Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 747748749750751 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Вт 01 сен, 2020 20:27

Мизантрóп писал(а):О Болгарии для себя или в аренду.Даже абзац есть:не доверяете таксистам. https://minfin.com.ua/realty/articles/g ... za-10-tys/

Наскільки я в пам"ятаю, ВНЖ для пенсіонерів досить просто отримати в Болгарії.
Взяти хатинку за 10К євро, в 10 км від моря цілком реально.

Для чого тратити мульйони з гаком лір, щоб мати ВНЖ в Туреччині?
"Умом Россію нє понять".
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вт 01 сен, 2020 20:34

Умом не понять только двух человек в мире: Мизантропа и Флаймана.
Большие оригиналы...
А так да, Флайман: берете под ручку Мизантропа - и надо валить в Болгарию.
Тикы так.
Мизантропу хоть легче - в самом деле в Болгарии есть специальная программа для пенсионеров...
А Флайману до пенсии еще 15 лет...
Так и то пенсии не будет: нет ни стажа, ни соціальних внесків...
Не, не обижайтесь, но болгары Флаймана на пропитание не возьмут...
Хотя... если учесть что вчера мы отмечали 35-ти летие славного события: школьник Флайман вернулся из пионерской поездки в Болгарию.
Так та девочка, которой он подарил красный пионерский галстук за 78 копеек, выставила свой дом на продажу.
По цене последней кавалирки Флаймана площадью 15 квадратов..
https://prian.ru/price/bulgaria-11211-3 ... gIvAPD_BwE
Последний раз редактировалось akurt Вт 01 сен, 2020 20:51, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 01 сен, 2020 20:48

akurt писал(а):Умом не понять только двух человек в мире: Мизантропа и Флаймана.
Большие оригиналы...
А так да, Флайман: берете под ручку Мизантропа - и надо валить в Болгарию.
Тикы так.
Мизантропу хоть легче - в самом деле в Болгарии есть специальная программа для пенсионеров...
А Флайману до пенсии еще 15 лет...
Так и то пенсии не будет: нет ни стажа, ни соціальних внесків...
Не, болгары не возьмут...

акурт, не переживай, є кілька варіантів, і кавалірка в Жулянах, один із них, щоб "вжух" і ловкостом за 9 євро на берег Середземного моря, або Атлантичного.

Я от ще маю достатньо часу щоб визначитися де буде європейська дача. В турецуьку щось не сильно віриться, так як перельоти в основному чартерами і в сезон. Я би хотів, щоб було регулярне сполучення цілий рік.

До Болгарії колись щільно придивлявся, але поки що вона випала з фокуса.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Вт 01 сен, 2020 21:00

Даремно... Даремно... ми ще пам"ятаємо, як Ви тут рулили за болЬгарію...
Зараз весь форум споглядає, чим закінчиться Ваша передоплата виконоробу за непочату роботу по перетворенню чергового нежитлового приміщення в солодку казку...

Розкрийте секрет: я думав - гадаю, що не тільки я - що ви створите 3 офіси, де будете тримати негрів, які будуть на Вас працювати... Тому треба якраз поблизу метро...
Мені - до речі - ця ідея подобалася... Я Вам писав: вумно реально.

Теперь з"ясувалося, що ідея інша: накупити чергового непотрібу, щоби вкинути в нього шалені гроші в цінах 2020 на ремонти, щоби здавати за 3 000 гривень (мрія 5000 - нездійснена).
Я вам наводив приклад: за ті самі гроші, що коштують три "кавалірки" в незаконно побудованих стінах, які невідомо коли будуть здані в експлуатацію - ВИ Ж НЕ ЗАБУЛИ, ЩО НА РУКАХ У ВАС ДОСІ НЕМАЄ ПРАВА ВЛАСНОСТІ (записів в Держреєестрі нерухомого майна) НА ТІ НЕДОБУДИ - краше купити ОДНУ квартиру біля метро Житомирська - ще рік або два тому - я й цифри наводив - 48 000 доларів - двушка - заселити ще рік або два тому НОРМАЛЬНОГО квартиранта та мати чистими без клопоту 12 000 на місяць.
Навіщо Ви колотитеся з к.к.д. = 0?

