Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 10801081108210831084 ... 1129>
Повідомлення Додано: Нед 16 тра, 2021 00:05

akurt написав:Пан Флайцман - мій товарищ в армії працював "хліборізом" - поясню Вам , бо Ви в армії не були - що то за посапда така: це солдат, який служить при кухні: він не тільки видає хліб (400 грамів білого та 600 грамів чорного на кожного солддата на день), а ще й цукор (у вашому меню, яке Ви оголосили на всю Україну, цукру немає - то така солодка харчова добавка) і вершкове масло.
Соддату потрібно було видати на сніданок 20 (двадцять) грамів вершкового масла.
Щоби правильно видати по Уставу 20 (двадцять) грамів вершкового масла, у хлібороіза був дуже цікавий пристрій - дещо нагадує щипці для розколювання грецьких горіхів - дуже корисна річ і головне справедлива: кожен солдат отримає саме 20 (двадцять) грамів вершкового масла.
Я ту машинку багато разів тримав у руках. Мудро придумано: продукує саме 20 (двадцять) грамів масла.
То в мене питання - як Вам вдається відрізати без такого пристрою (грошей у Вас на нього точно немає) 10 (десять) грамів "вершкового" масла.
Я вже не питаю про 33 (тридцять три) грами батона білого - то, мабуть, чимось секретним відрізаєте...
То про масло розкажіть: 10 (десять) грамів - однаково сидите без роботи...

Холодильники маркетов обыватель с опаской обходит стороной, как и полки с подсолнечным маслом. Теперь в тренде топленое сало, как в 30-х годах. Как никак с/х держава! Какого рожна в этом случае нужен алмазный маслорез? :mrgreen:
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Нед 16 тра, 2021 00:18

akurt написав:С чего Вы взяли, что я "явно не в себе" - я с большим удовольствием смотрю как на сцене ветки пляшут танцоры - постоянные - одни и те же - у каждого большая проблема с "квартирным вопросом" - потому думают, что здесь монастырь и утешают...
Не преувеличивайте.

Развейте мои сомнения: у меня тут в основном топчутся обиженные судьбой.
Плачут и рыдают - я у них источник неприятностей, хотя у меня не спрашивали и фатальные глупости делали сами и добровольно...
Не могу поверить, что у Вас тоже вдруг все стало... мммм - нет очень здорово...
Зачастили - но посты не информативные - НИ ОДНОГО ПО ТЕМЕ ВЕТКИ - и видосики, как у Флаймана... А это плохой признак...
Развейте сомнения... Куда ездили в последний год, куда летали, что удивило в странах дальних....

А те бредни что Вы написали на конкретный вопрос-для Вас это в норме?? Вы цену себе не набивайте.Вы от тех кто Вам не по душе,ушли недалеко..По поводу куда ездил и что удивило....Вы сегодня удивили.Остальное-оно Вам не надо.Вы кроме Турции,все равно ничего не собираетесь смотреть.Только языком мелете здесь с утра до вечера...информативный Вы наш..балаболка :lol: Как еще как не видосиками с таким вот...всезнайкой арабских телок и обнималок разговаривать.
osafly

Подякував: 209 раз.
Подякували: 1021 раз.

Профіль

17
8
Повідомлення Додано: Нед 16 тра, 2021 11:49

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt написав:Скaзавши "А" - говоріть і "Б":
...
Наведіть приклади:

І воно Вам треба було?

akurt написав:- брехня

Ваша фраза від 2018 року.

akurt написав:Запишу в списке своих недостатков:
Недостаток 347: Никогда не читаю ни одной строчки от Coder.

Правда, в тому, що не лише читаєте, а ще й цитуєте і відповідаєте.

Та й, щоб далеко не ходити, навіть в цьому повідомленні:

akurt написав:Ви робили ремонт в квартирі 2 (два) роки - 730 днів і переплатили рукожопим мінімум вдвічі

і моя фраза на цьому ж форумі

Coder написав:З певних причин, в мене ремонт квартири розтягнувся на 1.5 року.

Ви збрехали, як мінімум, щодо термінів ремонту (хоч я і неодноразово просив Вас не писати про те, про що й Ви гадки не маєте). Про переплатили твердження, як мінімум, дивне, оскільки Ви не знаєте ні скільки я заплатив, ні об'єму робіт, щоб визначити базу для порівняння. Якщо це розглядати як припущення, що такий об'єм робіт з аналогічним результатом можна отримати за, як мінімум, вдвічі меншу сумму, то, вітаю, Ви ще раз збрехали.

akurt написав:наприклад, Ви особисто висловили свого часу думку, що непотріб на забутій Богом вулиці у Львові вартує 200 000 доларів в цінах 2018 року - людина Вас послухала і досі (!!!) нічого (!!!) не продала

По-перше, "непотріб" і локація, це лише Ваше оціночне судження. Для мене, обожнювана Вами південна частина Львова, це неприйнятний для проживання район. Різниця між мною і Вами, в тому, що я розумію, що люди різні, тому мають різні критерії при виборі житла, а Ви чомусь вважаєте, що лише у Вас є єдино правильна і фахова точка зору.

По-друге, моя фінальна фраза в дискусії с fis'ом:

Coder написав:За $105K мала би піти аж бігом, за $160K потрібно почекати, але реально, за $200К - не бачу як, це має дуже поталанити.

тому щодо суми, Ви ще раз збрехали.

По-третє, квартира була виставлена на продаж, і ця дискусія відбулася в грудні 2019 року. Тому щодо цін 2018 року Ви ще раз збрехали.

По-четверте, fis не питав поради, і, виглядало так, що не мав нагальної потреби продати. Він хотів продати саме за ті гроші, за які він виставив:

fis написав:Торг умєстєн, звичайно. Але задешево точно не буду продавати. Мені не кортить і щоб мене з цієї локаціі витиснути треба добре заплатити.

Навіть тут, в коротенькому тексті на пів-екрану, Ви примудрилися набрехати стільки, що мені це розбирати на цілий екран. "akurt, Вы просто сотканы из лжи" (я не зміг так точно передати це українською)

Вистачить по брехні? :)

akurt написав:- підтасовка фактів

Підтасовка фактів - це один з прийомів маніпуляції.

Ваші маніпуляції, чесно кажучи, мені вже набридло розбирати, тому я не буду писати нічого нового, просто дам посилання на попередні: тиць, тиць і тиць

Порівняння вартості равликів в турецькому ресторані і львівському ресторані, і оголошений на базі цього висновок в скільки разів одурять в Україні - це було епічно :)

akurt написав:Останні слова: "..порівнняння життя в Туреччині і в Україні" - то просто бомба. Страшна крамола!!!! Жуть!

Дякую, що нагадали, забув вписати. Висмикування з контексту - це ще одна причина, через яку, я не отримую задоволення від спілкування з Вами. Ще раз, повна фраза:

Coder написав:Але мені категорично не подобається систематичні маніпуляції, брехня, підтасовка фактів спрямовані проти України і українців (шляхом вплетення в порівнняння життя в Туреччині і в Україні).

Питання було не в порівнянні, а в тому як Ви це робите. Нічого не маю проти адекватного, об'єктивного порівняння, але ж Ви так не вмієте. І коли Вам коректно вказують на помилки, недоліки - Ви починаєте поводити себе агресивно, часто хамити. Коли на агресію і хамство не звертають уваги - Ви ігноруєте і не відповідаєте.

Думаю, на сьогодні достатньо.

change_pm

change_pm написав:Так, провести порівняння і сказати, шо украінці в Україні - це ресурс, який по максимуму вижимать в угоду деяким людям - це що? Маніпулювання? Рілі?

Ні, Ви також неуважно читаєте. Моя претензія була до того, що маніпулювання застосовується саме в процесі порівняння.

change_pm написав:Тебе особисто не зобомбало, шо ти за все переплачуєш? А хтось шикує, випиваючи твою кров?

Що мене має бембати? Ціни на продукти, комуналку? Якщо я буду так зациклюватись на тому, що вартість фруктів-овочів-риби в Україні вища ніж в Туреччині, то в США чи Норвегії я взагалі впаду в депресію (на сусідній гілці глянув на ціни в еміратському Carryfour - наш тижневий кошик вийшов в 2-2.2 рази дорожчий, ніж в Україні, я там себе відчуватиму гірше? :)).

Масштаб вашої особистості визначається величиною проблеми, яка здатна вас вивести з себе. (С) Зігмунд Фрейд :)

Це якийсь другий рівень піраміди Маслоу. Для мене гроші - це інструмент, а не ціль. Я точно не хочу зациклюватись на них. Так, це вимагало певних зусиль і часу дійти до такого стану. А далі що? Життя закінчилось? Сидіти на пляжі і нічого не робити? Маслоу каже, що так не працює. Навіть топікстартеру хочеться, принаймні, приналежності до групи і визнання (самоактуалізації поки що не видно). Інше питання, як це реалізується.

Просте питання: чим би Ви займалися, якщо б Вам не потрібно було працювати (неважливо чому - безумовний основний дохід, пасивний дохід від капіталу, що покриває всі витрати, тощо)?

Моя відповідь на це питання - тим же, що і зараз. Чому? Тому що мені це подобається. Тому що я бачу в тому цінність. Цінність, яку приносить моя робота клієнтам. Цінність в навчанні/передачі досвіду студентам, в підтримці університетських та позауніверситетських освітніх ініціатив. У відновленні пам'яток архітектури та підтримці громадських ініціатив, спрямованих на те, щоб зробити Львів кращим. Тому я вкладаю в це свій час і гроші.

Цінності в тому, щоб скоротити в сімейному бюджеті витрати на статтю продукти з 6% до 3%, а комуналку з 1% до 0.5%, я не бачу, оскільки не розумію "А що далі?" Турків вчити, чи римські руїни Анталії відновлювати? Немає такого бажання, воно мені не близько, ментально.

change_pm написав:Так, Акурт показує, шо є інші варіанти...

Так я ж не проти, я лише за, наявність вибору - це чудово. Я не проти суті, я проти форми. Ну, і... я також показую, що є інші варіанти. Відмінність в тому, що:
- він оперує варіантами переважно на другому рівні піраміди Маслоу - я говорю про те, що є ще третій, четвертий і п'ятий, які суттєво розширюють список варіантів
- він не толерує інших точок зору - я з розумінням ставлюся до існування інших точок зору (в людей можуть бути інші системи цінностей, вірування, обставини), і це не може бути приводом для того, щоб хамити людям, чи ображати їх.

change_pm написав:Ти ж на Шуварі не вияснюєш відносини з продавцем чогось, якшо тобі щось не підходить, йдеш далі

Якщо продавець бреше, і після викриття брехні, ще й починає хамити стороннім покупцям, то я не пройду далі (хоча частіше доводиться ставати на сторону продавців, коли неправі, а потім починають хамити саме покупці).

change_pm написав:Знаю, шо коли довели, що "ти" сидиш по горло в багнюці, ніхто нізашо це не визнає і буде тягнути всіх інших на свій рівень...
такий ось він #хомосовєтікус

:) Угу, саме так в СРСР навішували ярлики і розповідали як [закреслено]"сидить по горло в багнюці"[/закреслено] загниває імперіалістичний Захід.

Правда в тому, що життя будь-де, в Україні, Еміратах, Польщі, Туреччині, США... має свої переваги і недоліки. Кожна людина в стані вирішити, що для неї краще, маючи на руках об'єктивну інформацію та релевантний досвід, з огляду на свої цінності, інтереси та обставини. Те, що для одного є перевагою, для іншої може бути недоліком. Я за те, щоб отримувати об'єктивну інформацію з перших рук, за максимально всебічний розгляд питань, за здорову дискусію, з якої кожна людина може винести для себе максимум інформації для прийняття рішення. Це з моєї точки зору справедливі умови. Але я проти, коли інформація подається упереджено, коли наявність іншої точки зору, опонування, "незручні" питання сприймаються агресивно, ініціюють хамську поведінку. Звідси і був мій коментар.
Coder

Подякував: 99 раз.
Подякували: 167 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 16 тра, 2021 12:27

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

З 1 млн в Україні навряд, якщо це загальна оцінка активів.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 16 тра, 2021 13:19

