Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Козак-характерник написав:sailed кАроче наш райончик на Стрийській перспективний... А я вагаюся між Еко і Креатором там.
Я би не брав не те не те. Але не буду нав'язувати свою думку - бо вже виглядаю як менеджер з продажів
Доречі, в жодному ЖК не бачив адекватних менеджерів. Я так розумію, що процентів з продажів вони не отримують, продати щось зовсім не зацікавлені, всі з кислими мінами, в мене аж бомбить коли доводиться мати з ними справу. А тут ще пишуть що новобудов вже достатньо. Не вірю. Коли вже ринок насититься, то почнуть вкладатись в менеджерів, щоб вони працювати почали, а не сиділи перед компами як на поминках.
На Стрийській від Еко однушка є 72 кв. Прикольно...
ага, якщо з неї можна зробити двуху! .. а план є?[/quote]
Так там вже однокімнатних немає. І взагалі, нащо вам той Еко - будується я бачу що раза в два довше ніж поряд сусіди, ціна вище, дизайн з 2000х. Взагалі не розумію хто це там бере.[/quote] ===
Це проста річ. Як в онкоклініці треба у гардеробшиці питати про перспективу діагноза у хворого, так і в простих роботяг Львова треба питати про якість будівництва та перспективу його. Не у сейлорів язикатих, а просто так - у звичайного робітника. Пригостити цигаркою і спитати: завалится чи ні?
Востаннє редагувалось akurt в Суб 10 бер, 2018 23:17, всього редагувалось 1 раз.