|
Squeeze-out |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Чет 28 лют, 2019 01:10
Сиджу, жую поп-корн, догризаю n-ну пачку, чекаю рішення КС по справі подання народних депутатів, з питання сквіз-ауту, гроші поки не беру, а виявляється ... 45 депутатів не знайшлось !
-
Serhij
-
-
- Подякував: 152 раз.
- Подякували: 211 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 лют, 2019 01:20
uaprofi написав: Yuri_T написав:1. Не думаю, что найдутся люди, верящие в пересмотр цен по сквизам.
ну а как же не верить? по укрсоцу получаеться шо акции просто забрали нашару 
я пытаюсь анализировать ситуацию. пока судебная практика негативная. для минора. теперь принимаю для себя сложное решение: если гос.машина всячески помогает играть против меня, то не считаю справедливым платить налоги по этому финансовому результату.
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
2
Додано: Чет 28 лют, 2019 01:58
Yuri_T написав:я пытаюсь анализировать ситуацию.
Я також. У мене виходить так: змінив місце проживання, на стару адресу листи вже не приходять, на нову чомусь ще не приходять, ніхто не дзвонить. Акцій підприємств мав, як хтось там блох - багато і всі різні. Відповідно зараз не знаю співвласником яких підприємств мене держава вважає, а яких ні ? Я себе вважаю власником підприємств, але мені від цього сильно не легше, а дивідендів зменшилось. І державу не цікавить, що я там собі вважаю. От і думаю, скільки платити - не порахую. А, якби навіть порахував, і заплатив, то як кому скажеш - покрутять пальцем біля виска.
-
Serhij
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 лют, 2019 19:41
Може хтось знає - чи є справи в судах (з огляду на тему сквіз-ауту), можливо завершені, приблизно наступного змісту. Оскільки Конституція України є найвищим законом і гарантує недоторканість приватної власності, а акції є приватною власністю і нікому я їх не продавав, то вимагаю таке-то підприємство виплатити мені дивіденди, як і було прийнято на зборах. Або 2 варіант - хочу продати ці акції чи подарувати улюбленій тещі на 8 березня. 
-
Serhij
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 бер, 2019 00:37
13.02.2019 з'явилась публічна безвідклична вимога про придбання акцій "Український графіт" (UGRA). Ціна 3,35 грн./акцію. Банк видачі - ПУМБ. Нагадаю, що у 2017 р. власний капітал становив 13,13 грн./акцію, а чистий прибуток 3,49 грн./акцію.
-
Serhij
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 бер, 2019 13:02
Yuri_T написав: Novichok777 написав:...Они сразу не перечисляют средства,что бы можно было их снять...
не совсем понял эту фразу. обычно все средства в полном объеме попадают на эскроу и нет ограничений на их снятие. в частности, по СевГОКУ было точно так же. у вас иная ситуация?
На данный момент возможно именно так,но когда я интересовался,то только по истечению трёх месяцев.то-есть нужно было их сначала положить на депозит,срузу на руки они не выдавали,лично сам не заходил и не интересовался,о законе по сквизу читал ещё до его принятия,но не предполагал,что перевернут все с ног на голову( хотя такое чувство было) - в нашей стране все возможно!!! На днях узнаю точно и по возможности отпишусь.Благодарю за ответ
-
Novichok777
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 бер, 2019 16:18
Novichok777 написав: Yuri_T написав: Novichok777 написав:...Они сразу не перечисляют средства,что бы можно было их снять...
не совсем понял эту фразу. обычно все средства в полном объеме попадают на эскроу и нет ограничений на их снятие. в частности, по СевГОКУ было точно так же. у вас иная ситуация?
На данный момент возможно именно так,но когда я интересовался,то только по истечению трёх месяцев.то-есть нужно было их сначала положить на депозит,срузу на руки они не выдавали,лично сам не заходил и не интересовался,о законе по сквизу читал ещё до его принятия,но не предполагал,что перевернут все с ног на голову( хотя такое чувство было) - в нашей стране все возможно!!! На днях узнаю точно и по возможности отпишусь.Благодарю за ответ
сорри, но по СевГОКу ПУМБ выдал 100% денег за один раз и без без всяких депо. и не только по СевГОКу.
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
2
Додано: П'ят 01 бер, 2019 19:11
Novichok777 написав: Yuri_T написав: Novichok777 написав:...Они сразу не перечисляют средства,что бы можно было их снять...
Сегодня был ПУМБе,срок действия эсероу счета- три года,выдача средств по записи.В касе банка,на карту банка,или на депозит. 4,45 грн.за акцию
-
Novichok777
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 бер, 2019 23:48
Serhij написав:13.02.2019 з'явилась публічна безвідклична вимога про придбання акцій " Український графіт" (UGRA). Ціна 3,35 грн./акцію. Банк видачі - ПУМБ. Нагадаю, що у 2017 р. власний капітал становив 13,13 грн./акцію, а чистий прибуток 3,49 грн./акцію.
А, что вас собственно не устраивает в ценах? Волновались вроде же неконституционностью? Вот и отстаивайте ее дальше в ЕСПЧ. Они точно ответят. Решений, по интересующему вас вопросу, более чем. Почитайте василькисильпартнеры.
-
paolot
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
1