Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 425426427428429 ... 1129>
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2019 07:48

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt написав:На жаль, пану Мизантропу теж погано і голодно живеться
К счастью это не так.
Мизантрóп

Подякував: 1598 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2019 09:04

Господин Мизантроп, а можете написать хоть что-то по теме ветки?
Напомню:
"Купуємо для себе , а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість."
Востаннє редагувалось akurt в Чет 12 вер, 2019 09:33, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 4007 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2019 09:19

Для адекватных читателей. Часть 2.

А будет тут корпус, в котором только квартиры "1+1" (двушки) "полный фарш", всё под ключ...
Зображення
А вот вам и подарок от меня: цены застройщика...
Зображення
Обратите внимание: квартиры 22 и 23 уже проданы.
Квартиры 24-28 окнами смотрят на улицу с достаточно интенсивным движением (городские автобусы) и автомобили.
А вот 22-23 и далее - окнами выходят на внутренний двор с плавательным бассейном.
Зображення
Востаннє редагувалось akurt в Чет 12 вер, 2019 15:58, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2019 10:00

Мизантрóп написав:
  akurt написав:На жаль, пану Мизантропу теж погано і голодно живеться
К счастью это не так.

Пані Акурт апроксимує спогади свого голодного дитинства на всіх форумчан))) Не віриться, що вона досягла успіху і має прибуток тисячі дол/міс, живе в Турції в новобудах біля моря))) А все через клятий дешевий йогурт і протухшу рибу , якими вона ніяк не наїстся)))

Що там з нерухомістю на Кипрі - є сенс купляти для себе, щоб лежакувати і графоманити на форумах???

Чому тут немає реклами нерухомості на Сейшельських островах, в Марокко чи Тунісі?

Лише Турція, котловани і османи, і песики на прогулянці)))
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2019 10:53

akurt написав:11. Повна і безперечна безпека

42-річну громадянку України знайшли мертвою в Анталії. Підозрюваного затримано.

Про вбивство повідомляє турецьке видання Yeni Alanya, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на "Укрінформ".

"Жінку було знайдено за трансформаторною будкою в парку Муратпаша", - йдеться в повідомленні.

Турецька поліція згодом затримала чоловіка, який перебував з українкою незадовго до її смерті. У нього знайшли прикраси жінки. Чоловіка затримали за обвинуваченням у вбивстві та пограбуванні. Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3146409
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2019 12:56

V2 написав:
  akurt написав:11. Повна і безперечна безпека

42-річну громадянку України знайшли мертвою в Анталії. Підозрюваного затримано.

Про вбивство повідомляє турецьке видання Yeni Alanya, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на "Укрінформ".

"Жінку було знайдено за трансформаторною будкою в парку Муратпаша", - йдеться в повідомленні.

Турецька поліція згодом затримала чоловіка, який перебував з українкою незадовго до її смерті. У нього знайшли прикраси жінки. Чоловіка затримали за обвинуваченням у вбивстві та пограбуванні. Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3146409

Громадянин Польщі застрелив знайому українку, після чого втік до Німеччини і був убитий поліцейськими під час затримання.
Про це повідомляє Fakt24.pl.
Убивство 26-річної українки сталося в місті Гожув-Великопольський недалеко від німецького кордону.
https://www.pravda.com.ua/news/2019/09/12/7226063/

Пан V2!
А ви навіщо постите оці повідомлення?
Це Фінансовий форум України чи сайт Міністерства внутрішніх справ?
Для довідки, а то я дивлюся, що Ви зовсім не в курсі.
Зображення

P.S. Про правила вивезення із Польщі товару із відшкодуванням VAT, оформленням такого вивезення та Правил перетину кордону Польщя-Україна та інформацію про те, по якій полосі приїзджати на Прикордонний перехід, наступного разу можете запитати в мене.
Бо я дивлюся ви зовсім не в курсі багатьох питань.
Ні, у питанні "Турція" чи "Туреччина" Ви розбираєтеся, а так у всьому іншому... тут біда...
Востаннє редагувалось akurt в Чет 12 вер, 2019 13:14, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2019 13:13

Шановна akurt!
1. Щодо Польщі - мали б що сказати, думаю, сказали б.
2. Щодо вбивства громадянки в Анталії - це коментар Вашого попереднього повідомлення про "повну і безперечну безпеку" ;)
V2
4

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2019 13:23

Сказали "А", то кажіть і "Б" - скільки людей вбито у тому місці, де ви живете за останній місяць.
І ми порівняємо.
Буде аргументовано.

Мій аргумент такий:
- я не боюся ходити і в 2 і в 3 години ночі по Анталії.
- я бачу, що люди ходять і з кишені джинсів на попі стирчать дорогі і дуже дорогі смартфони і їх ніхто не краде.
- 80% автовласників з мого і сусіднього будинків залишать авто на вулиці на ніч, на паркування заганяю тільки я і мій Голова ОСББ. Ніхто ніколи не розіб"є скло. У родича в серпні як угнали авто, так його вже і немає.
- я бачу, і я знаю, що на пляжі у Вас нічого не вкрадуть, навіть відкрито якщо лежить смартфон.
- я залишав вже 3 (три) рази авто і з повінстю відкритим склом пасажира майже на весь день (прогавив) - мій гаманець із кредитними картками, водійским посвідченням та документами був зажди на місці.
- я забув біля супермаркету на лавці дуже дорогі сонячні окуляри - прийшов - стирчала записка із номером телефону - я подзвонив, попросили якось довести, що це мої - я показав фото на пляжі і мені повернули.
- я не боюся їздити в Богдані жовтого коліру, де або вкрадуть смартфон, або буде нагорода паличками Коха, бо їх тут немає, тих сумних Богданів, тут всі авто великі нові, і не димлять, не розпадаються на частиниі, немає проваленої підлоги, куди впаде нога по весь тулуб по шию.
- тут не ходять по вулицях п"яні та не ругаються російським матом.
- тут ніхто не сере на зупинках та за зупинками.
- тут у дитячому парку о 1-ій годині ночі буде сидіти тихенько закохана пара і хлопцеві ніхто не відіб"є шари, а дівчину ніхто не згвалтує.
Написати ще?

Взагалі, пан V2 - сумно Вас особисто бачити у копанії панів, що вище (вони в мене в ігнорі, було раніше цікаво читати, дивлячись, як хлопці руйнують свій мозок та опускаються на дно соціуму, але ж за темою гілки не можуть написати і трьох слів, то поставив в ігнор...)
Чомусь я думав, що ви особисто вище...

P.S. Тільки зараз помітив - у вас теж проблеми із ідентифікацією статі людей?
Якось зовсім погані - можна сказати - кепські справи у Вас...
Востаннє редагувалось akurt в Чет 12 вер, 2019 13:40, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2019 13:39

akurt написав:я забув біля супермаркету на лавці дуже дорогі сонічні окуляри - прийшов - стирчала записка із номером телефону

Сподіваюсь, турецька наука піде вам на користь і наступного разу, як знайдете золотий ланцюжок, вчините так само ;)

akurt написав:Гуляя с собакой, в траве нашел браслет из желтого металла - тяжелый очень - застежка женская как на ювелирных изделиях, проба не стоит (не нашел), потому сомневаюсь, что золото. В Турции никому не показывал, привезу во Львов.
- огромные витрины есть - блестят типа золотом - желтым металлом - ни разу не видел внутри хоть одного покупателя. Для турЫстов.
V2
4

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2019 14:06

Нагадаю тему гілки:
"Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість".
Востаннє редагувалось akurt в Чет 12 вер, 2019 16:00, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
  #<1 ... 425426427428429 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей