Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 954955956957958 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Сб 20 фев, 2021 13:52

Квесторе_поверніться писал(а):
  RTC12 писал(а):то пусть они еще полежат под грушей

Йдуть смутні часи...тільки витягнеш з під груші так зразу і доводь про законне походження коштів.

1. Всю жизнь экономил.
2. Экономно относился к сэкомленному.
3. Очень экономно относился к экономно сэкономленному.
Вот и разбогател :D
RTC12

С нами с: 09.05.15
Благодарил (а): 105 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 20 фев, 2021 13:55

Квесторе_поверніться писал(а):Думка приймається...цікаві контраргументи сторони опонентів.

Пане Квесторе_поверніться, я вже не розумію, чого у Вас більше: дитячої наївності чи троллінгу вищого гатунку (достатньо згадати Вашу турботу про очіщення пляжної гальки на узбережжі Середземного моря): які ще можуть бути контраргументи сторін?
Яких сторін???
Одна сторона - чистий теоретик, який ніколи нічого не купував за кордоном - хоча і жив там певний час - і який ніколи не був у Туреччині і - можливо - не буде.
Мета його доведень ним самим не розкрита. Запитайте.
Мені сподобалася його остання пропозиція: пророкує стагнацію - тобто треба всім почекати років 10-30 - так говорили вашим батькам і Микита Хрущов, і Леонід Брежнєв: "Просто надо подождать..."

Друга сторона - подивіться дописи тут на гілці 2 (два) роки тому, та 1 (один) рік тому, та за останні місяці: весь час я давав точну інформацію з калькулятором в руках:

"Хлопці - шара насправді - ціна питання за все готове "під ключ" - 1000 (одна тисяча) доларів за метр квадратний. Береш - для себе любимого (не під оренду - не вигідно) - та купуєш для себе, родини, дітей. Просто та легко". Корнистуйся: хочеш - без ВНП, а хочеш - з ВНП.

Потім писав обережніше (!!!) - ціна питання - 1000 (одна тисяча) ойро. І хлопці встигли купити. І не один хлопець, і не одна жіночка. З цього форуму. Я радий реально за них. Допомагав тільки словом: абсолютно все все зробили самі. Легко та просто.

Тепер написав сам, що здивований - в НЕ найкращому районі на новобудови квартири площею по 45 квадратів вже озвучили ціни в 70 000 доларів - це по 1550 доларів квадрат. Я не жартую - реально племіннику НІЧОГО не можу порадити в його діапазоні 50 000 - 80 000 доларів.
1000 доларів - 1000 ойро - 1550 доларів - то стагнація?
Чи це те, що я писав: флудери гілки - по декілька тисяч повідомлень від кожного - навішали локшину всім на вуха. Досить вдало. Тут "П"ять балів!"
І цифри я наводив НЕ з газети "Сельская жизнь" - а ось фото, ось мапа, ось адреса, ось хід роботи, ось сайт Забудовника, ось телефон - ось Забудовник - дзвони та питай. Ось моя думка - можеш прислухатися - ось тут пордив би: а тут не дуже - а можеш не присуховуватися.
Які можуть бути контраргументи сторін?
Яких сторін??? Ви про що?

P.S. П"ю каву зараз в кріслі на відкритому балконі - термометр в тіні показує +24.
Які котраргументи?????? Вони мені точно потрібні?
Последний раз редактировалось akurt Сб 20 фев, 2021 14:10, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 20 фев, 2021 14:09

RTC12 писал(а):"Я лично нигде ничего купить не смог и потому не советую".

Акурт, что-то, где-то купить, дело не хитрое.
Фирташ купил заброшенную станцию метро в Лондоне. Кажись за 50млн. фунтов.
Сейчас это подвальное помещение оценили в 1.5млн.
Офигенная инвестиция. Ну да у него деньги шальные, с неба упали. Не жалко.
Может и у вас так, что вы такой герой?
Можете не отвечать, так как это дело приватное, и для меня не интересное.
RTC12

Сообщение Добавлено: Сб 20 фев, 2021 14:11

Так а чего же не купили? Дело же "нехитрое".
Что помешало?
То, что очень тревожит уже многих писателей на этой ветке - купить за три копейки, а продать за 3 рубля? Так ветка не про это.
И есть, кстати, вариант: вот уже ходит Марсоход по Марсу - я прогнозирую рост цен на недвижимость на Марсе.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 20 фев, 2021 14:17

akurt писал(а):
  Квесторе_поверніться писал(а):Думка приймається...цікаві контраргументи сторони опонентів.

Пане Квесторе_поверніться, я вже не розумію, чого у Вас більше: дитячої наївності чи троллінгу вищого гатунку (достатньо згадати Вашу турботу про очіщення пляжної гальки на узбережжі Середземного моря): які ще можуть бути контраргументи сторін?
Яких сторін???
Одна сторона - чистий теоретик, який ніколи нічого не купував за кордоном - хоча і жив там певний час - і який ніколи не був у Туреччині і - можливо - не буде.
Мені сподобалася його остання пропозиція: пророкує стагнацію - тобто треба всім почекати років 10-30 - так говорили вашим батькам і Микита Хрущов, і Леонід Брежнєв: "Просто надо подождать..."

Друга сторона - подивіться дописи тут на гілці 2 (два) роки тому, та 1 (один) рік тому, та за останні місяці: весь час я давав точну інформацію з калькулятором в руках:

"Хлопці - шара насправді - ціна питання за все готове "під ключ" - 1000 (одна тисяча) доларів за метр квадратний. Береш - для себе любимого (не під оренду - не вигідно) - та купуєш для себе, родини, дітей. Просто та легко". Корнистуйся: хочеш - без ВНП, а хочеш - з ВНП.

Потім писав обережніше (!!!) - ціна питання - 1000 (одна тисяча) ойро. І хлопці встигли купити. І не один хлопець, і не одна жіночка. З цього форуму. Я радий реально за них. Допомагав тільки словом: абсолютно все все зробили самі. Легко та просто.

Тепер написав сам, що здивований - в НЕ найкращому районі на новобудови квартири площею по 45 квадратів вже озвучили ціни в 70 000 доларів - це по 1550 доларів квадрат. Я не жартую - реально племіннику НІЧОГО не можу порадити в його діапазоні 50 000 - 80 000 доларів.
1000 доларів - 1000 ойро - 1550 доларів - то стагнація?
Чи це те, що я писав: флудери гілки - по декілька тисяч повідомлень від кожного - навішали локшину всім на вуха. Досить вдало. Тут "П"ять балів!"
І цифри я наводив НЕ з газети "Сельская жизнь" - а ось фото, ось мапа, ось адреса, ось хід роботи, ось сайт Забудовника, ось телефон - ось Забудовник - дзвони та питай. Ось моя думка - можеш прислухатися - ось тут пордив би: а тут не дуже - а можеш не присуховуватися.
Які можуть бути контраргументи сторін?
Яких сторін??? Ви про що?

Це свідчить що Ваші заклики купляти рік тому були правильні.
В Реджепа тоді намітився ріст цін на все.
Але цей ріст міг перерости в галопуючу інфляцію.
Тому і облікову ставку підняли до 17%. Долар подешевшав.
Але всі карти перепутала коронакриза...як вона вплинула там Вам видніше.
І зараз є небезпека взяти нерухомість на хаях або майже на хаях.
Якщо буде спад цін ця інвестиція буде невдала.
Ось Ви там із середини і могли б спрогнозувати коли почнеться спад і чи почнеться...тоді всі зняли б шляпу перед Вами.
Квесторе_поверніться

С нами с: 22.11.13
Благодарил (а): 2 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 20 фев, 2021 14:35

Не знаю, хто там та що переплутав - вчора я відкрив депозит под 17,5% річних в турецькій лірі.
Ердоган Вас так турбує, так турбує - ночами не спите прямо - а царі у власній країні ніяк не турбують? Меркель не турбує? Президент Угорщини не турбує? Байден не турбує? Сусідні президенти Білорусі та Росії - теж не турбують? Тілько Ердоган?
Король Іспанії, який втік з країни - не турбує? Хто ще НЕ турбує?
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 20 фев, 2021 14:38

akurt писал(а):Так а чего же не купили? Дело же "нехитрое".
Что помешало?
То, что очень тревожит уже многих писателей на этой ветке - купить за три копейки, а продать за 3 рубля? Так ветка не про это.

Экономический интерес ещё никому в этой жизни не помешал.
В том числе и вам. Судя по тому как вы постоянно описываете свою хатынку.
За сколько вы её купили, и сколько сейчас может потянуть аналогичная.
Акурт, прибыль считается по факту фиксации сделки, минус дополнительные расходы. А пока этого нет, это всё розовые ХОТЕЛКИ. Журавль в небе.
Он уже высоко. И всё идёт к тому что полетит он ещё выше.
А моя синичка, она совсем рядом. В любой момент я её могу достать.
В отличие от вашего журавля.

P.S.
Я не веду речь о жилье для себя любимого.
Речь о ценах на туркишь недвигу, в принцыпе...
RTC12

Сообщение Добавлено: Сб 20 фев, 2021 15:05

Квесторе_поверніться писал(а):Ось Ви там із середини і могли б спрогнозувати коли почнеться спад і чи почнеться...тоді всі зняли б шляпу перед Вами.

На жаль - я не гадалка з залізничого вокзалу в Жмерінці - та знає все.
Але чомусь Ви не звернули увагу на пару моїх ВАЖЛИВИХ рядків в тексті про підсумки продажу нерухомості в Туреччині - вже матеріал десь сторінок 6 назад - а рядки - саме відповідь на Ваше запитання.
Я написав приблизно так:
- в січні громадяни Туреччини купили менше квартир, ніж у грудні, і менше, ніж у листопаді, і менше, ніж у жовтні.
- так само - пряма (!!!) кореляція - в січні іноземні громадяни купили менше квартир, ніж у грудні, і менше, ніж у листопаді, і менше, ніж у жовтні.
І відповідь виявляється ЛЕГКО занйти просто натискаючи кнопки калькулятора - і це там я написав - Ви просто не читали - просто писав коротше:
- червень - вересень 2020 - бум на ринку нерухомості - роздача квартир безкоштовно або даром. Безкоштовно або даром роздавали квартири громадянам - під 0,64% в місяць на 15 (!!!) років з відстрочкою плетежів в 12 місяців. Я писав тут з перших рук - від обізнаних приятелів: до відкриття офісів продажу стояли черги і реально - не жартував - дралися між собою.
Я на цій гілці викладууав розрахунки: щомісячна виплата за кредитом МЕНША за ціну оренди аналогічної але чужої квартири. МЕНШЕ!!!!! Гріх не брати квартири! Нові! Для себе, коханого!

Безкоштовно або даром роздавали квартири іноземним громадянам! Просто з тієї причини, що була певна інерційність відповідності курсу ліра-долар та ціни на квартири.
Турки зазвичай люблять свою власну валюту і трохи жахаються долара.
Особливо на вторинному ринку.
Є забудовнки, які працюють на іноземних кредитах - ті виставляли ціни в ойро або в доларах.
Але більша частина "працює" виключно на турецькій лірі.
Ось час був купувати!
Злодій акурт писав: Люди! Викопуйте гроші з під-груші! Алярм! Квартира готова нова - повний фарш - нова унікальна будова - аналоги є тільки Стамбулі - 380 000 лір - відтермінування до 2023 року - долар 8 лір! - Люди! - Алярм - та сама квартира вже 580 000 лір - відтермінування оплати до 2023 року! - Люди! Алярм! Та який вже алярм - нова ціна 980 000 лір.
ПРО_ГА_ВИЛИ!

Так ось пане Квесторе_поверніться, за вересень-грудень все змінилося - тільки слухайте УВАЖНО:
- СУТТЄВО звузилось бажання банків видавати кредити на житло - спочатку припинили ПРИВАТНІ банки. Зовсім. Вони ж не дурні: ціна долара збільшилася на 20%, а кредити видані на 15 років під 0,64% в місяць ще й без повернення грошей в перші 12 місяців. Державні банки суттєво підвищили поріг входу та вимоги для клієнтів (!!!).
Це повинно було привести до зменшення продажу/купівлі квартир чи ні? Зможете дати відповідь чи ні?

- падіння - як вивилося ТИМЧАСОВЕ (!!!) турецької ліри - призвело до простої та зрозумілої речі - якщо долар подорожчав на 20%, то майже автоматчино - але з певним зазором у часі - виросли ціни на нерухомість. На ті самі майже 20%.
Це повинно було привести до зменшення продажу/купівлі квартир чи ні?

- стаємо на бік іноземця: він раніше за скільки міг купити квадратний метр - О! За 1000 доларів квадрат - а тепер за скільки - О! за 1200 і БІЛЬШЕ ВЖЕ - 1500 (!!!) - квадратний метр!
Це повинно було привести до зменшення продажу/купівлі квартир іноземцями - і нашими громадянами - які все ж таки вийшлі у 20-ці покупців на місце 9 (!!!) чи ні?
І це все в умовах кризи пандемії!

Але я радий: ставлю "5 балів" флудерам гілки - наполегиво - з вересня 2018 (!!!) року ЩОДНЯ!!!! дезінформація та дезінформація, дезінформація та дезінформація. Виварки дези...
Вони кожного з Вас, панове, обікрали мінімум на 20% у валюті.
П"ять балів!
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 20 фев, 2021 15:13

akurt писал(а):Одна сторона - чистий теоретик, який ніколи нічого не купував за кордоном - хоча і жив там певний час - і який ніколи не був у Туреччині і - можливо - не буде.

Для того чтобы понять тренд на РН Турции, не обязательно там жить.
Ибо об этом на турецких заборах не пишут, а в АН будут петь только одну песню.
И понятно какую. Когда команда из МВФ приезжает в Украину, то она не ходит по полям, заводам и стройкам. Им достаточно посмотреть на основные экономические цифры и выслушать планы правительства и НБУ. И всё становится понятным.
То что вы находитеь в Турции и регулярно ходите на море мимо новостроек,
ещё ни о чём не говорит. Абсолютно.

В своём посте вы "забыли" упомянуть очень важный момент.
Бум и цену на недвигу взвинтили ДЕШЕВЫЕ КРЕДИТЫ от Эрдогана.
Но они разогнали и инфляцию, тем самым сделав население беднее.
И сейчас этих дешёвых кредитов уже нет, и как сказал главный банкир -
УЖЕ НЕ БУДЕТ.
Так что ребята - сушите потихоньку вёсла.

И да, ждать "покращення" придётся не хрущовские 10-30лет,
а совсем немного, максимум год.
RTC12

Сообщение Добавлено: Сб 20 фев, 2021 15:21

RTC12 писал(а):АН будут петь только одну песню.

В агентствах по продажу нерухомості і в відділах продаж новобуду - завжди і всюди говорять лише одне: купляйте сьогодні, тому що завтра подорожчає!
Інколи ріелтори правильно оцінюють тренд, інколи - помиляються. Робота у них така - зазивати і обіцяти.

Проте завжди слід мати голову на плечах і власноруч аналізувати ситуацію.
bamp

С нами с: 14.02.21
Благодарил (а): 2 раз.

#<1 ... 954955956957958 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор