Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 427428429430431 ... 1129>
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2019 12:57

akurt написав:Пан Flyman!

Все трохи простіше, розумніше та приємніше.
1. Я виїхав з Туреччини за простою, зрозумілою та приємною (ви ж не сумнівалися???) причиною - яку не приховував - на 10 червня в мене квитки в Париж, а звідти в Сан Францисько. Хотів виїхати десь 4-го а бо 5-го, але трохи перестрахувалися - все ж таки не можна спізнитися на авіарейс від компанії Air France. До речі, перший раз летів на Airbus А-380. Рекомендую: було і віскі, і вино, і дуже смачна по дорозі їжа. Суперові фільми прямо на екрані крісла.

2. В США провів один місяць - пожив потрохи у кожного із синів. Було реально цікаво (я ізджу щорічно, і вже багато років). Крім того, молодший син отримав диплом Master degree for Compuner science (вже була перша зарплата - чистими 10 000 доларів) та перселявся за допомогою папи та мами в інше місто: шукали квартиру, меблі, готували речі, мандрували Каліфорнією і таке інше.
Теж рекомендую мандрувати Каліфорнією - можу бути гідом.

2. Моя порада на літо: дуже жарко в Туреччині і конкретно в Анталії приблизно з 1 липня по 31 серпня - може сягати температура до +40 (в цьому році було максимум +38, ну, приблизно, як в той самий час і в ті самі дні в Запоріжжі- ну, ви ж знаєте, можна врятуватисятільки на річці, що має дитячу назву "Краснючка"). Тому я би радив з точку зору клімату:
- можна не жити тут приблизно з 10 грудня (починаються дощі) до 30 січня. Мінімальна температура падає до +10. СНІГУ НЕ БУВАЄ. У період з 1 лютого по 20 березня варто мандрувати - гори, каньони, озера, водоспади, ГІРСЬКОЛИЖНИЙ ВІДПОЧИНОК. З 20 березня вже можете купатися у морі, буде +20.

3. Якщо собисто вам на п"ятницю 13 вересня на капнуло нічого на картку - я не винен. Мені о 12-00 капнуло сьогодні 5 000 гривень на картку Привату, а в понеділок - 5200 на картку Альфа-банку. До цього 13 000 на картку Привату теж. Ну, хто на що вчився...

4. Про унітази важко жартувати:
- по перше я ж вам писав неодноразово: депозитчик заробив гривню - як тут писали достатньо покласти на депозит 200 000 гримвень і повне щастя у вигляді 1 960 гривень на місяць забезпечать його повністю: можна купити сиру Радомер по 186 гривень кіло, можна ошийок на шашлик за 130. Можна літру молока, в яке додають молоко тільки для запаху (це мені особисто сказав директор Павлоградського молокозаводу). Тобто ви ж самі знаєте - ті 1 960 гривень відберуть вдало та майстерно, може й до унітазу не вистачить. А можна робити не так: я розплачуюся всюди картками Привату і Альфа-банку, і мені все коштує мінімум в 2 рази дешевше, як Вам. Свинину не купую. ЇЇ тут немає. Але вам не раджу купувати і вдома: пара мої приятелів продають її на ринку. Звісно, самі не їдять того. Купю тут Баранину (зараз миттєво чергові напишуть: "гидомирна баранина"), яловичину (зараз чергові миттєво напишуть "вонюча яловичина", рибу (зараз чергові миттєво напишуть "вонюча риба").
- родичу - 50 років вирізали вже й частку прямого кішківника, і частину легенів, і частину печінки - зараз ось думають, що із копчиком робити - метастази пішли в кістки. Всього вже вклав майже 100 000 доларів і радив нікому із чоловіків не жартувати ні з унітазами, ні з відвідуванням проктолога (з того й почалося).

Акурт, Вам писали что Хацапетовка может откладывать 75$ и иметь тоже самое что и Вы не потратив 50000$ и рисковать Хацапетовка будет 8000$ вместо 50000$ ;)
Озвучьте плиз стоимость электроэнергии и стоимость мяса, ибо когда на ролике мне Москвичка заявляет что это дорого, я задумываюсь. Итого, Вы проводите максимум 3-4 месяца в своем поместье 1+1 за 2,5км от моря и рассказываете другим что именно так надо жить ;) а другие не хотят, подлецы и слепцы, и путешествуют по всем побережьям всех морей.
Ваш контингент - уставшие от бытия и спешки люди согласные пришвартоваться на одном месте. Но даже они писяют кипятком от своей недвиги максимум 3 года, а потом начинают прозревать, что обменять ее на деньги - это попадалово и желающих купить их охрененную квартиру меньше и меньше, т.к. рядом и комплекс новее и бассейн побольше строят...
Объясню более подробно про курсовые риски. Проседание в 2 раза 200000грн будет 4000$ потери.
Проседание недвиги хотя бы в 10% от 50000$ это 5000$. Реальность 20-30%, посчитаете сами с калькулятором ;)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2019 13:33

Про всяк випадок нагадаю тему гілки:
"Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість"
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 13 вер, 2019 21:55, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4006 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2019 14:42

Пані Акурт, маєте що сказати про віли на Сейшельських островах? А на Мальдівських? Чи ростуть вони в ціні, як в Туреччині, чи знецінюються, в залежності від курса драхми чи тугрика?
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2019 15:18

akurt написав:У меня в жизни бывали - как у всех - трудные моменты.
Первый трудный момент был, когда мне шепнули, что за мною - по должности - следят компетентные органы.
Второй момент был трудным, когда у ребенка была плохая реакция Манту.
Я всегда делал так - сразу в церковь - к иконе Николая Чудотворца - свечку - перекрестился. Ушел.
Компетентные органы вопросов не имели.
Реакция Манту повторная оказалась правильная...