Навіть якщо це умовно "лишні" кошти - грндепо - 7% (5800 грн місяць) (інфляція буде більше і швидко знецінить цей мільон), долародепо - 1% (30 дол місяць), квартиру на ці гроші під оренду зараз купиш хіба що в Іпені, ну буде там оренда 4000-5000 грн, але амортизація ремонту ітд. Та і на такі гроші навіть дуже скромна людина не проживе нормально.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 16 тра, 2021 17:56

Пане roberto dark! Ви - як фахівець в київській нерухомості (хоч і ніколи не жили в Києві) так і не відповіли, чому купили собі обсяг повітря, який міститься між двома зелізобетонними перекриттями - інколи тую біду помилково називають "квартира" - саме на сході Деснянського району Києва.
Ваша думка була б цікавою: як саме розмірковував заробітчанин в Ізраїлі, роблячи саме такий вибір?
Яка там була арифметика?
Востаннє редагувалось akurt в Нед 16 тра, 2021 21:46, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1443 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 16 тра, 2021 18:18

akurt написав:Пане roberto dark я розумію, що життя під обстрілами важче, ніж без ракетних обстрілів, але Ви - як фахівець в київській нерухомості (хоч і ніколи не жили в Києві) так і не відповіли, чому купили собі обсяг повітря, який міститься між двома зелізобетонними перекриттями - інколи тую біду помилково називають "квартира" - саме в Деснянському районі Києва.
Ваша думка була б цікавою: як саме розмірковував заробітчанин в Ізраїлі, роблячи саме такий вибір?
Яка там була арифметика?

ШАНОВНИЙ Акурте, жив я у Києві, але не так довго, бо дуже тянуло, особливо в холодну пору року, під пальми на Середземне море на біленький пісочок. Та й квартира слава Богу не в Деснянському районі ( аналог вашій Хурмі в Анталії) і навіть не на вашому "улюбленому" ПОХ )) p.S.Обстріли? Які ще обстріли? Не чув і не бачив. Газет не читаю, телевізор не дивлюся. Тільки с пляжу, все хокей..Повно людей купаються, загорають, та відпочивають. А коли вас до речі випускають з карцеру? Завтра? Землю цілувати будете? Відразу на Лікійську тропу вирушете чи на пляж? Які плани розповідайте і головне про святкове меню в звязку з визволенням? Пишіть...Форумчани чекають..
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 тра, 2021 18:34

Тому і цікаво, що "жили недовго".
То для форумчан саме цікаве: заробітчанин з Ізраля, яки був проїздом/непроїдом у Киеві, вибирає саме Деснянський район Києва.
То реально цікаво. Ви вибирали, "дивлячись в інтернет", чи я в якийсь інший спосіб?
Може, хтось з форумчан порадив?
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 16 тра, 2021 18:48

akurt написав:Тому і цікаво, що "жили недовго".
То для форумчан саме цікаве: заробітчанин з Ізраля, яки був проїздом/непроїдом у Киеві, вибирає саме Деснянський район Києва.
То реально цікаво. Ви вибирали, "дивлячись в інтернет", чи я в якийсь інший спосіб?
Може, хтось з форумчан порадив?

Будучи експертом в виділеному, імхо, було стадне відчуття - всі евреї побіжали у Кийові купляти, і він побіжав...

зі. Імхо, Ізя розказував, що Сара мала хату в Кийові і здає задорого таки Рабіновічу чи Пєтровичу :mrgreen:

І як то кажуть, який же "ізя" не захоче лупанути бабулесів в стабільній валюті - гривні...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 16 тра, 2021 18:55

Там цікаво, що всі синагоги на правому березі - а купив не лівому - невже ніхто не підказав, що як з лівого берега їхати на правий, то краще віру змінити?
Не вірю, що форумчани - хто порадив - такі безсердечні.
Цікаво, що ізраїльтяни - ну в смислі розумні - вкладються в житло та житове будівництво НЕ в Києві, а в Дніпрі.
Там пан Корбан створив таку будівельну імперію, що ого-го...
Ех, спитав би пан роберто, куди краще вкладати заробічанські гроші та до кого тулитися - ми б підсказали щось реальне...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 16 тра, 2021 19:00, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
  #<1 ... 10801081108210831084 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей