дарий
дякую!
(а "нопасаран" як перекладається?)
|
|
![]() Форумчаніну "дарий" поставив "плюс". Знаю, що зранку в понеділок будуть збоченці лаятися, бо точно знають, що - то - я - як клон, але що робити...
Пан Долярчик! Припустимо, що Ви - не в Україні. Ніхто тут Вам дармову пенсію не збирався платити, не тіштися. Це тільки в Україні всі думають, що держава повинна замінити всі ті кришталеві вази, черепки, всі ті паласи та килими, що вони все життя купували та ліпили на стіни, за всю ту горілку , що вони пили все життя, танцюючи, їм повинні платити пенсію розміром не менше, ніж стотитсячтмілліонбілліард. Ні-хто-нічого-нікому- в-світі-не платить і не платив, даром нікому і нічого - так в усьому світі. ЗАРОБЛЯЙТЕ ЗАРАЗ СОБІ - МОЛОДОМУ - НА СТАРІСТЬ. Вона точно буде! Так вчені кажуть. дякую за запитання, бо жодного разу не виникало питання щодо пенсії пересічному турку. Але дивлюся, що пенсіонери живуть непогано. Дивує таке: зайдеш в МЕТРО - таряться вся турки не слабо!!! Знаю про працюючих: - чоловік працює. 2000 лір на місяць. Мінмімальна оплата в країні - здається 1400 лір на місяць. - жінка - з України, не працює, виховує чи двох, чи трьох дітей. - квартиру знімають: 600 лір на місяць (приблизно 150 євро). - комунальні вирати приблизно в середньому 150 лір. Таким чином, залишається 2000-600-150=1250 лір на місяць. Це приблизно 300 євро. ЖИВУТЬ СКРОМНО, АЛЕ НЕПОГАНО. Принаймні, на памперси дітям вистачає. P.S. Пан Долярчик! Ваша українська пенсія буде приходити Вам на картку банку - ось її і витрачайте. Востаннє редагувалось akurt в Нед 18 бер, 2018 22:34, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Испания 1935 революционеры против Франко - враги не пройдут! ![]() Правда, задушил он их в итоге..... ![]() Востаннє редагувалось дарий в Нед 18 бер, 2018 22:39, всього редагувалось 1 раз.
|
|