Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 954955956957958 ... 1129>
Повідомлення Додано: Суб 20 лют, 2021 14:52

Квесторе_поверніться написав:
  RTC12 написав:то пусть они еще полежат под грушей

Йдуть смутні часи...тільки витягнеш з під груші так зразу і доводь про законне походження коштів.

1. Всю жизнь экономил.
2. Экономно относился к сэкомленному.
3. Очень экономно относился к экономно сэкономленному.
Вот и разбогател :D
RTC12

Подякував: 105 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 20 лют, 2021 14:55

Квесторе_поверніться написав:Думка приймається...цікаві контраргументи сторони опонентів.

Пане Квесторе_поверніться, я вже не розумію, чого у Вас більше: дитячої наївності чи троллінгу вищого гатунку (достатньо згадати Вашу турботу про очіщення пляжної гальки на узбережжі Середземного моря): які ще можуть бути контраргументи сторін?
Яких сторін???
Одна сторона - чистий теоретик, який ніколи нічого не купував за кордоном - хоча і жив там певний час - і який ніколи не був у Туреччині і - можливо - не буде.
Мета його доведень ним самим не розкрита. Запитайте.
Мені сподобалася його остання пропозиція: пророкує стагнацію - тобто треба всім почекати років 10-30 - так говорили вашим батькам і Микита Хрущов, і Леонід Брежнєв: "Просто надо подождать..."

Друга сторона - подивіться дописи тут на гілці 2 (два) роки тому, та 1 (один) рік тому, та за останні місяці: весь час я давав точну інформацію з калькулятором в руках:

"Хлопці - шара насправді - ціна питання за все готове "під ключ" - 1000 (одна тисяча) доларів за метр квадратний. Береш - для себе любимого (не під оренду - не вигідно) - та купуєш для себе, родини, дітей. Просто та легко". Корнистуйся: хочеш - без ВНП, а хочеш - з ВНП.

Потім писав обережніше (!!!) - ціна питання - 1000 (одна тисяча) ойро. І хлопці встигли купити. І не один хлопець, і не одна жіночка. З цього форуму. Я радий реально за них. Допомагав тільки словом: абсолютно все все зробили самі. Легко та просто.

Тепер написав сам, що здивований - в НЕ найкращому районі на новобудови квартири площею по 45 квадратів вже озвучили ціни в 70 000 доларів - це по 1550 доларів квадрат. Я не жартую - реально племіннику НІЧОГО не можу порадити в його діапазоні 50 000 - 80 000 доларів.
1000 доларів - 1000 ойро - 1550 доларів - то стагнація?
Чи це те, що я писав: флудери гілки - по декілька тисяч повідомлень від кожного - навішали локшину всім на вуха. Досить вдало. Тут "П"ять балів!"
І цифри я наводив НЕ з газети "Сельская жизнь" - а ось фото, ось мапа, ось адреса, ось хід роботи, ось сайт Забудовника, ось телефон - ось Забудовник - дзвони та питай. Ось моя думка - можеш прислухатися - ось тут пордив би: а тут не дуже - а можеш не присуховуватися.
Які можуть бути контраргументи сторін?
Яких сторін??? Ви про що?

P.S. П"ю каву зараз в кріслі на відкритому балконі - термометр в тіні показує +24.
Які котраргументи?????? Вони мені точно потрібні?
Востаннє редагувалось akurt в Суб 20 лют, 2021 15:10, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 20 лют, 2021 15:09

RTC12 написав:"Я лично нигде ничего купить не смог и потому не советую".

Акурт, что-то, где-то купить, дело не хитрое.
Фирташ купил заброшенную станцию метро в Лондоне. Кажись за 50млн. фунтов.
Сейчас это подвальное помещение оценили в 1.5млн.
Офигенная инвестиция. Ну да у него деньги шальные, с неба упали. Не жалко.
Может и у вас так, что вы такой герой?
Можете не отвечать, так как это дело приватное, и для меня не интересное.
RTC12

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 20 лют, 2021 15:11

Так а чего же не купили? Дело же "нехитрое".
Что помешало?
То, что очень тревожит уже многих писателей на этой ветке - купить за три копейки, а продать за 3 рубля? Так ветка не про это.
И есть, кстати, вариант: вот уже ходит Марсоход по Марсу - я прогнозирую рост цен на недвижимость на Марсе.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 20 лют, 2021 15:17

akurt написав:
  Квесторе_поверніться написав:Думка приймається...цікаві контраргументи сторони опонентів.

Пане Квесторе_поверніться, я вже не розумію, чого у Вас більше: дитячої наївності чи троллінгу вищого гатунку (достатньо згадати Вашу турботу про очіщення пляжної гальки на узбережжі Середземного моря): які ще можуть бути контраргументи сторін?
Яких сторін???
Одна сторона - чистий теоретик, який ніколи нічого не купував за кордоном - хоча і жив там певний час - і який ніколи не був у Туреччині і - можливо - не буде.
Мені сподобалася його остання пропозиція: пророкує стагнацію - тобто треба всім почекати років 10-30 - так говорили вашим батькам і Микита Хрущов, і Леонід Брежнєв: "Просто надо подождать..."

