Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3331333233333334>
Повідомлення Додано: Сер 27 тра, 2026 23:28

airmax78 написав:До речі, лайфхак: розібратись з рахунками за комуналку в закордонні зараз можливо виключно із залученням AI. Інакше взагалі нічого не зрозуміло: за що з тебе гроші беруть, чому так багато, хто в цьому винний, як із цим боротись і чи назріла вже революційна ситуація в суспільстві.

Зазвичай люди, які змогли закінчити школу, здатні розібратися з платіжкою :lol:
kyk

Подякував: 181 раз.
Подякували: 177 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 01:17

LEXX написав:rjkz
Если посмотреть на требования Экспресс-энтри, то...становится очевидным, что они хотят молодых, здоровых, образованных, с высоким уровнем лангуаге, с деньгами и социально благонадежных. И самое главное, хотя все главное, с востребованной по НОК профессией.
То есть, Канада не взращивала не тратилась, а сходу хочет получить вот такой суперкачественный людской ресурс.
Все это оценивает экспресс энтри.
Но все кто приезжает по федеральным программам, вряд-ли поедут в канадскую глушь в экстремальные условия. Поэтому провинциям позволяется самим иметь свои программы. Вот они и пытаются привлечь людей в меру потребностей. А если совсем беда, то условия смягчают. Но не надолго. Это надо отлавливать. По крайней мере так было когда-то.

Да, это так.
Или не так.
Или было так...

Существует расхожее мнение, что Канада выбирает
1. "суперкачественный людской ресурс"
2. который готов проживать там, где укажут, где морозы и медведи ср*ть боятся...

Но это не дает ответ на вопрос, как при таких жестких условиях в стране оказалось 1,5 миллиона индусов и пакистанцев, проживающих в крупнейших городах страны. Малая часть из них работает на стройках, большинство - маргиналы и проч. нечисть.
2026 год. Новое время...

Индия, Пакистан.
Это страны с огроменным количеством населения, которое живет на безумно низком уровне жизни.
Поэтому готовы на абсолютно все, чтобы выбраться из этой жпы.
Это-ж я написал иммиграционные программы в Канаду.
А еще есть так же как и в США - ПУ, нелегалы, гуманитарные программы.
И еще. Индусы, а я думаю, что и пакистанцы тоже, тянут за собой своих и выживают чужих. Мой знакомый когда-то приехал в Канаду и устроился тракдрайвером. Это была его первая работа. Влез к индусам на фирму.
Сказать что об него ноги вытирали - ничего не сказать. Ему давали самые убитые траки и очень мало платили. Но это была его первая работа и ему отчаянно надо было продержаться какое-то время, чтобы потом он мог устроиться в другое место.
Но сейчас там, насколько я знаю, индусов на каждом шагу.
Говорить что все они такие сякие мне не позволяют мои принципы.
Я могу сказать, что вот этот конкретный человек плохой или хороший.
Нельзя применять к группе людей те или иные характеристики.
Как плохие так и хорошие.
Но есть явления, которые можно характеризовать, используя объективные факторы, которые и поясняют то или иное явление.
rjkz

Подякував: 8913 раз.
Подякували: 5660 раз.

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 01:21

airmax78 написав:В Австрії - країні мого відрядження - безпосередньо вартість спожитої електроенергії - в мене минулого року склала 60% рахунку. А ще 40% - фіксовані, які взагалі не залежать від кількості спожитої тобою електроенергії. Думаю ДТЕК поступово перейде на таку саме схему. Бо отримувати фіксовані платежі, що залежать тільки від кількості абонентів і не залежать від кількості поставленої ним електроенергії - це дуже приємно.
До речі, лайфхак: розібратись з рахунками за комуналку в закордонні зараз можливо виключно із залученням AI. Інакше взагалі нічого не зрозуміло: за що з тебе гроші беруть, чому так багато, хто в цьому винний, як із цим боротись і чи назріла вже революційна ситуація в суспільстві.

Одна из причин, по которым я не вернусь в Украину - не хочу платить этой...tвари.
В США не скажу что коммуналка дорогая, если не говорить про мейнтаненс и про праперти такс.
И разбираться нет никакого желания.
rjkz

Подякував: 8913 раз.
Подякували: 5660 раз.

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 06:47

rjkz написав:
  airmax78 написав:В Австрії - країні мого відрядження - безпосередньо вартість спожитої електроенергії - в мене минулого року склала 60% рахунку. А ще 40% - фіксовані, які взагалі не залежать від кількості спожитої тобою електроенергії. Думаю ДТЕК поступово перейде на таку саме схему. Бо отримувати фіксовані платежі, що залежать тільки від кількості абонентів і не залежать від кількості поставленої ним електроенергії - це дуже приємно.
До речі, лайфхак: розібратись з рахунками за комуналку в закордонні зараз можливо виключно із залученням AI. Інакше взагалі нічого не зрозуміло: за що з тебе гроші беруть, чому так багато, хто в цьому винний, як із цим боротись і чи назріла вже революційна ситуація в суспільстві.

Одна из причин, по которым я не вернусь в Украину - не хочу платить этой...tвари.
В США не скажу что коммуналка дорогая, если не говорить про мейнтаненс и про праперти такс.
И разбираться нет никакого желания.

Кстати Ю4Юшник сказал, что если ему удастся как-то легализоваться свалит из Иллинойса,, скорее всего в Техас Бо налог на недвижку большой.
Bolt

Подякував: 24 раз.
Подякували: 309 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 07:52

kyk написав:
  airmax78 написав:До речі, лайфхак: розібратись з рахунками за комуналку в закордонні зараз можливо виключно із залученням AI. Інакше взагалі нічого не зрозуміло: за що з тебе гроші беруть, чому так багато, хто в цьому винний, як із цим боротись і чи назріла вже революційна ситуація в суспільстві.

100%. Впевнений - закінчи я австрійську школу і в мене не виникло б жодних проблем з аналізом 3-сторінкового рахунку німецькою мовою. Там всього лише 6 статей що залежать від споживання і 7 фіксованих. Піс оф кейк як кажуть юфорюшники.
airmax78

Подякував: 990 раз.
Подякували: 5378 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 09:19

Bolt написав:Кстати Ю4Юшник сказал, что если ему удастся как-то легализоваться свалит из Иллинойса,, скорее всего в Техас Бо налог на недвижку большой.
податок на нерухомість в США в залежності від штату складає від 0,75% до 1,35% від ціни нерухомості.
На практиці:
- середня ціна приватної оселі в США за даними статистики 420 000$. Податок на рік може складати в середньому аж 4 200$ на рік.
- найбільш дороге житло в Каліфорнії. Мій приятель 1,5 роки тому купив в іпотеку будинок неподалік від San Diego за ціною в 1 200 000$.
Податок на рік складає 14 400$.
При його зарплатні на рік в 350 000+$ (таку цифру оголошував мені 4 роки тому - яка зараз, не признається) - працює в Microsoft - суттєво чи ні, вирішувати нам.
akurt

Подякував: 4361 раз.
Подякували: 1572 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 09:44

akurt написав:
  Bolt написав:Кстати Ю4Юшник сказал, что если ему удастся как-то легализоваться свалит из Иллинойса,, скорее всего в Техас Бо налог на недвижку большой.
податок на нерухомість в США в залежності від штату складає від 0,75% до 1,35% від ціни нерухомості.
На практиці:
- середня ціна приватної оселі в США за даними статистики 420 000$. Податок на рік може складати в середньому аж 4 200$ на рік.
- найбільш дороге житло в Каліфорнії. Мій приятель 1,5 роки тому купив в іпотеку будинок неподалік від San Diego за ціною в 1 200 000$.
При його зарплатні на рік в 350 000+$ (таку цифру оголошував мені 4 роки тому - яка зараз, не признається) - працює в Microsoft - суттєво чи ні, вирішувати нам.

В ньоого податок3500$
Bolt

Подякував: 24 раз.
Подякували: 309 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 09:55

Уточнення: це мабуть на рік.

Памʼятаю, як бідкався наш українець, коли показував щойно куплений кимось приватний будинок в курортному місті Sausalito. Податок на рік 52 000$.
Легко можна порахувати ціну того будинка.
Висновок: а не треба купувати дорогі речі.
А купив: не треба скиглити!
akurt

Подякував: 4361 раз.
Подякували: 1572 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 13:54

akurt написав:
На практиці:

Поки працює в Майкрософт - точно не відчутно. Поки працює в Майкрософт.
airmax78

Подякував: 990 раз.
Подякували: 5378 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 18:09

airmax78 написав:
  kyk написав:

100%. Впевнений - закінчи я австрійську школу і в мене не виникло б жодних проблем з аналізом 3-сторінкового рахунку німецькою мовою. Там всього лише 6 статей що залежать від споживання і 7 фіксованих. Піс оф кейк як кажуть юфорюшники.

Ти тролиш ?
Мені прислали на будинок 30 євро за воду в місяць.
В кінці року перерахунок. Як правило мені завжди щось повертають так як я не використовую середій ліміт.
Що ти там і в чому хочеш розбиратись ? Візьми краще підручник з німецької граматики і там розберись. Буде більше користі.
Хомякоид

Подякував: 3280 раз.
Подякували: 531 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 3331333233333334>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему