|
|
![]() Добрий ранок Акурте. А навіщо зміщувати акценти саме на ролики із сатанізмом? Чому така пристрасть ( на декілька сторінок) до обговорення саме такого контенту? Чому б не обсудити саме НЕРУХОМІСТЬ в Анталії, по темі гілки та коментарі ІНСАЙДЕРІВ з ролику внизу? До речі шановні форумчани - звернули увагу яким замученим та виснаженим виглядає той, хто придбав нерухомість в Анталії. Тому мотайте на вус, я вам поганого не пораджу!!!
![]() Паром Корфу-Саранда(Албания) таки существует.Но перекинуть машину +4 чел будет стоить около 100€
![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьBolt Та що ви таке кажете ? Паром існує? То це ж повний провал того, що бачить усе на світі через Турецьку газету Hürriyet, складену у трубку))) Таки OSAFLY був правий, шо казав такого бути не може. Інтуіція мандрівника виявилась сильніша ніж обізнаність ТОГО, ЩО НІКОЛИ НЕ БРЕШЕ.
![]() Пропоную для обговорення нові Правила переміщення валюти до Європейського союзу для купівлі нерухомості для себе, коханого:
As part of the EU’s efforts to tackle money laundering and the financing of terrorism, all travellers entering or leaving EU territory are already obliged to complete a cash declaration when carrying EUR 10 000 or more (or equivalent in other currencies, bonds, shares or travellers’ cheques). Customs authorities are empowered to check persons, their luggage and their means of transport. They are also empowered to detain undeclared cash. Як відомо, диявол ховається не тільки в деяких дописувачах гілки, але і в деталях, так ось самі цікаві деталі: - пункт 2: для сум вище за 10 000 євро - тепер треба розкрити джерело походження коштів (!!!). - пункт 3: можливою тепер є ретельна перевірка походження коштів у сумі, МЕНШОЮ за 10 000 євро. Вказується про те, що тепер подорожуючий повинен вказати напрямок вкладення цих грошей. Для довідки: - при в"їзді в Туреччину необхідно, але не є обов"язковим, декларувати кошти в сумі більше 10 000 євро. Проста декларація без вказування про джерело походження коштів. Останнім часом є повідомлення про те, що на кордоні вже є випадки вимоги обов"язкового декларування коштів в сумі, більшій за 10 000 євро - але все ж таки - це просте декларування. - вчора один з форумчан висловився за намір придбання нерухомості в Німеччині. Напрямок думок вірний - підтримую - з нагадуванням про те, що німці ДУЖЕ РЕТЕЛЬНО вивчають джерело походження коштів. - Туреччина не вимагає від покупція нерухомості розкрити джерело походження коштів. Немає обмежень у видачі готівкових коштів як у валюті, так і в турецьких лірах. Немає обмежень в зарахуванні валюти на рахунки готівкою або в результаті надходження коштів в безготівковій формі. - Це не означає, що Туреччина - простір свободи для валюти. Туреччина почала з 1 червня виконувати угоду з ЄС про надання деяким (тільки деяким) країнам ЄС відомостей ПРО СВОЇХ ГРОМАДЯН, які мають рахунки або зберігають валюту в ЄС. За оцінкою ЦБ Туреччини таких коштів в Європі (які належать громадянам Туреччини) - більше 50 мільярдів євро. Очікується, що країни ЄС отримають право на обкладання податками цієї суми. Оцінка суми податків - 10 мільярдів євро. ![]()
Вы ошибаетесь - на сайте ОБЩАЯ информация. При попытке купить билет НЕТ ПРЕДЛОЖЕНИЙ: НЕТ ПРЕДЛОЖЕНИЙ И НА ДРУГИХ САЙТАХ. Паромное сообщение не существует. Линию уже убрали с карт даже Google map. Удачной поездки за 100 евро: Скрин экрана - читайте текст красным цветом. Востаннє редагувалось akurt в П'ят 04 чер, 2021 09:11, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
Опаньки, вот это хорошо я зашел (с) Теперь в ЕС банки будут свирепствовать как и какой-нибудь Монобанк? Или пока что это только для наличных?
![]() Вот это и есть интересный вопрос.
Ранее была проблема ТОЛЬКО в вывозе валюты из Украины. С 3 июня добавлена проблема ввоза валюты в ЕС - ранее этой проблемы не было. Кроме того, введена норма раскрытия информации как про то, откуда деньги, так и про то, куда они могут быть направлены. Там еще есть интересный пункт - новые Правила касаются и "друзей, которых попросили перевезти валюту"... Востаннє редагувалось akurt в П'ят 04 чер, 2021 09:33, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Албанию ещё с гугл карт хотя бы не убрали? Так что там акурт про экономическую катастрофу в Анталии и количество разорившихся отелей, магазинов, кафе и бизнесов репортаж будет? А то смотрю я в свою трубку и вижу вдалеке какой-то забытый Богом, город с другой стороны Средиземного моря, с ЗАБИТИМИ ДОСКАМИ ВИТРИНАМИ НА НАБЕРЕЖНОЙ И ПОЛУПУСТЫМИ ПЛЯЖАМИ!!! НЕ АНТАЛИЯ СЛУЧАЙНО?
![]() В обговорення включилися також і відомі знавці закордонної нерухомості.
Це добре: надають тільки корисну інформацію з власного досвіду. Для довідки: в 2017-2020 роках я купив квартиру собі та допоміг двом приятелям, то розрахунки виконувалися так: - я ввіз готівку та частину - SWIFT-переказ. - перший приятель - готівка та SWIFT-переказ з одного банку ЄС. Цікаво, що в нього на картці в доларах одного українського банку була достатня сума, але спроба отримати долари виявилася невдалою: ліміт видачі на день був 6000 доларів (обмеження банків Туреччини) та комісія за кожну видачу - 45 доларів. Метод хибний. - другий приятель зробив цікавіше: половина грошей - готівка через "Червоний коридор" (були документи) - друга половина (50 000 доларів) була легко списана з картки українського банку (долари) за допомогою звичайного термінала в офісі Забудовника. На сьогодні універсальним варіантом є - на мій розсуд - ввезення готівки через Червоний коридор на обох митницях з декларуванням. Ну а так, панове, висновок поки що такий: метод вкладання грошей, запропонований akurt'oм, є САМИМ БЕЗПРОБЛЕМНИМ, ПЕРСПЕКТИВНИМ, ГРОШОВИТИМ ЗА ПРИБУТКАМИ ТА КОРИСНИМ ДЛЯ СЕБЕ, КОХАНОГО, ТА ДЛЯ РОДИНИ, КОХАНОЇ. Пропоную продовжити обговорення, поки я буду на пляжі Konyaalti (Antalya).
|
|