Друга сторона - подивіться дописи тут на гілці 2 (два) роки тому, та 1 (один) рік тому, та за останні місяці: весь час я давав точну інформацію з калькулятором в руках:

"Хлопці - шара насправді - ціна питання за все готове "під ключ" - 1000 (одна тисяча) доларів за метр квадратний. Береш - для себе любимого (не під оренду - не вигідно) - та купуєш для себе, родини, дітей. Просто та легко". Корнистуйся: хочеш - без ВНП, а хочеш - з ВНП.

Потім писав обережніше (!!!) - ціна питання - 1000 (одна тисяча) ойро. І хлопці встигли купити. І не один хлопець, і не одна жіночка. З цього форуму. Я радий реально за них. Допомагав тільки словом: абсолютно все все зробили самі. Легко та просто.

Тепер написав сам, що здивований - в НЕ найкращому районі на новобудови квартири площею по 45 квадратів вже озвучили ціни в 70 000 доларів - це по 1550 доларів квадрат. Я не жартую - реально племіннику НІЧОГО не можу порадити в його діапазоні 50 000 - 80 000 доларів.
1000 доларів - 1000 ойро - 1550 доларів - то стагнація?
Чи це те, що я писав: флудери гілки - по декілька тисяч повідомлень від кожного - навішали локшину всім на вуха. Досить вдало. Тут "П"ять балів!"
І цифри я наводив НЕ з газети "Сельская жизнь" - а ось фото, ось мапа, ось адреса, ось хід роботи, ось сайт Забудовника, ось телефон - ось Забудовник - дзвони та питай. Ось моя думка - можеш прислухатися - ось тут пордив би: а тут не дуже - а можеш не присуховуватися.
Які можуть бути контраргументи сторін?
Яких сторін??? Ви про що?

Це свідчить що Ваші заклики купляти рік тому були правильні.
В Реджепа тоді намітився ріст цін на все.
Але цей ріст міг перерости в галопуючу інфляцію.
Тому і облікову ставку підняли до 17%. Долар подешевшав.
Але всі карти перепутала коронакриза...як вона вплинула там Вам видніше.
І зараз є небезпека взяти нерухомість на хаях або майже на хаях.
Якщо буде спад цін ця інвестиція буде невдала.
Ось Ви там із середини і могли б спрогнозувати коли почнеться спад і чи почнеться...тоді всі зняли б шляпу перед Вами.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 20 лют, 2021 15:35

Не знаю, хто там та що переплутав - вчора я відкрив депозит под 17,5% річних в турецькій лірі.
Ердоган Вас так турбує, так турбує - ночами не спите прямо - а царі у власній країні ніяк не турбують? Меркель не турбує? Президент Угорщини не турбує? Байден не турбує? Сусідні президенти Білорусі та Росії - теж не турбують? Тілько Ердоган?
Король Іспанії, який втік з країни - не турбує? Хто ще НЕ турбує?
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 20 лют, 2021 15:38

akurt написав:Так а чего же не купили? Дело же "нехитрое".
Что помешало?
То, что очень тревожит уже многих писателей на этой ветке - купить за три копейки, а продать за 3 рубля? Так ветка не про это.

Экономический интерес ещё никому в этой жизни не помешал.
В том числе и вам. Судя по тому как вы постоянно описываете свою хатынку.
За сколько вы её купили, и сколько сейчас может потянуть аналогичная.
Акурт, прибыль считается по факту фиксации сделки, минус дополнительные расходы. А пока этого нет, это всё розовые ХОТЕЛКИ. Журавль в небе.
Он уже высоко. И всё идёт к тому что полетит он ещё выше.
А моя синичка, она совсем рядом. В любой момент я её могу достать.
В отличие от вашего журавля.

P.S.
Я не веду речь о жилье для себя любимого.
Речь о ценах на туркишь недвигу, в принцыпе...
RTC12

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 20 лют, 2021 16:05

Квесторе_поверніться написав:Ось Ви там із середини і могли б спрогнозувати коли почнеться спад і чи почнеться...тоді всі зняли б шляпу перед Вами.

На жаль - я не гадалка з залізничого вокзалу в Жмерінці - та знає все.
Але чомусь Ви не звернули увагу на пару моїх ВАЖЛИВИХ рядків в тексті про підсумки продажу нерухомості в Туреччині - вже матеріал десь сторінок 6 назад - а рядки - саме відповідь на Ваше запитання.
Я написав приблизно так:
- в січні громадяни Туреччини купили менше квартир, ніж у грудні, і менше, ніж у листопаді, і менше, ніж у жовтні.
- так само - пряма (!!!) кореляція - в січні іноземні громадяни купили менше квартир, ніж у грудні, і менше, ніж у листопаді, і менше, ніж у жовтні.
І відповідь виявляється ЛЕГКО занйти просто натискаючи кнопки калькулятора - і це там я написав - Ви просто не читали - просто писав коротше:
- червень - вересень 2020 - бум на ринку нерухомості - роздача квартир безкоштовно або даром. Безкоштовно або даром роздавали квартири громадянам - під 0,64% в місяць на 15 (!!!) років з відстрочкою плетежів в 12 місяців. Я писав тут з перших рук - від обізнаних приятелів: до відкриття офісів продажу стояли черги і реально - не жартував - дралися між собою.
Я на цій гілці викладууав розрахунки: щомісячна виплата за кредитом МЕНША за ціну оренди аналогічної але чужої квартири. МЕНШЕ!!!!! Гріх не брати квартири! Нові! Для себе, коханого!

Безкоштовно або даром роздавали квартири іноземним громадянам! Просто з тієї причини, що була певна інерційність відповідності курсу ліра-долар та ціни на квартири.
Турки зазвичай люблять свою власну валюту і трохи жахаються долара.
Особливо на вторинному ринку.
Є забудовнки, які працюють на іноземних кредитах - ті виставляли ціни в ойро або в доларах.
Але більша частина "працює" виключно на турецькій лірі.
Ось час був купувати!
Злодій акурт писав: Люди! Викопуйте гроші з під-груші! Алярм! Квартира готова нова - повний фарш - нова унікальна будова - аналоги є тільки Стамбулі - 380 000 лір - відтермінування до 2023 року - долар 8 лір! - Люди! - Алярм - та сама квартира вже 580 000 лір - відтермінування оплати до 2023 року! - Люди! Алярм! Та який вже алярм - нова ціна 980 000 лір.
ПРО_ГА_ВИЛИ!

Так ось пане Квесторе_поверніться, за вересень-грудень все змінилося - тільки слухайте УВАЖНО:
- СУТТЄВО звузилось бажання банків видавати кредити на житло - спочатку припинили ПРИВАТНІ банки. Зовсім. Вони ж не дурні: ціна долара збільшилася на 20%, а кредити видані на 15 років під 0,64% в місяць ще й без повернення грошей в перші 12 місяців. Державні банки суттєво підвищили поріг входу та вимоги для клієнтів (!!!).
Це повинно було привести до зменшення продажу/купівлі квартир чи ні? Зможете дати відповідь чи ні?

- падіння - як вивилося ТИМЧАСОВЕ (!!!) турецької ліри - призвело до простої та зрозумілої речі - якщо долар подорожчав на 20%, то майже автоматчино - але з певним зазором у часі - виросли ціни на нерухомість. На ті самі майже 20%.
Це повинно було привести до зменшення продажу/купівлі квартир чи ні?

- стаємо на бік іноземця: він раніше за скільки міг купити квадратний метр - О! За 1000 доларів квадрат - а тепер за скільки - О! за 1200 і БІЛЬШЕ ВЖЕ - 1500 (!!!) - квадратний метр!
Це повинно було привести до зменшення продажу/купівлі квартир іноземцями - і нашими громадянами - які все ж таки вийшлі у 20-ці покупців на місце 9 (!!!) чи ні?
І це все в умовах кризи пандемії!

Але я радий: ставлю "5 балів" флудерам гілки - наполегиво - з вересня 2018 (!!!) року ЩОДНЯ!!!! дезінформація та дезінформація, дезінформація та дезінформація. Виварки дези...
Вони кожного з Вас, панове, обікрали мінімум на 20% у валюті.
П"ять балів!
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 20 лют, 2021 16:13

akurt написав:Одна сторона - чистий теоретик, який ніколи нічого не купував за кордоном - хоча і жив там певний час - і який ніколи не був у Туреччині і - можливо - не буде.

Для того чтобы понять тренд на РН Турции, не обязательно там жить.
Ибо об этом на турецких заборах не пишут, а в АН будут петь только одну песню.
И понятно какую. Когда команда из МВФ приезжает в Украину, то она не ходит по полям, заводам и стройкам. Им достаточно посмотреть на основные экономические цифры и выслушать планы правительства и НБУ. И всё становится понятным.
То что вы находитеь в Турции и регулярно ходите на море мимо новостроек,
ещё ни о чём не говорит. Абсолютно.

В своём посте вы "забыли" упомянуть очень важный момент.
Бум и цену на недвигу взвинтили ДЕШЕВЫЕ КРЕДИТЫ от Эрдогана.
Но они разогнали и инфляцию, тем самым сделав население беднее.
И сейчас этих дешёвых кредитов уже нет, и как сказал главный банкир -
УЖЕ НЕ БУДЕТ.
Так что ребята - сушите потихоньку вёсла.

И да, ждать "покращення" придётся не хрущовские 10-30лет,
а совсем немного, максимум год.
RTC12

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 20 лют, 2021 16:21

RTC12 написав:АН будут петь только одну песню.

В агентствах по продажу нерухомості і в відділах продаж новобуду - завжди і всюди говорять лише одне: купляйте сьогодні, тому що завтра подорожчає!
Інколи ріелтори правильно оцінюють тренд, інколи - помиляються. Робота у них така - зазивати і обіцяти.

Проте завжди слід мати голову на плечах і власноруч аналізувати ситуацію.
bamp

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 954955956957958 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор