Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 161162163164165 ... 1129>
Повідомлення Додано: Чет 23 сер, 2018 23:15

а я рад за читателей finance.ua
что вовремя разобрались и ЭТО безумное трепло ничего им не впарит
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Чет 23 сер, 2018 23:16

Пост номер 14... стиль sinus...
Но тот - из Харькова...
Эпидемия?
Так... спокойствие...
Задачу хоть одну из учебника по арифметике - сегодня ему было задание - решил?
- Нет!
Хоть что-то по делу написал?
- Нет!
- Возраст свой помнит?
- Нет. Но припоминании пищу вспомнил...

Полнятно... Корм привезу в понедельник... раньше не могу, праздники...
Прогрессирует, однако...
Востаннє редагувалось akurt в Чет 23 сер, 2018 23:20, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4007 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 23 сер, 2018 23:55

Козак-характерник написав:
  Stringer написав:С вами хамами дискутировать бессмысленно, потому что нормально и уважительно ответив на ваши вопросы, никак не ожидаешь в ответ получить три ушата дерьма и помоев ...

Пане Stringer! В чужому оці соломинку легко побачити, а в своєму бревна не видно. :wink: Щоб повчати чомусь, треба самому тим критеріям відповідати. :) Ціную Ваш досвід і знання, але Ви теж іноді того... :oops:

Владимир, давайте не путать резкие высказывания в ответ на ваши прямые призывы к бездумным вложениям в биток (каюсь и прошу прощения, что был несколько груб), с трамвайным хамством с упоминанием жены, тестя, тещи... и прочими оскорблениями, которые доминирующие тут клоуны, поливают всех подряд, кто не потакает ущербной самовлюблённости топикстартеру.
Я, признаться, был ошибочно уверен, что самодовольный болван, реально хотел поделиться своими впечатлениями с форумчанами, и воспринимал тупого рагуля, как творческую личность, неприемлющую критику.
К сожалению, неадекватное восприятие действительности попавшего в кризис турецкоподаного лишенца из львова, не оставляет никаких вариантов на его исцеление.
Похоже, что жена уже не удовлетворяет его болезненное эго, поэтому данный тип пытается самоутвердиться посредством оскорблений на этом форуме.
Ну и пусть так - главное, чтобы не начал бить детей или жену, пускай самоутверждается тут :mrgreen:
Stringer

Подякував: 346 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 24 сер, 2018 00:11

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

О чем вообще эта ветка? От ее названия осталось только название.Какие-то базарные разборки.Причем тут кто,где,когда сдал/купил евро/лиры/доллары?Где какой йогурт?Если человек покупает для себя второе,третье,пятое и т.д. жилье за границей-это хорошо!если при этом он рассказывает о процедуре,тонкостях,быте-это прекрасно!Если вас не интересует покупка недвижимости конкретно в Турции-зачем вообще писать(засирать)эту ветку?Показать себя умным?Если автор,Акурт,купил себе квартиру в Анталии-живет и радуется,не предлагает риелтерские услуги и при этом готов рассказать-как,где,что и почему,так и надо вопросы задавать по существу,а не и искать подвох в каждом слове.Никто никого не заставляет где-то что-то покупать-да и у 90% "писателей" этой ветки на это денег нет.
tramplin2

Заблокований
Подякував: 10 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 сер, 2018 00:30

akurt написав:
  Ethereum написав:Ви щось перепутали.
З Ірландії поляки виїзжають і перебираються до Скандинавії. Значить є проблеми- дороге життя і стресс.
Це показник.

Исключительно всегда отвечаю за свои цифры.
Запишите где-то на листочке, исключительно всегда.
Только для вас - господин Ethereum - скрин моей переписки по Скайпу с Ирландией сегодня.

Зображення
Бог ты мой, парни, что то у Вас все дела очень плохи.
Ну просто очень...
Я же сколько раз говорил, надо учиться и слушать других.
Не все повторять, но хотя бы слушать...
Иначе будетe всю жизнь голодными и такими нервными, как мой друг Yuri_T...

1. Тамбовский волк тобі господин москалику.
2. Як нерухомість в госпож в Турції? По чем нині овес??
3. Переписка з рієлтором супер ,ми раді за нього,бо все дорожає...до якогось моменту...
4. Ваші нереалізовані бажання і неутвердження в житті не дадуть Вам комфорту чи свободи.
Ви явно маєте проблеми. Істерична психопатія? Поясню,наприклад відверта брехня і схильність до фантазій так захоплює хворих, що вони самі починають вірити в те, що розповідають.І в своїх словах ці люди є вкрай цікавими і різноманітними особистостями,хоча дефакто їх захоплення можуть зводитися до сидіння на дивані))
Чи не так акурт? Лікарі в Туреччині ж дешеві...але вони вам не поможуть,от у чому проблема!
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 24 сер, 2018 04:30

Господ Stringer и Ethereum прошу написать хоть что-то по теме ветки.
Я уже убедился, что Вы не в состоянии ответить ни на один вопрос и не владеете никакой информацией по теме ветки.
Вы все равно всегда и на 100 процентов ошибаетесь: например, человек, о котором идет речь выше, НЕ ЯВЛЯЕТСЯ РИЭЛТОРОМ и не являлся никогда.
Не засоряйте ветку попытками поставить диагнозы и навешивать ярлыки.
Никто не обещал подавать по четвергам прогоревшим в бизнесе и по жизни материальную помощь и кормить.
Эта ветка о другом, о том, к чему Вы никакого отношения не имели, не имеете, не будете иметь и вообще не владеете вопросом.
Если Вы купили или планируете купить хоть какую-то недвижимость за пределами своего микрорайона - пожалуйста, напишите и поделитесь опытом/цифрами/знанием.

Не нарушайте Правила форума: нажмите кнопку "Правила" выше и прочитайте.
Спасибо.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 24 сер, 2018 11:47

Ні на чому і ніяк ті пани не можуть "підловити" мене - бо виключно завжди оперую ПЕРЕВІРЕНИМИ фактами, виключно завжди вказую РЕАЛЬНІ цифри і виключно завжди ВІДПОВІДАЮ за свої слова.

х х х

Поздоровляю шановне панство із Великим святом - Днем незалежності України!
Я повністю дивився парад у Києві і не соромлюсь признатися - сльози виступали на очах...
Слава Україні!

х х х

ЕКОНОМІЧНИЙ ТЕСТ

Порівняйте ці картинки - фото з екрану мого монітора та спробуйте знайти відмінності.

Зображення
Зображення
Те саме на турецькій сторінці сайту:
Зображення

Знайшли?
Як Вам різниця в цінах?
Розкриваю секрет. В мене буде спекотний вересень - прилітають гості із Стокгольма, Києва, Дніпра, Запоріжжя. Всі хочуть поласувати свіжого інжира. Сьогодні вночі я брав на різні дати різним людям авіаквитки - авіакомпанія Pegasus.
З будь-якого міста України (крім Дніпра) Pegasus. виконує рейси в Анталію - пересадка завжди в аеропорту Стамбула імені Сабіхи Гокчен (перша-жінка турецького походження - пілот).
Так ось різниця в ціні харчування на картинках:
- рейс Запоріжжя-Стамбул - міжнародний - ціна в доларах США. Дорого? Еге ж...
- рейс ВНУТРІШНІЙ Стамбул-Анталія - ціна була в турецьких лірах - її перевели в долари США.
Тобто ціна реально виставляється у турецьких лірах, а на сайті вже ціни - я так вибрав сам на сайті - переведені у долари США. Калькулятор скаже таке: там, де 21 ліра коштує набір харчування із куркою - і такий самий набір - в доларах ціна, тобто порахували долар по 21/4=5,25 ліри.
Звісно можна влаштувати - якщо ви летите із кобітою трохи поцвірінькати на березі теплого та чистого моря - таке: "злити" улюблені бакси по 6,10 (курс на цю мить) і вразити кобіту неймовірним застоллям на борту літака, там навіть подають торти із величезним символом кохання.
Ну, я маю на увазі Серце...

Ну що, як там горе-економісти, Вас шапками турки закидали: держава і її авіакомпанія дбає про кожного свого громадянина.
Ну і про моїх гостей теж.
Я на всі внутрішні рейси їм замовив найкраще - як бачите - майже дармове харчування. Нехай побавляться. Всі авіаквитки оплачую сам карткою Приватбанка - списали гривні за долари по 27,08. Ну й добре.
Авіаквитки взяв по 178 долярів в обидві сторони.

Випереджаючи запитання:
- для тих, хто має нерухомість за кордном, першочергове значення має доступність власного житла, завжди треба думати, як саме ви доберетеся до гніздечка свого... Вже маю сумний досвід своїх знайомих із Дніпра, що "влетіли" у халепу з квартирою в Іспанії - 2 рази з"їздили на автівці - потім заманювали всіх знайомих приїхати БЕЗКОШТОВНО "пожити", здається НІХТО не поїхав, потім кинули ту власність і вже забули за неї. Не жартую, кинули і вже забули за неї...
- я сам зустрічаю своїх гостей в аеропорту Анталії, зазвичай таксі в один бік коштує 80-90 лір, це приблизно 375 гривень. Аеропорт на крайньому сході Анталії, він далі, ніж ж/м "Лара", до нас та до моря від аеропорту - далеченько.
До речі, сміливо рекомендую їхати автобусами 600 або 800 - з аеропорту в місто проїзд коштує 3,5 ліри або 16 (шістнадцять) гривень. Квиток на проїзд можете купити на зупинці автобуса 600 або 800. Автобус із кондиціонером і з безкоштовнм інтернетом. Автобуси ходять кожні 2 години, перший рейс о 6:15. Дуже легко запам"ятати: до цифри 6:15 додавай почергово 2 години (8-15, 10-15 і так далі - і так саме у зворотньому напрямку...) і будеш знати весь розклад. Ще дуже класно їхати на швидкісному трамваї прямо від перону аеропорту, квиток коштує 2,6 ліри або 12 гривень.

- для декого із моїх гостей я передбачаю - за їх згодою - ночівлю у своїй квартирі (близькі друзі).

- для декого із гостей - наприклад із Стокгольма - забронював 4-зірковий готель. Тиждень із сніданком і готель ПЕРЕВІРЕНИЙ особисто мною - 350 доларів - номер на двох.
Що інтересно - готель вже списав з моєї картки вартість бронювання - курc висвітлився такий: 4,6240 UAH/TRY.
Ну, хтось би сумнівався, я завжди все рахую вірно...

Ех, буде спекотним вересень...
А вже пишуть друзі, щоби я резервував для них вже й листопад...
Нагадую: море тепле приблизно до 10 грудня - не нижче +21 вода, не нижче +25 повітря...
Ну ось - все за темою гілки - шановні форумчане все питають - навіщо воно та навіщо...
Будемо ласувати свіженький інжир...
Ну і смажену рибку... свіженьку... прямо біля мого басейна маю комплекс барбекю - в минулому році воду виточили 3 жовтня тільки...
Ну і бокал рожевого сухого врожаю 2013 - моя жінка любить рожеве...
19,90 лір не гроші - це 91,50 гривнь пляшка вина класу Premium - а приємно...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 24 сер, 2018 16:41

tramplin2 написав:"...Під час перекуру дуже наполегливо в мене питали про квартплату в Анталії, про ціни на утримання житла, і про всяке таке інше..."

Добрый день.Как бы на эту тему пообщаться?

Ответил в личке.
А вообще я не таюсь - любые вопросы можно задать и тут.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 24 сер, 2018 17:06

Stringer написав:Владимир, давайте не путать резкие высказывания в ответ на ваши прямые призывы к бездумным вложениям в биток (каюсь и прошу прощения, что был несколько груб)

Радий за Вас! :) Вибачення приймаю. Хоча я й не ображався дуже. Образливіше було за Вас, що Ви на погані слова зривалися. Адже Ви людина розумна і непогана. :wink: Визнавати свої помилки, це гідно! Тому радий за Вас. Сподіваюся, що подальше наше спілкування відбуватиметься в дусі мира, злагоди і доброзичливості. Чого бажаю й всім читачам форума. Зі святом Незалежності України всіх! :) Ура!!!

Шануймося, друзі, на довгім віку.
Та щедрими будьмо ми завше в коханні.
Хай діти всміхаються нам в сповитку,
Літаючи в снах на світанні.

На щастя, на долю...
На все дороге нам до болю.
Хай зозулі віщують літа
І збувається наша мета.
На щастя, на долю...
Хай сонце голубить тополю,
А небо вклоняється полю
І шумлять пшениці і жита.
На щастя, на долю...
На довгі і мирні літа!

Збираймося, друзі, як сестри й брати,
Прощаймось в надії зустрітися знову.
І хай нам щастить, всім щастить у житті
На дружню і щиру розмову.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 сер, 2018 20:38

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Зашел в ветку, а тут - Акурт вернулся!
Привет, дружище!
Да, он будет всегда возвращаться, работа такая.
Последние пара десятков страниц - не реэлтор я, я всегда прав и куча всякого мусора.
Но Акурт НИКОГДА не напишет про то, что ему не выгодно - а именно:
- стоимость мяса свинины, телятины (говядины), баранины в Анталии;
- он никогда не упомянет заливаясь о процентных ставках в лирах, что в Турции еще есть и налог на депозиты в размере 15% от суммы дохода.
Ну так может просветишь о ценах на мясо или опять все искать самому?
Все как ты просишь по теме ветки. :wink:
Temps

Подякував: 49 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

#<1 ... 161162163164165 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Vadim_ і 1 гість