akurt написав:Скaзавши "А" - говоріть і "Б":
...
Наведіть приклади:
І воно Вам треба було?
akurt написав:- брехня
Ваша фраза від 2018 року.
akurt написав:Запишу в списке своих недостатков:
Недостаток 347: Никогда не читаю ни одной строчки от Coder.
Правда, в тому, що не лише читаєте, а ще й цитуєте і відповідаєте.
Та й, щоб далеко не ходити, навіть в цьому повідомленні:
akurt написав:Ви робили ремонт в квартирі 2 (два) роки - 730 днів і переплатили рукожопим мінімум вдвічі
і моя фраза на цьому ж форумі
Coder написав:З певних причин, в мене ремонт квартири розтягнувся на 1.5 року.
Ви збрехали, як мінімум, щодо термінів ремонту (хоч я і неодноразово просив Вас не писати про те, про що й Ви гадки не маєте). Про переплатили твердження, як мінімум, дивне, оскільки Ви не знаєте ні скільки я заплатив, ні об'єму робіт, щоб визначити базу для порівняння. Якщо це розглядати як припущення, що такий об'єм робіт з аналогічним результатом можна отримати за, як мінімум, вдвічі меншу сумму, то, вітаю, Ви ще раз збрехали.
akurt написав:наприклад, Ви особисто висловили свого часу думку, що
непотріб на забутій Богом вулиці у Львові вартує
200 000 доларів в цінах 2018 року - людина Вас послухала і досі (!!!) нічого (!!!) не продала
По-перше, "непотріб" і локація, це лише Ваше оціночне судження. Для мене, обожнювана Вами південна частина Львова, це неприйнятний для проживання район. Різниця між мною і Вами, в тому, що я розумію, що люди різні, тому мають різні критерії при виборі житла, а Ви чомусь вважаєте, що лише у Вас є єдино правильна і фахова точка зору.
По-друге, моя фінальна фраза в дискусії с fis'ом:
Coder написав:За $105K мала би піти аж бігом, за $160K потрібно почекати, але реально,
за $200К - не бачу як, це має дуже поталанити.
тому щодо суми, Ви ще раз збрехали.
По-третє, квартира була виставлена на продаж, і ця дискусія відбулася в грудні 2019 року. Тому щодо цін 2018 року Ви ще раз збрехали.
По-четверте, fis не питав поради, і, виглядало так, що не мав нагальної потреби продати. Він хотів продати саме за ті гроші, за які він виставив:
fis написав:Торг умєстєн, звичайно. Але задешево точно не буду продавати. Мені не кортить і щоб мене з цієї локаціі витиснути треба добре заплатити.
Навіть тут, в коротенькому тексті на пів-екрану, Ви примудрилися набрехати стільки, що мені це розбирати на цілий екран. "akurt, Вы просто сотканы из лжи" (я не зміг так точно передати це українською)
Вистачить по брехні?

akurt написав:- підтасовка фактів
Підтасовка фактів - це один з прийомів маніпуляції.
Ваші маніпуляції, чесно кажучи, мені вже набридло розбирати, тому я не буду писати нічого нового, просто дам посилання на попередні:
тиць,
тиць і
тицьПорівняння вартості равликів в турецькому ресторані і львівському ресторані, і оголошений на базі цього висновок в скільки разів одурять в Україні - це було епічно

akurt написав:Останні слова: "..порівнняння життя в Туреччині і в Україні" - то просто бомба. Страшна крамола!!!! Жуть!
Дякую, що нагадали, забув вписати. Висмикування з контексту - це ще одна причина, через яку, я не отримую задоволення від спілкування з Вами. Ще раз, повна фраза:
Coder написав:Але мені категорично не подобається систематичні маніпуляції, брехня, підтасовка фактів спрямовані проти України і українців (шляхом вплетення в порівнняння життя в Туреччині і в Україні).
Питання було не в порівнянні, а в тому як Ви це робите. Нічого не маю проти адекватного, об'єктивного порівняння, але ж Ви так не вмієте. І коли Вам коректно вказують на помилки, недоліки - Ви починаєте поводити себе агресивно, часто хамити. Коли на агресію і хамство не звертають уваги - Ви ігноруєте і не відповідаєте.
Думаю, на сьогодні достатньо.
change_pm
change_pm написав:Так, провести порівняння і сказати, шо украінці в Україні - це ресурс, який по максимуму вижимать в угоду деяким людям - це що? Маніпулювання? Рілі?
Ні, Ви також неуважно читаєте. Моя претензія була до того, що маніпулювання застосовується саме в процесі порівняння.
change_pm написав:Тебе особисто не зобомбало, шо ти за все переплачуєш? А хтось шикує, випиваючи твою кров?
Що мене має бембати? Ціни на продукти, комуналку? Якщо я буду так зациклюватись на тому, що вартість фруктів-овочів-риби в Україні вища ніж в Туреччині, то в США чи Норвегії я взагалі впаду в депресію (на сусідній гілці глянув на ціни в еміратському Carryfour - наш тижневий кошик вийшов в 2-2.2 рази дорожчий, ніж в Україні, я там себе відчуватиму гірше?

).
Масштаб вашої особистості визначається величиною проблеми, яка здатна вас вивести з себе. (С) Зігмунд Фрейд

Це якийсь другий рівень піраміди Маслоу. Для мене гроші - це інструмент, а не ціль. Я точно не хочу зациклюватись на них. Так, це вимагало певних зусиль і часу дійти до такого стану. А далі що? Життя закінчилось? Сидіти на пляжі і нічого не робити? Маслоу каже, що так не працює. Навіть топікстартеру хочеться, принаймні, приналежності до групи і визнання (самоактуалізації поки що не видно). Інше питання, як це реалізується.
Просте питання: чим би Ви займалися, якщо б Вам не потрібно було працювати (неважливо чому - безумовний основний дохід, пасивний дохід від капіталу, що покриває всі витрати, тощо)?
Моя відповідь на це питання - тим же, що і зараз. Чому? Тому що мені це подобається. Тому що я бачу в тому цінність. Цінність, яку приносить моя робота клієнтам. Цінність в навчанні/передачі досвіду студентам, в підтримці університетських та позауніверситетських освітніх ініціатив. У відновленні пам'яток архітектури та підтримці громадських ініціатив, спрямованих на те, щоб зробити Львів кращим. Тому я вкладаю в це свій час і гроші.
Цінності в тому, щоб скоротити в сімейному бюджеті витрати на статтю продукти з 6% до 3%, а комуналку з 1% до 0.5%, я не бачу, оскільки не розумію "А що далі?" Турків вчити, чи римські руїни Анталії відновлювати? Немає такого бажання, воно мені не близько, ментально.
change_pm написав:Так, Акурт показує, шо є інші варіанти...
Так я ж не проти, я лише за, наявність вибору - це чудово. Я не проти суті, я проти форми. Ну, і... я також показую, що є інші варіанти. Відмінність в тому, що:
- він оперує варіантами переважно на другому рівні піраміди Маслоу - я говорю про те, що є ще третій, четвертий і п'ятий, які суттєво розширюють список варіантів
- він не толерує інших точок зору - я з розумінням ставлюся до існування інших точок зору (в людей можуть бути інші системи цінностей, вірування, обставини), і це не може бути приводом для того, щоб хамити людям, чи ображати їх.
change_pm написав:Ти ж на Шуварі не вияснюєш відносини з продавцем чогось, якшо тобі щось не підходить, йдеш далі
Якщо продавець бреше, і після викриття брехні, ще й починає хамити стороннім покупцям, то я не пройду далі (хоча частіше доводиться ставати на сторону продавців, коли неправі, а потім починають хамити саме покупці).
change_pm написав:Знаю, шо коли довели, що "ти" сидиш по горло в багнюці, ніхто нізашо це не визнає і буде тягнути всіх інших на свій рівень...
такий ось він #хомосовєтікус

Угу, саме так в СРСР навішували ярлики і розповідали як [закреслено]"сидить по горло в багнюці"[/закреслено] загниває імперіалістичний Захід.
Правда в тому, що життя будь-де, в Україні, Еміратах, Польщі, Туреччині, США... має свої переваги і недоліки. Кожна людина в стані вирішити, що для неї краще, маючи на руках об'єктивну інформацію та релевантний досвід, з огляду на свої цінності, інтереси та обставини. Те, що для одного є перевагою, для іншої може бути недоліком. Я за те, щоб отримувати об'єктивну інформацію з перших рук, за максимально всебічний розгляд питань, за здорову дискусію, з якої кожна людина може винести для себе максимум інформації для прийняття рішення. Це з моєї точки зору справедливі умови. Але я проти, коли інформація подається упереджено, коли наявність іншої точки зору, опонування, "незручні" питання сприймаються агресивно, ініціюють хамську поведінку. Звідси і був мій коментар.