P.S. Ніяких "ловкостів" до берегів океанів в найближчі 3 роки з Жулян не буде.
Я вже писав на днях: дійсно виросли ціни на земельні ділянки - приятелі продали те, що і не мріяли - 14 соток в селі - ну дуже далеко від великого імста - за 50 000 доларів (мінус 2 500 - рієлтору).
В ці дні інтенсивно шукають кваратиру під орендарів на вторинному ринку.
Я вам напишу, як люди без економічної освіти славетного київського університету з грошей роблять гроші.
Повчитеся...
Попередній їх успіх простий як турецький апельсин: бабушатник (двушка-хрущовка) за 26 000 доларів + ремонт за 7 000 доларів (планували вкластися в 5 000 - не вдалося) + нормальний орендар (молодий хлопець-одинак) = 10 000 гривень на місяць. Вчора - 31 серпня - відвідали та оримали готівкою 10 000 гривень. Нагадаю: Ви ніц 31 серпня не отримали....
Порахуйте прибутковість: більше за 12% річних по валюті.
Жуляни... Середземне море... Океани.... наче дитина...
Последний раз редактировалось akurt Вт 01 сен, 2020 21:29, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 01 сен, 2020 21:57

akurt писал(а):Даремно... Даремно... ми ще пам"ятаємо, як Ви тут рулили за болЬгарію...
Зараз весь форум споглядає, чим закінчиться Ваша передоплата виконоробу за непочату роботу по перетворенню чергового нежитлового приміщення в солодку казку...

Розкрийте секрет: я думав - гадаю, що не тільки я - що ви створите 3 офіси, де будете тримати негрів, які будуть на Вас працювати... Тому треба якраз поблизу метро...
Мені - до речі - ця ідея подобалася... Я Вам писав: вумно реально.

Теперь з"ясувалося, що ідея інша: накупити чергового непотрібу, щоби вкинути в нього шалені гроші в цінах 2020 на ремонти, щоби здавати за 3 000 гривень (мрія 5000 - нездійснена).
Я вам наводив приклад: за ті самі гроші, що коштують три "кавалірки" в незаконно побудованих стінах, які невідомо коли будуть здані в експлуатацію - ВИ Ж НЕ ЗАБУЛИ, ЩО НА РУКАХ У ВАС ДОСІ НЕМАЄ ПРАВА ВЛАСНОСТІ (записів в Держреєестрі нерухомого майна) НА ТІ НЕДОБУДИ - краше купити ОДНУ квартиру біля метро Житомирська - ще рік або два тому - я й цифри наводив - 48 000 доларів - двушка - заселити ще рік або два тому НОРМАЛЬНОГО квартиранта та мати чистими без клопоту 12 000 на місяць.
Навіщо Ви колотитеся з к.к.д. = 0?

P.S. Ніяких "ловкостів" до берегів океанів в найближчі 3 роки з Жулян не буде.
Я вже писав на днях: дійсно виросли ціни на земельні ділянки - приятелі продали те, що і не мріяли - 14 соток в селі - ну дуже далеко від великого імста - за 50 000 доларів (мінус 2 500 - рієлтору).
В ці дні інтенсивно шукають кваратиру під орендарів на вторинному ринку.
Я вам напишу, як люди без економічної освіти славетного київського університету з грошей роблять гроші.
Повчитеся...
Попередній їх успіх простий як турецький апельсин: бабушатник (двушка-хрущовка) за 26 000 доларів + ремонт за 7 000 доларів (планували вкластися в 5 000 - не вдалося) + нормальний орендар (молодий хлопець-одинак) = 10 000 гривень на місяць. Вчора - 31 серпня - відвідали та оримали готівкою 10 000 гривень. Нагадаю: Ви ніц 31 серпня не отримали....
Порахуйте прибутковість: більше за 12% річних по валюті.
Жуляни... Середземне море... Океани.... наче дитина...

дивись не дограйся з росповсюдженням наклепів у соцмережах
https://zib.com.ua/ua/141185-yak_podati_pozov_za_obrazi_u_socmerezhah_poradili_u_sudi.html
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Вт 01 сен, 2020 22:07

Чого б вам, пане Флаймане, та не взяти собі цю пораду?
Вже стільки помиїів на мене вилили - що можна дивуватися...
Я жодного разу наклепів не писав.
Тільки правду - і то зацініть - я вас не блокую:
- ідея з "кавалірками", якими слід оточити Кийов - мудра.
- реалізація - нікчемна.
- к.к.д.=0
- віддавати гроші виконробу, який і не планує починати роботу в найближчий час - неправильно. А раптом "Аннушка" розіл"є олію...
- ніяки "ловкости" з Жулян на океани літати не будуть...
- даремно ви щодня пишете на цій гілці - вона вас ніяк не стосується, ви до неї не маєте ніякого відношення. Тільки принижуєте себе - і більше нічого.
- щоденно читаю ваші пости на київській гілці - тут я в захваті - так НЕкиянину майстерно повчати киян, як їм жити в Києві - то вищій пілотаж.
Все просто... Чиста правда...
Последний раз редактировалось akurt Вт 01 сен, 2020 22:12, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 01 сен, 2020 22:11

Сенсація: Mr. Flyman біля ЛА на висоті 900 м

Акурт, що скажеш на рахунок флаймена біля ЛА на висоті 900 м?

https://stooq.pl/n/?f=1372548

Dwóch pilotów American Airlines twierdzi, że podchodząc do lądowania w Los Angeles na wysokości około 900 metrów nad ziemią ich samolot minęła osoba lecąca z plecakiem odrzutowym - poinformował we wtorek portal Fox News.
Zdarzenie miało miejsce w niedzielę przed zmrokiem, ok. 16 km od pasa startowego największego lotniska Los Angeles. Piloci - zgodnie z nagraniami, do których dostęp uzyskał Fox News - poinformowali wieże kontrolną o "osobie z plecakiem odrzutowym" na wysokości ponad 900 metrów nad ziemią.

Zgodnie z relacjami pilotów, minęła ona samolot w odległości niespełna 300 metrów.

Według naukowych danych możliwe jest, by wznieść się z plecakiem odrzutowym na wysokość blisko kilometra. Niektórzy w internecie spekulują jednak, że piloci za plecak odrzutowy mogli uznać balon lub drona.
Последний раз редактировалось flyman Вт 01 сен, 2020 22:22, всего редактировалось 2 раз(а).
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Вт 01 сен, 2020 22:37

Такі люди, пане Флаймане, не купують люкси в Туреччині.
Це я вам точно скажу, як особа, яка особисто за кермом проїхала від міста Chula Vista на півдні США до Lynwood на Півночі США. При чому неодноразово та різними маршрутами... І часто стояв напроти будинків вказаних осіб або аналогічних осіб...
І там є така цікава - у нас незрозуміла річ - повна відустність парканів - їх замінює просто табличка "Private property"... Перетнув невидиму лінію - і вказані вище особи мають право стріляти, якщо ліньки викликати поліцію...
Всі вони купуть тільки там - на узбережжі Тихого океану...
Изображение
Опуститеся на таке життєве дно, на яке опустивнся Мизантроп - вже ніколи там не побуваєте...
А так ще є шанси...
Последний раз редактировалось akurt Вт 01 сен, 2020 22:41, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 01 сен, 2020 22:40

akurt писал(а):Такі люди, пане Флаймане, не купують люкси в Туреччині.
Це я вам точно скажу, як особа, яка особисто за кермом проїхала від міста Chula Vista на півдні США до Lynwood на Півночі США. При чому неодноразово та різними маршрутами... І часто стояв напроти будинків вказаних осіб або аналогічних осіб...
І там є така цікава - у нас незрозуміла річ - повна відустність парканів - їх замінює просто табличка "Private property"... Перетнув невидиму лінію - і вказані вище особи мають право стріляти, якщо ліньки викликати поліцію...
Всі вони купуть тільки там - на узбережжі Тихого океану...
Изображение

не мають такого права стріляти, не тре ляля

а в світлі останніх подій там повиний BLM
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Вт 01 сен, 2020 22:54

Да-да... розкажите...
Можете мені не вірити, але - цитую - "... Ілон ... Біл... Джеф..." нічого не купили в Жулянах.
Та й в Києві...
akurt

2
2
7
  #<1 ... 747748749750751 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор