Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Умом не понять только двух человек в мире: Мизантропа и Флаймана. Большие оригиналы... А так да, Флайман: берете под ручку Мизантропа - и надо валить в Болгарию. Тикы так. Мизантропу хоть легче - в самом деле в Болгарии есть специальная программа для пенсионеров... А Флайману до пенсии еще 15 лет... Так и то пенсии не будет: нет ни стажа, ни соціальних внесків... Не, не обижайтесь, но болгары Флаймана на пропитание не возьмут... Хотя... если учесть что вчера мы отмечали 35-ти летие славного события: школьник Флайман вернулся из пионерской поездки в Болгарию. Так та девочка, которой он подарил красный пионерский галстук за 78 копеек, выставила свой дом на продажу. По цене последней кавалирки Флаймана площадью 15 квадратов.. https://prian.ru/price/bulgaria-11211-3 ... gIvAPD_BwE
Востаннє редагувалось akurt в Вів 01 вер, 2020 21:51, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Умом не понять только двух человек в мире: Мизантропа и Флаймана. Большие оригиналы... А так да, Флайман: берете под ручку Мизантропа - и надо валить в Болгарию. Тикы так. Мизантропу хоть легче - в самом деле в Болгарии есть специальная программа для пенсионеров... А Флайману до пенсии еще 15 лет... Так и то пенсии не будет: нет ни стажа, ни соціальних внесків... Не, болгары не возьмут...
акурт, не переживай, є кілька варіантів, і кавалірка в Жулянах, один із них, щоб "вжух" і ловкостом за 9 євро на берег Середземного моря, або Атлантичного.
Я от ще маю достатньо часу щоб визначитися де буде європейська дача. В турецуьку щось не сильно віриться, так як перельоти в основному чартерами і в сезон. Я би хотів, щоб було регулярне сполучення цілий рік.
До Болгарії колись щільно придивлявся, але поки що вона випала з фокуса.
Даремно... Даремно... ми ще пам"ятаємо, як Ви тут рулили за болЬгарію... Зараз весь форум споглядає, чим закінчиться Ваша передоплата виконоробу за непочату роботу по перетворенню чергового нежитлового приміщення в солодку казку...
Розкрийте секрет: я думав - гадаю, що не тільки я - що ви створите 3 офіси, де будете тримати негрів, які будуть на Вас працювати... Тому треба якраз поблизу метро... Мені - до речі - ця ідея подобалася... Я Вам писав: вумно реально.
Теперь з"ясувалося, що ідея інша: накупити чергового непотрібу, щоби вкинути в нього шалені гроші в цінах 2020 на ремонти, щоби здавати за 3 000 гривень (мрія 5000 - нездійснена). Я вам наводив приклад: за ті самі гроші, що коштують три "кавалірки" в незаконно побудованих стінах, які невідомо коли будуть здані в експлуатацію - ВИ Ж НЕ ЗАБУЛИ, ЩО НА РУКАХ У ВАС ДОСІ НЕМАЄ ПРАВА ВЛАСНОСТІ (записів в Держреєестрі нерухомого майна) НА ТІ НЕДОБУДИ - краше купити ОДНУ квартиру біля метро Житомирська - ще рік або два тому - я й цифри наводив - 48 000 доларів - двушка - заселити ще рік або два тому НОРМАЛЬНОГО квартиранта та мати чистими без клопоту 12 000 на місяць. Навіщо Ви колотитеся з к.к.д. = 0?
P.S. Ніяких "ловкостів" до берегів океанів в найближчі 3 роки з Жулян не буде. Я вже писав на днях: дійсно виросли ціни на земельні ділянки - приятелі продали те, що і не мріяли - 14 соток в селі - ну дуже далеко від великого імста - за 50 000 доларів (мінус 2 500 - рієлтору). В ці дні інтенсивно шукають кваратиру під орендарів на вторинному ринку. Я вам напишу, як люди без економічної освіти славетного київського університету з грошей роблять гроші. Повчитеся... Попередній їх успіх простий як турецький апельсин: бабушатник (двушка-хрущовка) за 26 000 доларів + ремонт за 7 000 доларів (планували вкластися в 5 000 - не вдалося) + нормальний орендар (молодий хлопець-одинак) = 10 000 гривень на місяць. Вчора - 31 серпня - відвідали та оримали готівкою 10 000 гривень. Нагадаю: Ви ніц 31 серпня не отримали.... Порахуйте прибутковість: більше за 12% річних по валюті. Жуляни... Середземне море... Океани.... наче дитина...
Востаннє редагувалось akurt в Вів 01 вер, 2020 22:29, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Даремно... Даремно... ми ще пам"ятаємо, як Ви тут рулили за болЬгарію... Зараз весь форум споглядає, чим закінчиться Ваша передоплата виконоробу за непочату роботу по перетворенню чергового нежитлового приміщення в солодку казку...
Розкрийте секрет: я думав - гадаю, що не тільки я - що ви створите 3 офіси, де будете тримати негрів, які будуть на Вас працювати... Тому треба якраз поблизу метро... Мені - до речі - ця ідея подобалася... Я Вам писав: вумно реально.
Теперь з"ясувалося, що ідея інша: накупити чергового непотрібу, щоби вкинути в нього шалені гроші в цінах 2020 на ремонти, щоби здавати за 3 000 гривень (мрія 5000 - нездійснена). Я вам наводив приклад: за ті самі гроші, що коштують три "кавалірки" в незаконно побудованих стінах, які невідомо коли будуть здані в експлуатацію - ВИ Ж НЕ ЗАБУЛИ, ЩО НА РУКАХ У ВАС ДОСІ НЕМАЄ ПРАВА ВЛАСНОСТІ (записів в Держреєестрі нерухомого майна) НА ТІ НЕДОБУДИ - краше купити ОДНУ квартиру біля метро Житомирська - ще рік або два тому - я й цифри наводив - 48 000 доларів - двушка - заселити ще рік або два тому НОРМАЛЬНОГО квартиранта та мати чистими без клопоту 12 000 на місяць. Навіщо Ви колотитеся з к.к.д. = 0?
P.S. Ніяких "ловкостів" до берегів океанів в найближчі 3 роки з Жулян не буде. Я вже писав на днях: дійсно виросли ціни на земельні ділянки - приятелі продали те, що і не мріяли - 14 соток в селі - ну дуже далеко від великого імста - за 50 000 доларів (мінус 2 500 - рієлтору). В ці дні інтенсивно шукають кваратиру під орендарів на вторинному ринку. Я вам напишу, як люди без економічної освіти славетного київського університету з грошей роблять гроші. Повчитеся... Попередній їх успіх простий як турецький апельсин: бабушатник (двушка-хрущовка) за 26 000 доларів + ремонт за 7 000 доларів (планували вкластися в 5 000 - не вдалося) + нормальний орендар (молодий хлопець-одинак) = 10 000 гривень на місяць. Вчора - 31 серпня - відвідали та оримали готівкою 10 000 гривень. Нагадаю: Ви ніц 31 серпня не отримали.... Порахуйте прибутковість: більше за 12% річних по валюті. Жуляни... Середземне море... Океани.... наче дитина...
Чого б вам, пане Флаймане, та не взяти собі цю пораду? Вже стільки помиїів на мене вилили - що можна дивуватися... Я жодного разу наклепів не писав. Тільки правду - і то зацініть - я вас не блокую: - ідея з "кавалірками", якими слід оточити Кийов - мудра. - реалізація - нікчемна. - к.к.д.=0 - віддавати гроші виконробу, який і не планує починати роботу в найближчий час - неправильно. А раптом "Аннушка" розіл"є олію... - ніяки "ловкости" з Жулян на океани літати не будуть... - даремно ви щодня пишете на цій гілці - вона вас ніяк не стосується, ви до неї не маєте ніякого відношення. Тільки принижуєте себе - і більше нічого. - щоденно читаю ваші пости на київській гілці - тут я в захваті - так НЕкиянину майстерно повчати киян, як їм жити в Києві - то вищій пілотаж. Все просто... Чиста правда...
Востаннє редагувалось akurt в Вів 01 вер, 2020 23:12, всього редагувалось 1 раз.
Dwóch pilotów American Airlines twierdzi, że podchodząc do lądowania w Los Angeles na wysokości około 900 metrów nad ziemią ich samolot minęła osoba lecąca z plecakiem odrzutowym - poinformował we wtorek portal Fox News. Zdarzenie miało miejsce w niedzielę przed zmrokiem, ok. 16 km od pasa startowego największego lotniska Los Angeles. Piloci - zgodnie z nagraniami, do których dostęp uzyskał Fox News - poinformowali wieże kontrolną o "osobie z plecakiem odrzutowym" na wysokości ponad 900 metrów nad ziemią.
Zgodnie z relacjami pilotów, minęła ona samolot w odległości niespełna 300 metrów.
Według naukowych danych możliwe jest, by wznieść się z plecakiem odrzutowym na wysokość blisko kilometra. Niektórzy w internecie spekulują jednak, że piloci za plecak odrzutowy mogli uznać balon lub drona.
Востаннє редагувалось flyman в Вів 01 вер, 2020 23:22, всього редагувалось 2 разів.
Такі люди, пане Флаймане, не купують люкси в Туреччині. Це я вам точно скажу, як особа, яка особисто за кермом проїхала від міста Chula Vista на півдні США до Lynwood на Півночі США. При чому неодноразово та різними маршрутами... І часто стояв напроти будинків вказаних осіб або аналогічних осіб... І там є така цікава - у нас незрозуміла річ - повна відустність парканів - їх замінює просто табличка "Private property"... Перетнув невидиму лінію - і вказані вище особи мають право стріляти, якщо ліньки викликати поліцію... Всі вони купуть тільки там - на узбережжі Тихого океану... Опуститеся на таке життєве дно, на яке опустивнся Мизантроп - вже ніколи там не побуваєте... А так ще є шанси...
Востаннє редагувалось akurt в Вів 01 вер, 2020 23:41, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Такі люди, пане Флаймане, не купують люкси в Туреччині. Це я вам точно скажу, як особа, яка особисто за кермом проїхала від міста Chula Vista на півдні США до Lynwood на Півночі США. При чому неодноразово та різними маршрутами... І часто стояв напроти будинків вказаних осіб або аналогічних осіб... І там є така цікава - у нас незрозуміла річ - повна відустність парканів - їх замінює просто табличка "Private property"... Перетнув невидиму лінію - і вказані вище особи мають право стріляти, якщо ліньки викликати поліцію... Всі вони купуть тільки там - на узбережжі Тихого океану...