Squeeze-out

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 3637383940 ... 51>

Що Ви готові витратити,щоб Розділ XI закону про АТ(про примусовий викуп)був відмінений?

Squeeze-out 7.2 5 46
1. Я готовий очолити процес боротьби при допомозі інших;
4%
2
2. За моїми плечима є подібні виграні справи в судах, можу надати серйозну юридичну підтримку;
2%
1
3. Більше 10 млн грн;
2%
1
4. 1 - 10 млн грн;
4%
2
5. 100 тис - 1 млн грн;
4%
2
6. 10 тис - 100 тис грн;
9%
4
7. менше 10 тис грн;
26%
12
8. Глибоко стурбований, обурений, співчуваю, морально підтримую, але почекаю, коли хтось за мене зробить моє життя кращим;
22%
10
9. Хтось звернеться і ВР сама приведе розділ Закону у відповідність до Конституції / мені байдуже / у мене (уже) немає свого майна / від мене нічого не залежить.
7%
3
10. Я не проти, щоб моїм майном розпоряджалися без моєї згоди, головне, щоб добре заплатили.
20%
9
Всього голосів : 46
Повідомлення Додано: Чет 28 лют, 2019 00:31

Yuri_T написав:1. Не думаю, что найдутся люди, верящие в пересмотр цен по сквизам.

ну а как же не верить? по укрсоцу получаеться шо акции просто забрали нашару :evil:
uaprofi

Подякував: 831 раз.
Подякували: 660 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 лют, 2019 01:10

Сиджу, жую поп-корн, догризаю n-ну пачку, чекаю рішення КС по справі подання народних депутатів, з питання сквіз-ауту, гроші поки не беру, а виявляється ... 45 депутатів не знайшлось !
Serhij

Подякував: 152 раз.
Подякували: 211 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 лют, 2019 01:20

uaprofi написав:
  Yuri_T написав:1. Не думаю, что найдутся люди, верящие в пересмотр цен по сквизам.

ну а как же не верить? по укрсоцу получаеться шо акции просто забрали нашару :evil:

я пытаюсь анализировать ситуацию.
пока судебная практика негативная. для минора.
теперь принимаю для себя сложное решение: если гос.машина всячески помогает играть против меня, то не считаю справедливым платить налоги по этому финансовому результату.
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Чет 28 лют, 2019 01:58

Yuri_T написав:я пытаюсь анализировать ситуацию.

Я також.
У мене виходить так: змінив місце проживання, на стару адресу листи вже не приходять, на нову чомусь ще не приходять, ніхто не дзвонить. Акцій підприємств мав, як хтось там блох - багато і всі різні. Відповідно зараз не знаю співвласником яких підприємств мене держава вважає, а яких ні ? Я себе вважаю власником підприємств, але мені від цього сильно не легше, а дивідендів зменшилось. І державу не цікавить, що я там собі вважаю.
От і думаю, скільки платити - не порахую. А, якби навіть порахував, і заплатив, то як кому скажеш - покрутять пальцем біля виска.
Serhij

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 лют, 2019 19:41

Може хтось знає - чи є справи в судах (з огляду на тему сквіз-ауту), можливо завершені, приблизно наступного змісту.
Оскільки Конституція України є найвищим законом і гарантує недоторканість приватної власності, а акції є приватною власністю і нікому я їх не продавав, то вимагаю таке-то підприємство виплатити мені дивіденди, як і було прийнято на зборах.
Або 2 варіант - хочу продати ці акції чи подарувати улюбленій тещі на 8 березня. :?:
Serhij

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 00:37

13.02.2019 з'явилась публічна безвідклична вимога про придбання акцій "Український графіт" (UGRA). Ціна 3,35 грн./акцію. Банк видачі - ПУМБ.
Нагадаю, що у 2017 р. власний капітал становив 13,13 грн./акцію, а чистий прибуток 3,49 грн./акцію.
Serhij

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 13:02

Yuri_T написав:
  Novichok777 написав:...Они сразу не перечисляют средства,что бы можно было их снять...

не совсем понял эту фразу.
обычно все средства в полном объеме попадают на эскроу и нет ограничений на их снятие.
в частности, по СевГОКУ было точно так же.
у вас иная ситуация?

На данный момент возможно именно так,но когда я интересовался,то только по истечению трёх месяцев.то-есть нужно было их сначала положить на депозит,срузу на руки они не выдавали,лично сам не заходил и не интересовался,о законе по сквизу читал ещё до его принятия,но не предполагал,что перевернут все с ног на голову( хотя такое чувство было)
- в нашей стране все возможно!!! На днях узнаю точно и по возможности отпишусь.Благодарю за ответ
Novichok777

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 16:18

Novichok777 написав:
  Yuri_T написав:
  Novichok777 написав:...Они сразу не перечисляют средства,что бы можно было их снять...

обычно все средства в полном объеме попадают на эскроу и нет ограничений на их снятие.
у вас иная ситуация?

На данный момент возможно именно так,но когда я интересовался,то только по истечению трёх месяцев.то-есть нужно было их сначала положить на депозит,срузу на руки они не выдавали,лично сам не заходил и не интересовался,о законе по сквизу читал ещё до его принятия,но не предполагал,что перевернут все с ног на голову( хотя такое чувство было)
- в нашей стране все возможно!!! На днях узнаю точно и по возможности отпишусь.Благодарю за ответ

сорри, но по СевГОКу ПУМБ выдал 100% денег за один раз и без без всяких депо.
и не только по СевГОКу.
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 19:11

forum.finance.ua Сквиз аут СевГОк,миноритарные акции(привати

Novichok777 написав:
  Yuri_T написав:

у вас иная ситуация?

Сегодня был ПУМБе,срок действия эсероу счета- три года,выдача средств по записи.В касе банка,на карту банка,или на депозит. 4,45 грн.за акцию
Novichok777

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 23:48

Serhij написав:13.02.2019 з'явилась публічна безвідклична вимога про придбання акцій "Український графіт" (UGRA). Ціна 3,35 грн./акцію. Банк видачі - ПУМБ.
Нагадаю, що у 2017 р. власний капітал становив 13,13 грн./акцію, а чистий прибуток 3,49 грн./акцію.

А, что вас собственно не устраивает в ценах?
Волновались вроде же неконституционностью? Вот и отстаивайте ее дальше в ЕСПЧ. Они точно ответят. Решений, по интересующему вас вопросу, более чем.
Почитайте василькисильпартнеры.
paolot

Подякував: 4 раз.
Подякували: 70 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 3637383940 ... 51>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему