Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
osafly написав:Ничего нет...с чего такие цены на виртуальные коробки,просто диву даешься...Львов вообще оторвался от реальности.С зимы наблюдал за вариантами...Сейчас бросил нах..как аюсолютно не отвечающее действительности.Ждемс! Рынок должен отрезвиться,очиститься и прийти в сознание,как в 2014!Срочно нужна шокотерапия!!! и она...обязательно будет!
Так отото!!! +100500!!! Д.упа вже є по багатьом напрямках, а де ще немає - то буде! - а тут цінники малюють, як нічого і не нема такого... - наче все ок, як в процвітаючій країні! Якийсь дурдом з цінами на львівські бетонометри.
Я от-от і теж плюну на це все! Просто муляють закінчення депозитів взимку, а куди далі гривню вкладати, крім бетону і долярів? - варіантів то ж нема!
Ну от як, як на Тополісі, можна було поставити такий конячий цінник, якщо навіть, зовнішні стіни збудували з овноблоків?!!! Ще й здача через рік(хоч що там можна цілий рік робити? - до весни спокійно здати можна) Але, ріелці такі, що й цей термін затягнуть!
У Львові забудовника звинуватили в руйнуванні житлового будинку. Відео та документи У Львові будівельна компанія "Інтергал-Буд" разом із замовником "Патриаком" при будівництві зруйнували схил, що призвело до появи величезних тріщин в житловому будинку по сусідству з будівництвом. https://www.obozrevatel.com/ukr/crime/u ... umenti.htm
На рахунок цін на нерухомість ми пасемо задніх у Європі - тобто окупність від оренди в нас швидка відносно. Тож, я гадаю, вкладатись за для здачі в оренду можна. Але важливо вибирати гарний варіант.
fis написав:На рахунок цін на нерухомість ми пасемо задніх у Європі - тобто окупність від оренди в нас швидка відносно. Тож, я гадаю, вкладатись за для здачі в оренду можна. Але важливо вибирати гарний варіант.
Трускавецька може повторити долю Малоголосківського гетто... Там уже запроектовано 1200 квартир з перспективою розширення...
jump Трускавецьку при бажанні є куди розширяти на відміну від Малоголосківської. Плюс виїзд з міста на Карпати чи Польщу не далеко. Звісно, що в центрі краще:). Але південна частина міста веселіше мені здається.
fis написав:jump Трускавецьку при бажанні є куди розширяти на відміну від Малоголосківської. Плюс виїзд з міста на Карпати чи Польщу не далеко. Звісно, що в центрі краще:). Але південна частина міста веселіше мені здається.