Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
jump написав:там протікає Полтва, за совка було дозволено лише садово-городні кооперативи, народ хотів аби зробили парк, оскільки довкола термітники, але дупутатам запхали файну суму і вони прогаласували за виділення земельки під забудову до речі, будівництво там заборонене, оскільки можливе просідання грунту, але то вже "інвестори" будуть чухати свою...
Кстати, я вчера погуляла по району, грунт реально проседает, вдоль Черновола по дворам во многих местах есть локальные провалы...
... щойно почув рекламу по радіо... -....квартири від 10 900грн. м/2 на Тракті від Екодому у розтермінування на 3р. з першим внеском 10%!!! - це ж ще У МЕЖАХ ЛЬВОВА, а така дешевизна!!!
Долярчик написав:... щойно почув рекламу по радіо... -....квартири від 10 900грн. м/2 на Тракті від Екодому у розтермінування на 3р. з першим внеском 10%!!! - це ж ще У МЕЖАХ ЛЬВОВА, а така дешевизна!!!
.... треба зараз провірити це на їхньому сайті))
це ж колишня Провесінь там шалений ступінь забруднення грунту заборона на забудову, мали рекультивувати грунти і засіяти травою, чагарниками, лісом аби хоч трохи очистилось
Була дискусія де у Львові жити класно. Я тут згідний з Козаком. Тільки польські "Люкси". Нагадую - це будинки в стилі функціоналізм в основному 30х років(я давно тут про це постив). От наприклад є такий варіант. Скоро буде світитись в ріелторів. Для вас єексклюзивний анонс продажу
fis написав:Була дискусія де у Львові жити класно. Я тут згідний з Козаком. Тільки польські "Люкси". Нагадую - це будинки в стилі функціоналізм в основному 30х років(я давно тут про це постив). От наприклад є такий варіант. Скоро буде світитись в ріелторів. Для вас є ексклюзивний анонс продажу
Це Кастелівка, 14, так? Кількість кімнат/площа/орієнтовна ціна? Чи до появи остаточного рішення не будете оприлюднювати дані? Дякую!