|
|
![]() На сегодня обязательно:
- носить маску везде и всегда. Соблюдают в 99% случаев. На пляже у самого моря - находятся без масок. - НЕ курить на улицах, площадях, парках, набережных и вообще общественных местах. Вся страна одномоментно перестала курить - просто поразительно. Штраф 900 лир или более 100 долларов. - НЕ выходить на улицу лицам в возрасте более 65 лет (только с 10-00 до 16-00 можно). Кафе и рестораны могут работать только до 20-00. Сегодня на пляже на Набережной Коньяалты (Анталия, самая красивая набережная на всем побережье Средиземного моря) было столько людей, что август столько не видел. У нас ведь лето... ![]() На море была парусная регата к всеобщему удовольствию... ![]() Востаннє редагувалось akurt в Нед 15 лис, 2020 22:56, всього редагувалось 1 раз.
![]() Акурт, а как гарантируется безопасность сделки, когда клиент платит кешем в кассе застройщика, особенно, если меньше 50%? Что жильё не продано несколько раз? Слышал такие истории несколько лет назад , возможно, это просто слухи, распространяемые продавцами «болгарской» недвиги
![]() Я думаю это слухи.
Никогда не слышал ничего подобного. При оплате в офисе Застройщика всегда есть предварительный Договор с указанием дома и квартиры. Ну и кроме того, я как-то общался с ПРИЛИЧНЫМИ Застройщиками. У приличных последнее время такая фишка: оформляют Право собственности на квартиру (ТАПУ) уже при оплате 60% прайсовой цены. Даже если дом еще не сдан в эксплуатацию. А оформление Права собственности - прерогатива государства - там строго - и там уже не может быть разночтений или еще каких-то собственников. Насколько я знаю, редко встретишь оплату 50% от прайсовой цены. Может и ошибаюсь. Кажется, в SurYapi было 35%. Но не уверен. ![]() Дані про продаж житла украинцям ще не опубліковано - очікується сьогодні. Поки що треба думати про стратегію майбутнього життя форумчанам. Як говорив Булгаков словами Воланда, треба мати можливість планувати своє життя хоча б на найближчі 1000 років. Спробуємо. За опублікованою аналітичною запискою EUROCONTROL не слід очікувати відновлення авіасполучень та закордонних поїздок раніше 2023 року. Заявлено, що це - САМИЙ ОПТИМІСТИЧНИЙ СЦЕНАРІЙ. Згідно з опублікованими оцінками на період 2020-2024 років, було оголошено, що при самому оптимістичному сценарії (якщо вакцина COVID-19 буде доступна пасажирам влітку 2021 роки), повітряний рух може повернутися до рівнів 2019 року в 2024 році. За другим сценарієм, який більш імовірний (якщо вакцина буде доступна пасажирам влітку 2022 року), трафік в 2024 році складе лише 92 відсотки від показника 2019 року. Згідно з третім найгіршим сценарієм, при якому вакцина неефективна, вона не досягне показників 2019 року до 2029 року. Повідомляється також про таке: Turkish Airlines стала авіакомпанією з найбільшою кількістю рейсів в Європі, зробивши 591 рейс в середу, 4 листопада. За THY пішли Ryanair (511 рейсів,), KLM з 366 рейсами і Lufthansa з 360 рейсами. Турецька авіакомпанія Pegasus зайняла 7-е місце серед 10 авіакомпаній з найбільшою кількістю рейсів в Європі з 319 рейсами, випередивши Air France з 304 рейсами і British Airways з 297 рейсами. Ну ось панове. Треба думати і думати, що ви будете робити до 2023 року, до 2024 року і можливо - до 2029 року... Три закони акурта діють... Де ж правду подіти... P.S. Ранкова несподіванка: вивів зранку собаку гуляти, а за рогом вулиці припаркована з ночі (ввечері не було) Mazda 6 червоного кольору, номери українські - серія ААХХХХРІ. Зранку термометр на балконі показує +20, на вулиці прохолодніше. Форма одягу в ці дні в Анталії: - зранку: джинси футболка та легка "ветровка". - вдень: джинси або шорти, футболка, сонцезахисні окуляри, бейсболка. ![]()
Але є дані про продаж українцям своєї продукції)). За підсумками 9 місяців 20-го року порівняно з аналогічним періодом 19-го Туреччина вийшла на перше місце з абсолютним приростом в +230млн$ і нарощує свої експортні потужності. ![]()
|
|