К счастью это не так.
|
|
![]() Господин Мизантроп, а можете написать хоть что-то по теме ветки?
Напомню: "Купуємо для себе , а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість." Востаннє редагувалось akurt в Чет 12 вер, 2019 09:33, всього редагувалось 2 разів.
![]() Для адекватных читателей. Часть 2.
А будет тут корпус, в котором только квартиры "1+1" (двушки) "полный фарш", всё под ключ... ![]() А вот вам и подарок от меня: цены застройщика... ![]() Обратите внимание: квартиры 22 и 23 уже проданы. Квартиры 24-28 окнами смотрят на улицу с достаточно интенсивным движением (городские автобусы) и автомобили. А вот 22-23 и далее - окнами выходят на внутренний двор с плавательным бассейном. ![]() Востаннє редагувалось akurt в Чет 12 вер, 2019 15:58, всього редагувалось 2 разів.
![]() Пані Акурт апроксимує спогади свого голодного дитинства на всіх форумчан))) Не віриться, що вона досягла успіху і має прибуток тисячі дол/міс, живе в Турції в новобудах біля моря))) А все через клятий дешевий йогурт і протухшу рибу , якими вона ніяк не наїстся))) Що там з нерухомістю на Кипрі - є сенс купляти для себе, щоб лежакувати і графоманити на форумах??? Чому тут немає реклами нерухомості на Сейшельських островах, в Марокко чи Тунісі? Лише Турція, котловани і османи, і песики на прогулянці))) ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість42-річну громадянку України знайшли мертвою в Анталії. Підозрюваного затримано. Про вбивство повідомляє турецьке видання Yeni Alanya, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на "Укрінформ". "Жінку було знайдено за трансформаторною будкою в парку Муратпаша", - йдеться в повідомленні. Турецька поліція згодом затримала чоловіка, який перебував з українкою незадовго до її смерті. У нього знайшли прикраси жінки. Чоловіка затримали за обвинуваченням у вбивстві та пограбуванні. Джерело: ![]()
Громадянин Польщі застрелив знайому українку, після чого втік до Німеччини і був убитий поліцейськими під час затримання. Про це повідомляє Fakt24.pl. Убивство 26-річної українки сталося в місті Гожув-Великопольський недалеко від німецького кордону. Пан V2! А ви навіщо постите оці повідомлення? Це Фінансовий форум України чи сайт Міністерства внутрішніх справ? Для довідки, а то я дивлюся, що Ви зовсім не в курсі. ![]() P.S. Про правила вивезення із Польщі товару із відшкодуванням VAT, оформленням такого вивезення та Правил перетину кордону Польщя-Україна та інформацію про те, по якій полосі приїзджати на Прикордонний перехід, наступного разу можете запитати в мене. Бо я дивлюся ви зовсім не в курсі багатьох питань. Ні, у питанні "Турція" чи "Туреччина" Ви розбираєтеся, а так у всьому іншому... тут біда... Востаннє редагувалось akurt в Чет 12 вер, 2019 13:14, всього редагувалось 1 раз.
![]() Сказали "А", то кажіть і "Б" - скільки людей вбито у тому місці, де ви живете за останній місяць.
І ми порівняємо. Буде аргументовано. Мій аргумент такий: - я не боюся ходити і в 2 і в 3 години ночі по Анталії. - я бачу, що люди ходять і з кишені джинсів на попі стирчать дорогі і дуже дорогі смартфони і їх ніхто не краде. - 80% автовласників з мого і сусіднього будинків залишать авто на вулиці на ніч, на паркування заганяю тільки я і мій Голова ОСББ. Ніхто ніколи не розіб"є скло. У родича в серпні як угнали авто, так його вже і немає. - я бачу, і я знаю, що на пляжі у Вас нічого не вкрадуть, навіть відкрито якщо лежить смартфон. - я залишав вже 3 (три) рази авто і з повінстю відкритим склом пасажира майже на весь день (прогавив) - мій гаманець із кредитними картками, водійским посвідченням та документами був зажди на місці. - я забув біля супермаркету на лавці дуже дорогі сонячні окуляри - прийшов - стирчала записка із номером телефону - я подзвонив, попросили якось довести, що це мої - я показав фото на пляжі і мені повернули. - я не боюся їздити в Богдані жовтого коліру, де або вкрадуть смартфон, або буде нагорода паличками Коха, бо їх тут немає, тих сумних Богданів, тут всі авто великі нові, і не димлять, не розпадаються на частиниі, немає проваленої підлоги, куди впаде нога по весь тулуб по шию. - тут не ходять по вулицях п"яні та не ругаються російським матом. - тут ніхто не сере на зупинках та за зупинками. - тут у дитячому парку о 1-ій годині ночі буде сидіти тихенько закохана пара і хлопцеві ніхто не відіб"є шари, а дівчину ніхто не згвалтує. Написати ще? Взагалі, пан V2 - сумно Вас особисто бачити у копанії панів, що вище (вони в мене в ігнорі, було раніше цікаво читати, дивлячись, як хлопці руйнують свій мозок та опускаються на дно соціуму, але ж за темою гілки не можуть написати і трьох слів, то поставив в ігнор...) Чомусь я думав, що ви особисто вище... P.S. Тільки зараз помітив - у вас теж проблеми із ідентифікацією статі людей? Якось зовсім погані - можна сказати - кепські справи у Вас... Востаннє редагувалось akurt в Чет 12 вер, 2019 13:40, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьСподіваюсь, турецька наука піде вам на користь і наступного разу, як знайдете золотий ланцюжок, вчините так само ![]()
![]() Нагадаю тему гілки:
"Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість". Востаннє редагувалось akurt в Чет 12 вер, 2019 16:00, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|