Теперь я в церковь не хожу - у меня есть целая когорта спасателей и чудотворцев:
и запах рыбы отведут, и деньги мои за меня подсчитают, и расскажут как сэкономить, и подскажут, как мне жить, и купюры по купюрам разло... нет, купюры я сам пораскладываю, у меня это быстро и легко получается.
Тем более, что только то вернулся из банка.
Как умно я сделал: раньше нужно было ходить в церковь, а теперь достаточно заботы stm и не только: все парни и девчата зорко следят, чтобы из кармана не выпала монетка в 25 корушей (примерно 1 гривна).
РЕБЯТА И ДЕВЧАТА: Я ВАС ВСЕХ ЛЮБЛЮ ИСКРЕННЕ!
Научитесь зарабатывать деньги и точно полюбите меня тоже.

P.S. Пані stm за приємну турботу за мене - приємна новина для Вас.
https://business.rayon.in.ua/news/17693 ... 2LZZd1Voqs

Акурт, я тоже 100% психотип покупателя Турецкой недвижимости нашла. Люблю людей с хорошим чувством юмора "а вот и наш колхоз "8марта" ))) и колбасы из дичи как главное блюдо стола, то-то Вы на сало за 600грн во Львове подсели )))
https://youtu.be/g4L_nxKA5Es
Честно, всё очень мило и хорошо, пока не начинаешь продавать ;) Очень милые и интеллигентные люди :)
stm

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2019 16:03

Frant написав:
  V2 написав:
  akurt написав:Длинная история работы с моим клиентом почти закончилась именно сегодня успехом: продал виллу в Крыму с мая 2015...
Хвастаюсь!
Вилла была выставлена на продажу в мае 2015 за 600 000 долларов.
Я ее лично посетил в мае 2015, осмотрел, пощупал руками и назвал цифру - хвастаюсь - 350 000 долларов.

akurt написав:Вихідні дані:
- я не ріелтор,

akurt написав:я не ріелтор, не був їм,

Те, що ріелтор Акурт за малу копійчину рекламує турецьку нерухомість - то видно неозброєним оком.

Акурт, навіщо ви ображаєте людей? Ви самі визнали, що займаєтесь ріелторської діяльністю.
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 13 вер, 2019 22:36, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2019 16:08

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Вот ссылка на каталоги Метро, все могут ознакомиться с ценами:

https://kataloglar.metro-tr.com/12-eylu ... blications
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2019 16:41

Про всяк випадок нагадаю тему гілки:
"Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість"
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 13 вер, 2019 21:56, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2019 16:54

akurt написав:Третью страницу никому не показывайте - там во-первых вонючий Сибас по 23 лиры (примерно 100 гривен) и меня заинтересовало три шоколадки Милка (Написано: Украина, Польша и Германия) плюс пачка кофе Арабика 100 граммов всего за 8,5 лиры - это круто - 37 гривен!!!
Заеду вечером возьму.
Виски у меня есть, а к нему шоколада нет.

Шикарная цена на кофе в зернах - там пакеты по 0,5 кг и 1 кг - скидка 55%!!!
Банка масла оливкового 5 литров - 80 лир - это по 345 гривен за ПЯТЬ литров - по такой цене не возьмешь даже в оливковом саду у производителя (еще и ехать надо километров 10-15).

Вонючий сибас за тушку в 400гр максимум ;) Аланья рынок на моем видео 40лир кг или 55лир домашний, скидка в 5 лир и 50лир кг и уже цена опа и от 218грн ))) видео дату посмотрите свежак сентябрь 2019 )))
И стоит ли проседание недвиги от 10% этой экономии ;)
stm

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2019 17:06

Ай, красотуля.
Сидит в Кропивницком в квартире, купленной за 50 000 долларов и которую можно сегодня продать за 10 и так сладко поет, ну просто Шехрезада...
Сибас "ДОМАШНИЙ" - РЖУНИМАГУ.
Меняйте тактику. В инструкторы горкома партии не возьмут.
Пролетарий на вас не поведется. Но смешите здорово.

Ну уговорите форумчан переехать к Вам в город.
Расскажите о прелестях жития.
Ждем-с.
Мне уже аж хочется...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2019 18:48

Турецькі бізнесмени запанікували через аеропорт Дніпра

Турецькі інвестори позбавлені можливості вкладати кошти у розвиток Дніпра через проблему з аеропортом.

Про це представники турецьких компаній повідомили під час зустрічі з мером Дніпра Борисом Філатовим 13 вересня.
"Як турецький бізнесмен хочу поговорити про одну з найважливіших проблем. Ми не можемо використовувати Дніпровський аеропорт. Ніхто не може пояснити цього. Як бізнесмени ми сподіваємося на вирішення цього питання. Упродовж 20 років ми інвестували в це місто понад 150 млн доларів", – сказав представник компанії "Міропласт", "UDK" та "Axor" Мустафа Башер.

Зі свого боку мер Дніпра Борис Філатов зауважив, що нині проблема аеропорту для міста є першочерговою та найбільш болючою. Існуюча монополія забирає туристичні та інвестиційні перспективи.

"Власником термінала Дніпровського аеропорту є людина, котра володіє також і телеканалом, що знімає брудні фільми про компанію "Limak" і мерію. Він прагне монополізувати небо і не дає компанії "Turkish Airlines" літати в цей аеропорт. Моя причина конфлікту полягає, зокрема, в тому, що я хочу відкрити небо. Хочу, щоб сюди літали не лише турецькі авіалінії, а й інші компанії. І щоб у реконструкції цього летовища на відкритих конкурсних умовах взяли участь також і турецькі компанії", - повідомив міський голова Дніпра.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

#<1 ... 427428429430431 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор