба інвестувати щонайменше штуку євриків в сам комплект механізму. Якщо додати ковані трояндочки 3 метри у висоту - то ще штуку зелених. Ну і залежно від периметру території, мурувати чи з металопрофілю, як Ви раніше тут радили, 3 метри у висоту. Один стовпчик обійдеться мінімум в 100 баксів,ставиться кожних 2.5 метри. Рай з краєвидом з тераси не може бути менше якихось 10-15 соток. Тобто на площі 10х100 метрів виходить 88 стовпців х 100 баксів - це всього 8800$. Це недорого якщо хтось в раю може траншею по периметру сам копати і заливати. А ще дешевий металопрофіль довжиною 220 метрів, висотою 3 метри якщо 1 кв.метр 80 грн, то 52800 грн, а ще всякі шурупи по мінімуму, а робота... кароч, кому квартира в термітнику, кому відгороджений Рай. Думаю, що попит формує пропозицію. Народ не хоче ремонтувати сам, тому наймають дизайнерів, а це дорого, тому і ремонт виходить дорогий. І метр дорожчає. На відміну від особняків в Малечковичах, де вартість метра впала з 2000$ до 450$ за метр готової хати. З іншої сторони, порожні котеджі, в нульовому циклі цінять в 90-100 тис і далі до безмежності. Тобто зараз можна обрати: або штука баксів за нульовий цикл котеджу з 2-3 сотиками або 500$ за готовий але не свіжий ремонт готового будинку з землею 10-15 соток. Але щось не беруть ні те, ні інше. це про які розміри йдеться? Востаннє редагувалось Lambada в Нед 03 бер, 2019 23:43, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Мужики - гречкосеї хай працюють, а козаки гуляють з панянками! ![]() ![]() ![]() А поки Долярчик повзатиме навкарачки спітнілий, уполнє може трапитися така історія. ![]()
![]() Не хотіла цього казати. Але їздила я якось з цілим автобусом козаків у Берестечко, а потім ще в козацьку столицю мене занесло на Хортицю. Всі козаки такі красені як на відео, шкода, що я такої музики не слухаю. Прогуглила, у співачки Олени Білоконь сьогодні День народження - 40 років! Я такої музики не слухаю, але привітайте, їй буде приємно. ![]() Ох, цей чоловічий світ: то у фейсбуці "львів оренда". Житлово-будівельний кооператив, є будинкова котельня. Це, мабуть, трохи старіша версія ніж пропонують Вам, бо будинку 20 років. Опалення квартири 56 метрів минулого місяця 2000 грн. Сьогодні прийшли платіжки на гарячу воду по новому тарифу - 94 грн за один (!)куб. ![]() Аби всі були такі досвідчені та мудрі, як пані Lambada - то й горя б не було...
Все правда. Реальні витрати такі: (в цінах 2018 року, нова садиба в районі окружної навколо Львова): 100 метрів паркану із воротами із "кнопочкою" (фундамент з армопоясом по боках, глибина 30 см, а з передньої частини - 100 см, з монолітніми стовпчиками армованими, дошкою і всіма решта роботами та накриттям б_ляхою по всьому периметру (!!!), фірткою і воротами - 350 000 гривень. Але що для нашої людини в наші части 350 000 гривень? Дурниці... Пара тижнів у Буковелі... Рай з краєвидом з тераси - на природній ліс в районі Рясне-Руське... чи 8 чи 10 соток... Уточнення до витрат: вже "перелізли" за 100 000 долярів... Але треба врахувати: то 2-о поверховий новий будинок за польским проектом площа 200+... Почали з чистої ділянки - осінь 2017... Вже майже все... Ну як все... он у Долярчика син росте - вже буде готовий зять... Мала вже там росте... Готується... Так що нехай пан Долярчик оті бойлери по 200 літрів не ліпить - ще трохе часу - буде тую прєлєсть продавати та переїжджати до синочка та невістки у 2-о поверховий будинок... У батьків молодої - 2 квартири ще є... у Львові... ![]() Що тут взагалі казати? Горємика і скіталець наш Долярчик. Бідося.
![]() - Якого дідька я отут ждатиму? Щоб перевестися на гречкосія, висиджуватись дома, доглядати овець чи свиней та з жінкою бабитись? Та хай воно все западеться: я — козак, не хочу! Гей, плугарі, гречкосії, чабани, бабії! Годі вам за плугом ходити та свої чоботи-сап'янці в землі каляти, та з жінками воловодитись, та свою силу лицарську марнувати! Час козацької слави здобувати! ![]() - Не слухай, синку, матері, вона — жінка, вона нічого не знає. Вам ці мазання ні до чого, ваші пестощі — чисте поле та добрий кінь. Оце ваші пестощі! А бачите ось цю шаблю? Оце ваша мати! А то все пусте, чим замакітрюють ваші голови: і академія, і всі ті книжки, букварі, філоcофія, все це казна-що, начхати на нього!. Я вас на тому ж тижні спроваджу на Запорожжя. Отам ваша школа, отам тільки ви й наберетеся розуму! - Козак не на те, щоб сидіти під спідницею. Іди мерщій та неси все, що маємо, до столу. Тільки не треба маківників, медяників та всіляких пундиків, а тягни нам цілого барана на стіл. Та горілки, горілки чимбільше! І не тої, що з родзинками та витребеньками всякими, а чистої, справжньої, такої, щоб сичала, як біс! - Їдемо взавтра ж! Нема чого м'ятися, якого вражого дідька ми тут висидимо? Навіщо нам оця хата? Навіщо нам оце все здалося? На біса нам ці горщики?
![]()
1. Оля 21.08.2018 Купили квартиру в Парус Парку. Невимовно жалкую. Після дощів (літо 2018 доволі дощове) “Парус Поплив”… У 5тій секції 3 рази тріскала труба водовідведення. Відповідно хол був затоплений, квартири затоплені. Відкоси вікон, стіни, підлога. Правда та, що забудовники усували проблему, міняли труби але як видно причину того що труби постійно тріскають не усунули. Бо вже 3й раз одне і те ж. Вхід у 5ту секцію у ямі – відповідно ліфти затопило, сходи також. Керівники парусу виправдовуються що була забита решітка для водовідведення, але вона занадто мала щоб впоратися з тим напливом води що йде в цю яму. 1ша секція також не витримала перевірки непогоди. Люди отримали збитки у вигляді зіпсованого ремонту. Невимовно жалкую що вклала туди не малу суму грошей. З жахом чекаю майбутніх непогод… Не рекомендую. Якщо є якісь запитання звертайтесь радо відповім. 2. ніякої котельні, тільки ІО
|
|