Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 747748749750751 ... 1129>
Повідомлення Додано: Вів 01 вер, 2020 21:27

Мизантрóп написав:О Болгарии для себя или в аренду.Даже абзац есть:не доверяете таксистам. https://minfin.com.ua/realty/articles/g ... za-10-tys/

Наскільки я в пам"ятаю, ВНЖ для пенсіонерів досить просто отримати в Болгарії.
Взяти хатинку за 10К євро, в 10 км від моря цілком реально.

Для чого тратити мульйони з гаком лір, щоб мати ВНЖ в Туреччині?
"Умом Россію нє понять".
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 01 вер, 2020 21:34

Умом не понять только двух человек в мире: Мизантропа и Флаймана.
Большие оригиналы...
А так да, Флайман: берете под ручку Мизантропа - и надо валить в Болгарию.
Тикы так.
Мизантропу хоть легче - в самом деле в Болгарии есть специальная программа для пенсионеров...
А Флайману до пенсии еще 15 лет...
Так и то пенсии не будет: нет ни стажа, ни соціальних внесків...
Не, не обижайтесь, но болгары Флаймана на пропитание не возьмут...
Хотя... если учесть что вчера мы отмечали 35-ти летие славного события: школьник Флайман вернулся из пионерской поездки в Болгарию.
Так та девочка, которой он подарил красный пионерский галстук за 78 копеек, выставила свой дом на продажу.
По цене последней кавалирки Флаймана площадью 15 квадратов..
https://prian.ru/price/bulgaria-11211-3 ... gIvAPD_BwE
Востаннє редагувалось akurt в Вів 01 вер, 2020 21:51, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 01 вер, 2020 21:48

akurt написав:Умом не понять только двух человек в мире: Мизантропа и Флаймана.
Большие оригиналы...
А так да, Флайман: берете под ручку Мизантропа - и надо валить в Болгарию.
Тикы так.
Мизантропу хоть легче - в самом деле в Болгарии есть специальная программа для пенсионеров...
А Флайману до пенсии еще 15 лет...
Так и то пенсии не будет: нет ни стажа, ни соціальних внесків...
Не, болгары не возьмут...

акурт, не переживай, є кілька варіантів, і кавалірка в Жулянах, один із них, щоб "вжух" і ловкостом за 9 євро на берег Середземного моря, або Атлантичного.

Я от ще маю достатньо часу щоб визначитися де буде європейська дача. В турецуьку щось не сильно віриться, так як перельоти в основному чартерами і в сезон. Я би хотів, щоб було регулярне сполучення цілий рік.

До Болгарії колись щільно придивлявся, але поки що вона випала з фокуса.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 01 вер, 2020 22:00

Даремно... Даремно... ми ще пам"ятаємо, як Ви тут рулили за болЬгарію...
Зараз весь форум споглядає, чим закінчиться Ваша передоплата виконоробу за непочату роботу по перетворенню чергового нежитлового приміщення в солодку казку...

Розкрийте секрет: я думав - гадаю, що не тільки я - що ви створите 3 офіси, де будете тримати негрів, які будуть на Вас працювати... Тому треба якраз поблизу метро...
Мені - до речі - ця ідея подобалася... Я Вам писав: вумно реально.

Теперь з"ясувалося, що ідея інша: накупити чергового непотрібу, щоби вкинути в нього шалені гроші в цінах 2020 на ремонти, щоби здавати за 3 000 гривень (мрія 5000 - нездійснена).
Я вам наводив приклад: за ті самі гроші, що коштують три "кавалірки" в незаконно побудованих стінах, які невідомо коли будуть здані в експлуатацію - ВИ Ж НЕ ЗАБУЛИ, ЩО НА РУКАХ У ВАС ДОСІ НЕМАЄ ПРАВА ВЛАСНОСТІ (записів в Держреєестрі нерухомого майна) НА ТІ НЕДОБУДИ - краше купити ОДНУ квартиру біля метро Житомирська - ще рік або два тому - я й цифри наводив - 48 000 доларів - двушка - заселити ще рік або два тому НОРМАЛЬНОГО квартиранта та мати чистими без клопоту 12 000 на місяць.
Навіщо Ви колотитеся з к.к.д. = 0?

P.S. Ніяких "ловкостів" до берегів океанів в найближчі 3 роки з Жулян не буде.
Я вже писав на днях: дійсно виросли ціни на земельні ділянки - приятелі продали те, що і не мріяли - 14 соток в селі - ну дуже далеко від великого імста - за 50 000 доларів (мінус 2 500 - рієлтору).
В ці дні інтенсивно шукають кваратиру під орендарів на вторинному ринку.
Я вам напишу, як люди без економічної освіти славетного київського університету з грошей роблять гроші.
Повчитеся...
Попередній їх успіх простий як турецький апельсин: бабушатник (двушка-хрущовка) за 26 000 доларів + ремонт за 7 000 доларів (планували вкластися в 5 000 - не вдалося) + нормальний орендар (молодий хлопець-одинак) = 10 000 гривень на місяць. Вчора - 31 серпня - відвідали та оримали готівкою 10 000 гривень. Нагадаю: Ви ніц 31 серпня не отримали....
Порахуйте прибутковість: більше за 12% річних по валюті.
Жуляни... Середземне море... Океани.... наче дитина...
Востаннє редагувалось akurt в Вів 01 вер, 2020 22:29, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 01 вер, 2020 22:57

akurt написав:Даремно... Даремно... ми ще пам"ятаємо, як Ви тут рулили за болЬгарію...
Зараз весь форум споглядає, чим закінчиться Ваша передоплата виконоробу за непочату роботу по перетворенню чергового нежитлового приміщення в солодку казку...

Розкрийте секрет: я думав - гадаю, що не тільки я - що ви створите 3 офіси, де будете тримати негрів, які будуть на Вас працювати... Тому треба якраз поблизу метро...
Мені - до речі - ця ідея подобалася... Я Вам писав: вумно реально.

Теперь з"ясувалося, що ідея інша: накупити чергового непотрібу, щоби вкинути в нього шалені гроші в цінах 2020 на ремонти, щоби здавати за 3 000 гривень (мрія 5000 - нездійснена).
Я вам наводив приклад: за ті самі гроші, що коштують три "кавалірки" в незаконно побудованих стінах, які невідомо коли будуть здані в експлуатацію - ВИ Ж НЕ ЗАБУЛИ, ЩО НА РУКАХ У ВАС ДОСІ НЕМАЄ ПРАВА ВЛАСНОСТІ (записів в Держреєестрі нерухомого майна) НА ТІ НЕДОБУДИ - краше купити ОДНУ квартиру біля метро Житомирська - ще рік або два тому - я й цифри наводив - 48 000 доларів - двушка - заселити ще рік або два тому НОРМАЛЬНОГО квартиранта та мати чистими без клопоту 12 000 на місяць.
Навіщо Ви колотитеся з к.к.д. = 0?

P.S. Ніяких "ловкостів" до берегів океанів в найближчі 3 роки з Жулян не буде.
Я вже писав на днях: дійсно виросли ціни на земельні ділянки - приятелі продали те, що і не мріяли - 14 соток в селі - ну дуже далеко від великого імста - за 50 000 доларів (мінус 2 500 - рієлтору).
В ці дні інтенсивно шукають кваратиру під орендарів на вторинному ринку.
Я вам напишу, як люди без економічної освіти славетного київського університету з грошей роблять гроші.
Повчитеся...
Попередній їх успіх простий як турецький апельсин: бабушатник (двушка-хрущовка) за 26 000 доларів + ремонт за 7 000 доларів (планували вкластися в 5 000 - не вдалося) + нормальний орендар (молодий хлопець-одинак) = 10 000 гривень на місяць. Вчора - 31 серпня - відвідали та оримали готівкою 10 000 гривень. Нагадаю: Ви ніц 31 серпня не отримали....
Порахуйте прибутковість: більше за 12% річних по валюті.
Жуляни... Середземне море... Океани.... наче дитина...

дивись не дограйся з росповсюдженням наклепів у соцмережах
https://zib.com.ua/ua/141185-yak_podati_pozov_za_obrazi_u_socmerezhah_poradili_u_sudi.html
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 01 вер, 2020 23:07

Чого б вам, пане Флаймане, та не взяти собі цю пораду?
Вже стільки помиїів на мене вилили - що можна дивуватися...
Я жодного разу наклепів не писав.
Тільки правду - і то зацініть - я вас не блокую:
- ідея з "кавалірками", якими слід оточити Кийов - мудра.
- реалізація - нікчемна.
- к.к.д.=0
- віддавати гроші виконробу, який і не планує починати роботу в найближчий час - неправильно. А раптом "Аннушка" розіл"є олію...
- ніяки "ловкости" з Жулян на океани літати не будуть...
- даремно ви щодня пишете на цій гілці - вона вас ніяк не стосується, ви до неї не маєте ніякого відношення. Тільки принижуєте себе - і більше нічого.
- щоденно читаю ваші пости на київській гілці - тут я в захваті - так НЕкиянину майстерно повчати киян, як їм жити в Києві - то вищій пілотаж.
Все просто... Чиста правда...
Востаннє редагувалось akurt в Вів 01 вер, 2020 23:12, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 01 вер, 2020 23:11

Сенсація: Mr. Flyman біля ЛА на висоті 900 м

Акурт, що скажеш на рахунок флаймена біля ЛА на висоті 900 м?

https://stooq.pl/n/?f=1372548

Dwóch pilotów American Airlines twierdzi, że podchodząc do lądowania w Los Angeles na wysokości około 900 metrów nad ziemią ich samolot minęła osoba lecąca z plecakiem odrzutowym - poinformował we wtorek portal Fox News.
Zdarzenie miało miejsce w niedzielę przed zmrokiem, ok. 16 km od pasa startowego największego lotniska Los Angeles. Piloci - zgodnie z nagraniami, do których dostęp uzyskał Fox News - poinformowali wieże kontrolną o "osobie z plecakiem odrzutowym" na wysokości ponad 900 metrów nad ziemią.

Zgodnie z relacjami pilotów, minęła ona samolot w odległości niespełna 300 metrów.

Według naukowych danych możliwe jest, by wznieść się z plecakiem odrzutowym na wysokość blisko kilometra. Niektórzy w internecie spekulują jednak, że piloci za plecak odrzutowy mogli uznać balon lub drona.
Востаннє редагувалось flyman в Вів 01 вер, 2020 23:22, всього редагувалось 2 разів.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 01 вер, 2020 23:37

Такі люди, пане Флаймане, не купують люкси в Туреччині.
Це я вам точно скажу, як особа, яка особисто за кермом проїхала від міста Chula Vista на півдні США до Lynwood на Півночі США. При чому неодноразово та різними маршрутами... І часто стояв напроти будинків вказаних осіб або аналогічних осіб...
І там є така цікава - у нас незрозуміла річ - повна відустність парканів - їх замінює просто табличка "Private property"... Перетнув невидиму лінію - і вказані вище особи мають право стріляти, якщо ліньки викликати поліцію...
Всі вони купуть тільки там - на узбережжі Тихого океану...
Зображення
Опуститеся на таке життєве дно, на яке опустивнся Мизантроп - вже ніколи там не побуваєте...
А так ще є шанси...
Востаннє редагувалось akurt в Вів 01 вер, 2020 23:41, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 01 вер, 2020 23:40

akurt написав:Такі люди, пане Флаймане, не купують люкси в Туреччині.
Це я вам точно скажу, як особа, яка особисто за кермом проїхала від міста Chula Vista на півдні США до Lynwood на Півночі США. При чому неодноразово та різними маршрутами... І часто стояв напроти будинків вказаних осіб або аналогічних осіб...
І там є така цікава - у нас незрозуміла річ - повна відустність парканів - їх замінює просто табличка "Private property"... Перетнув невидиму лінію - і вказані вище особи мають право стріляти, якщо ліньки викликати поліцію...
Всі вони купуть тільки там - на узбережжі Тихого океану...
Зображення

не мають такого права стріляти, не тре ляля

а в світлі останніх подій там повиний BLM
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 01 вер, 2020 23:54

Да-да... розкажите...
Можете мені не вірити, але - цитую - "... Ілон ... Біл... Джеф..." нічого не купили в Жулянах.
Та й в Києві...
akurt

Профіль

4
  #<1 ... 747748749750751 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему