Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 45678 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Вт 30 янв, 2018 15:30

Козак-характерник писал(а):
  jump писал(а):хочу бути господарником-бізнесменом.

Гірка і повчальна доля бізнесмена в Україні...А міг би просто кайфувати в жирні депозитні роки, смакуючи червону ікру зранку... :P Я проти активного доходу в Україні. Лише за пасивний. Як на мене, краще вкласти в кріпту, ніж у фури, чи інший бізнес-шмізнес. Немає тут сприятливих умов для бізнес середовища. Навпаки, обдеруть і залишать без репетузів. :evil: Так що залишуся трутнєм і кайфувальщиком! :P

ЛЬВІВСЬКО-АВТОМОБіЛЬНі СТРАЖДАННЯ

- Вітер за кабіною носиться з пилом...
Зліва поворот - обережно шофер!
Як-небудь дотягне останніє милі
Твій надійний друг і товариш мотор
- співав водій-далекобійник Петро...

Мотор прийшлося заглушити: на узбіччі був плакат: "КУПЛЮ ДТ"
- Е... такий плакат проїжджати мимо не можна, - бурчав собі під ніс водій, вилізаючи з автівки хазяїна. І продовжував: "Важка праця у водія-делекобійника: як не крутись, як на старайся, а хазяїн більше 10 000 гривень на місяць не платить... Як прожити на ті гроші? І родина, і діти... А не дай Боже "Зять - любе взять?"

- Скільки ДТ можеш злити? - це питає придорожній майстер ДТ.
- Літрів 50 дизельного пального - ти ж сам знаєш, за 1 поїздку більше вкрасти не можна... Хазяїн заругає...
- Та знаю, - це каже так придорожній майстер ДТ. І продовжує, поки хазяйське пальне (хазяїн фур сидить у чистому кабінеті за компом у Львові в новенькій квартирі нового будинка на розі Наукової та Стрийської (так люблять говорити львівські ріелтори покупанам) - точніше - у вулику на мільон квартир на розі вулиці "Хуторівка" та Стрийської... та читає "Фінансовий форум України" що за адресою forum.finance.ua) - поки хазяйське пальне переливається із бака фури до його бочки:
- І як ти оце живеш на 10 000 у місяць?
- Ну та як - звісно як - із сірниками...
- А це як?
- Ну так очі ж злипаються за кермом, вставлю я сірники, щоб не злипалися...
- Хай Бог милує... оце б я так мучився за 10 000 на місяць....
- Ну, правду кажучи, не 10 000 - плюс все, що у хазяїна вкраду...
- А скільки можеш вкрасти?

Петро не чув запитання... буро мокро навкруги та слизько... трохи капало...
Він наспівував тихенько, витираючи руки від солярки:

Зовсім не страшні ані спека, ні сльота...
Різкий поворот і ось - ко-со-гір!
Щоб не довелося улюбленій вити - от дурні жінки -
Міцніше за баранку держись - гей-гей - пан шофер!

- Так скільки можеш вкрасти?
- 50 літрів за одну ходку...
- А ходок скільки?
- 10 на місяць...
- Тобто можеш вкрасти...
- Ну чого відразу "вкрасти"? Хтось із великих - не пам'ятаю хто саме - сказав "Єслі от многого взять нємножко, то єто не воровство будет, а просто - дельожка!"
- Тобто пів-тони пального за місяць у хазяїна крадеш?
- Краду... Тобто маю ще приблизно 7 500 - 10 000 на місяць...
- Непогано, - так сказав хазяїн бочкової безоколонки, ховаючи шланги...

Петро засунув подалі у внутрішній карман куртки - там, де водійське посвідчення - 1250 гривень...
Стало якось веселіше... він глянув у далечінь, туди, де помалу вверх підіймався карпатський стрижений ліс... Заспівав тихенько... про себе... наче дійсно "про себе":

"Нехай пропахли руки дощем і солярой!
Нехай посріблила віски сивИна -
Радісно зустрічати тебе з маленьким сином
Вийде до перехрестя кохана дружИна..."

Раптом йому здалося, що задзвонив телефон мобілки - дзвінок від хазяїна ...
Ні, почулося... то якийсь телепень мимо проїхав та там у телепня грала музика...

- Чом би тому хазяїну та дзвонити? - так подумав Петро...
Сидить собі у Львові у чистому кабінеті та крутить ручку арифмометра "Фелікс":
- Туди заплатив, мінусую (крутнув ручку), сюди заплатив - мінусую (крутнув ручку), ще заплатив - мінусую (крутнув ручку), і ось так заплатив - мінусую (крутнув ручку).. Ну ось, "Фелікс" видав:
20 000.
Непогано... 20 000 гривень на місяць дала в цьому місяці одна фура... чистими...
В тому було 30 000 гривень... чистими...
Ну да, так він і планував: 20 000 - 30 000 гривень мати з кожної фури...
- Малувато буде... - це він так прошепотів, дивлячись у забризкане львівським дощиком вікно...
Як же підняти виручку?
Перевезення на маршруті "Київ-Чоп", про який писали на форумі про Львівську нерухомість, як альтернативу пасивному бізнесу, він всі "просчитав" - самі дешеві та самі невигідні...
Чесно кажучи, возять хлопці за цим маршурутом зовсім вже даром... Ще трохи - накупили бісові діти всі старих зіржавілих фур всі кому не ліньки - так ось, скоро вже даром будуть перевозити...

Це так хазяїн фури, сидячі у Львові думає...
Петро хитрий - Петро знає його думки...

Петро бурчить тихенько собі під ніс:

"Зовсім не страшні ні спека, ні сльота...
Різкий поворот і - косогір!
Щоб не довелося коханці-сусідці ридати
Міцніше за баранку держись, шофер!"

Петро все про хазяїна знає, все... і про родину його, і про жінку... Але то таке - нікчемна інфа... Головна інфа - де хазяїн бере замовлення...

- Ось купити би собі фуру та витіснити хазяїна! - так подумва Петро...
Та як же її в Біса ту фуру купиш... Хазяін так сказав: що якийсь там легінь порадив комусь там купити не одну, а чотири фури...
Ой, і дурні...
Ось цю "голову" - він глянув на кабіну фури - хазяїн узяв за 25 000 долярів.
"Голова" 2011 року... це їй вже скільки - він замислився: шість? Ні, сім років... Старенька...
А нова? Хі! Нова фура коштує 125 000 долярів! Сто і двадцять п'ять! Тисяч! Долярів!
А це - стара...
Як там той одеський жид казав:
- Вчора були великі, але по п'ять! А сьогодні є маленькі - але по три!
Так воно і є!

Голова для фури стара, куплена за 25 000 долярів... дає прибуток для хазяїна який? А в біса його знаєш, який? Але думаю, довго він відбивати буде ті 125 000...
Долярів... Машина - то не квартира - вона однозначно стрімко падає у ціні... А ще - не дай Боже - ще зламається... Свят-свят-свят... Перехерщуся... де тут церква? Не видно. Однаково - перехрещуся!
Перехрестився...
- Ото ж хазяїн і взяв старе... - бурчав Петро...

Петро сів у кабіну "голови" фури. Мотор на диво зразу завівся...
Ну що, "З Богом!" - сказав він та рушив...
Уключив радіо:
- В ніч з 30 на 31 січня у Львові вночі мінус один. На ранок плюс 1... Хмарно... сніг очикується тільки у п'ятницю-неділю...
- Тьху!

"А дорога сірою стрічкою в'ється...
Залито дощем лобове - з тріщиною - скло.
Нехай твоя фура через бурі проб'ється!
Я хочу, шофер, щоб тобі повезло"
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 30 янв, 2018 21:27

Коли років п'ятнадцять тому я зауважив директору фірми на якій я робив , що водії забагато крадуть ДП.Директор відповів, що якби не давати можливість вкрасти тоді б довелось підвищити ЗП з якої сплачувати податки.А так з вкраденого ДП ми ПДВ собі ще відшодуємо.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 31 янв, 2018 11:39

Супер!
Справжня економіка!
Карл Маркс аплодував би у долоні.

Невеличкий підсумок для тих, хто прочитав на цій гілці пораду заробляти саме цим бізнесом:
- треба вкласти 2х25=50 000 доларів за дві ДУЖЕ СТАРІ "голови" фур.
- за таку ж ціну легко купите готову НОВУ квартиру у Львові під здачу в оренду.
- вартість двох "голів" фур не включає вартість ще самих кузовів фур.
- вартість квартири за 50 000 доларів у Львові включає: готовий (часто дуже якісний) ремонт, НОВІ меблі та побутову (НОВУ) техніку.
- щомісячний чистий прибуток з однієї фури в 20 000 - 30 000 гривень не включає витрати на ремонт "голови" фури та можливі суттєві вкладення в ремонт, оскільки за 25 000 долярів Ви купите СТАРУ "голову" - наприклад, таку, що була новою в 2011 році (по закорднним "міркам" - дуже стару).
- через 3-5 років Вам вдасться продати куплену за 25 000 доларів "голову" мінімум вдвічі дешевше, а кузов до голови - за копійки.
- такий бізнес передбачає кожноденну турботу та кожноденну роботу власника фур і підходить активним та завзятим.
- це не можна віднести до "пасивного" доходу. Тому Долярчику не варто займатися.
- за інформаціює моїх знайомих - цей вид бізнесу не можна рахувати за перспективний.
- ці ж знайомі КИНУЛИ цей бізнес та зайнялися іншим (не питайте,будь ласка, яким) - 40 відсотків річних в нашій бідній Україні дає. Не пасивний дохід.
- саме пасивний дохід на сьогодні все ж таки - здавання в оренду квартир: здавання 2-3 квартир дозволяє родині арендодавця жити достатньо комфортно, зовсім НІЧОГО не роблячі.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 01 фев, 2018 15:53

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

...то що виходить з пасивним доходом? - що окрім здачі в оренду квартир(нерахуючи всякої там віртуальної крипти...... форексів..... акцій і т. п.) і депозитів з їхніми теперішніми плачевними %%....... "бідному" пересічному і податись нема куди?! :roll:
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 01 фев, 2018 17:04

Ну так ось бачте:
- торгівля роверами - 20 000 гривень на місяць чистий прибуток.
- утримування фури - 20 000 гривень на місяць чистий прибуток.
- торгівля біткоїнами - 200 000 гривень на тиждень збитків.
- лежачи на канапі із бокалом шампанського у руці - 9 відсотків річних у валюті...
- вигідно оженитися - 20 000 гривень на місяць теща передає доці для вручення зятю - ніби-то він заробив на фірмі тестя.

Ось і думайте...
Сьогодні завітав у салон Mercedes у Львові - хлопці жваво роздивлялися авто класу S.
Я хтів помацати руками авто класу С - розібрали бісові діти... немає...

P.S. Нагадаю, бо може хто забув - сьогодні 1 число, квартиранти-орендарі повинні перерахувати гроші Вам на картку.
Перевірте.
Я перевірив: перерахували...
Последний раз редактировалось akurt Чт 01 фев, 2018 17:31, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 01 фев, 2018 17:23

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

akurt писал(а):Сьогодні завітав у салон Mercedes у Львові - хлопці жваво роздивлялися авто класу S.

Как сообщает AUTO-Consulting, в январе было реализовано 6620 новых автомобилей, что на 40,6% больше, чем годом ранее. Дилеры очень активно продавали автомобили в январе, что установили новый посткризисный рекорд для этого месяца.
http://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=40666
V2
4

С нами с: 03.07.09
Благодарил (а): 299 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Чт 01 фев, 2018 17:31

Дякую V2 за підтримку - я завжди пишу правду.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 01 фев, 2018 17:32

akurt ;)
V2
4

С нами с: 03.07.09
Благодарил (а): 299 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Чт 01 фев, 2018 17:44

V2 писал(а):
  akurt писал(а):Сьогодні завітав у салон Mercedes у Львові - хлопці жваво роздивлялися авто класу S.

Как сообщает AUTO-Consulting, в январе было реализовано 6620 новых автомобилей, что на 40,6% больше, чем годом ранее. Дилеры очень активно продавали автомобили в январе, что установили новый посткризисный рекорд для этого месяца.
http://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=40666

...зубожіння(с) :mrgreen:
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 01 фев, 2018 18:26

Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
  #<1 ... 45678 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор