Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 603604605606607 ... 1129>
Повідомлення Додано: Нед 10 тра, 2020 17:21

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

viewtopic.php?p=4892682#p4892682
  pirat-d написав:есть ли смысл в покупке зарубежной недвижимости, в качестве диверсификации накоплений? Если да, какие страны приоритетные? Испания - падение цена 30+% за последние десять лет, Германия - ряд законов об ограничении роста цен и аренды, Таиланд - гарантированная аренда, но оплата в батах, валюта стабильная, но до поры до времени. Болгария, Турция - равносильно выкинуть, возможно Великобритания, Польша ... хз ? вобщем, были бы интересны мнения людей)
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 09:00

flyman написав:https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4735878#p4735878
  sinus написав:Ох і горе-інвестор, ох і невіглас!!
Краще погугліть, гугл інвесторе :D , з чого сплачує податки резидент Іспанії, а потім погугліть, що мається на увазі під згодою подвійного оподаткування.

Підказка-резиденти США, Турції та Іспанії( ті,хто мешкає в цих країнах більше ніж 183 дня на рік) сплачують податки в країні свого резидентства, увага!,з всього світового прибутку!

А згода про двійне оподаткування -означає те, що якщо в Польщі податок ,наприклад 8% зі здачі нерухомості в аренду, а в Іспанії, залежно від суми прибутку, ну нехай буде 25%, то в Польщі ви сплачуєте 8%,але насправді 19% для нерезидентів, а в Іспанії сплачуєте різницю 25%-19% сплачених у Польщі дорівнює ще 6% треба сплатити в Іспанії.
І чим більше буде прибуток, тим більше буде % податку в Іспанії.

Слухай Флай, молодець, що це нарив. Тоді пан сінус-траст таким розумним казався (а мені зразу здався ррокнутим на голову), і оказався любителем американських бомжів, з якими він американьську мову вчив.
Та ще й за 2 роки встиг отримати американський пашпорт - рекорд. Красава! Це, мабудь, завдячуючи бомж-школі :lol:

Ось що стосовно його кваліфікації думають інші форумчане, з тієї ж сторінки.
Зображення

Ну, і ще дуже смішно, як він опинився розкоряченим між Україною і Польшєю без документів і скрізь застрягши (а так дишав, так дишав!).
Ну, я і не здивован, Бог карає таких цєбє :!:
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 10:53

Україна, потім Македонія, потім Болгарія, потім Чорногорія і

от ради чого можна було перечитати всю тему від А-Я..
https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4735518#p4735518

sinus написав:
  change_pm написав:Допустим, вы уже достигли своей цели в инвестициях и имеете пассивный доход.

Вопрос: какую страну выбрать для жизни на пенсии и какой регион этой страны -
Испания vs Италия?

Допустим, еще есть деньги на покупку "домика" в деревне за 100к евро и ежемесячный доход в 1 тыс или 2 тыс евро.

Какая страна будет более выгодна для жизни с точки зрения безопасности, медицины, стоимости жизни и немаловажное, НАЛОГОВ на ваш пассивный доход?

Україна, потім Македонія, потім Болгарія, потім Чорногорія ну і все.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 11:04

change_pm написав:
  flyman написав:https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4735878#p4735878
  sinus написав:Ох і горе-інвестор, ох і невіглас!!
Краще погугліть, гугл інвесторе :D , з чого сплачує податки резидент Іспанії, а потім погугліть, що мається на увазі під згодою подвійного оподаткування.

Підказка-резиденти США, Турції та Іспанії( ті,хто мешкає в цих країнах більше ніж 183 дня на рік) сплачують податки в країні свого резидентства, увага!,з всього світового прибутку!

А згода про двійне оподаткування -означає те, що якщо в Польщі податок ,наприклад 8% зі здачі нерухомості в аренду, а в Іспанії, залежно від суми прибутку, ну нехай буде 25%, то в Польщі ви сплачуєте 8%,але насправді 19% для нерезидентів, а в Іспанії сплачуєте різницю 25%-19% сплачених у Польщі дорівнює ще 6% треба сплатити в Іспанії.
І чим більше буде прибуток, тим більше буде % податку в Іспанії.

Слухай Флай, молодець, що це нарив. Тоді пан сінус-траст таким розумним казався (а мені зразу здався ррокнутим на голову), і оказався любителем американських бомжів, з якими він американьську мову вчив.
Та ще й за 2 роки встиг отримати американський пашпорт - рекорд. Красава! Це, мабудь, завдячуючи бомж-школі :lol:

Ось що стосовно його кваліфікації думають інші форумчане, з тієї ж сторінки.
Зображення

Ну, і ще дуже смішно, як він опинився розкоряченим між Україною і Польшєю без документів і скрізь застрягши (а так дишав, так дишав!).

прогресивна шкала оподаткування, не чув?

Коли виєявиться, що ти заплатив уже податок по сердній ставці, напр 25% в Польщі,
будучи резидентом Іспанії і маючи дохід в Іспанії і сплативши податки теж, скажімо, по середній ставці 25%, і подаючи декларацію про всі доходи, виявляється, що тобі тре за дохід отриманий в Польщі ще доплатит 25% уряду Іспанії, так як екстра дохід уже іде по шкалі оподаткування 50%.

Але ж тут розказує акурт, як добре будит резидентом Туреччини, заробляючи де інде гроші і не сплачуючи податки.

А загонялово в темі про інвестування в РН за кордоном закінчилося тим, що:

1) що в результаті за 2020 було би вийти в 0% це щастя

https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4919016#p4919016
Зараз нікуди вже не інвестуємо...
  change_pm написав:Зараз дивлюсь RT, BBC зламався... :(

Обговорюють Rent strike worldwide. Про "битву" орендарів і орендодавців. Це піпець!

Я готуюсь отримати в цьому році 0 доларів пасивного доходу. Нуль не тому, що доходу взагалі не буде, буде, але такий, що не покриє затрати приміщень без орендарів.
Тут як би в мінус не спрацювати!

2) щоб інвестувати в РН за кордоном і мати прибуток, то тре там жити тривалий час із всіма наслідками щодо резидентсва і оподаткування, наявністю доходу і рівнем витрат.

і останнє, повторю ще раз
3) відповідь сінуса на запитання Трайбеки:
"Какая страна будет более выгодна для жизни с точки зрения безопасности, медицины, стоимости жизни и немаловажное, НАЛОГОВ на ваш пассивный доход?"

flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 12:03

flyman написав:і останнє, повторю ще раз
"Какая страна будет более выгодна для жизни с точки зрения безопасности, медицины, стоимости жизни и немаловажное, НАЛОГОВ на ваш пассивный доход?"

Який же ти все-таки класний чувак! Твоє б завзяття в правильне русло, ти би був вже мільйонером!

1. не забувай про договори уникнення подвійного оподаткування.
2. ти не дочитав, що синус сказав про Туречину :shock:

3. ага, і по доходу відповів тобі і профільній гілці 8)
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 12:58

У понеділок роботи не починай і в дорогу не вирушай.
Народна приказка.

Пан flyman ретельно перечитує цю гілку. Це добре. Можливо - десь з вірогідністью не менше 0,05% - набереться розуму.

Важливе зауваження: на цьому форумі і на цій гілці дійсно багато часу писав форумчанин із ніком sinus. На жаль, після важкої хвороби він помер. В Україні. А було би цікаво дізнатися, чому він прийшов до такого висновку, як вказано вище.

Я точно знаю, що одна людина на форумі - не розділяючи думки sinus - але будучи близькою - могла би прокоментувати той пост вище, на який посилаються.
Було би цікаво.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 14:26

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Ого, мене тут назгадували, а я думаю чого це менi вчора ікалось?
По-перше, так цитати, на які дав відсилання Флаймен, написав дійсно я, бо Батька помер наприкінці 2018 року і написати в ті дати просто вже не мав можливості, а я писав з його акаунту, бо він так прохав, коли рік після смерті пройшов, я попрохав модераторів перенести мене на цей акаунт з якого я пишу зараз, щоб не плутали мої написи з батьківськими.
Що до змісту приведених цитат, а що там не так?
Людина питалась де життя дешевше і податки невеликі, я люб'язно їй відповів, я ж не сказав, що я там хочу жити, а тільки відповів на запитання.
Чи хтось не згоден, що в названих мною країнах і життя дешевше і податки порівняно з їншими країнами, занизькі?
Україна-5% ФОП,Болгарія, Македонія-10%, Монтенегро-9% і нема прогресуючої ставки податків від прибутку.
До речі, Раша-6%.
Trast

Подякував: 14 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 14:31

change_pm написав:

На злощасті свого щастя не збудуєшь!
Так опинився, ну то й що? Карантин же не довічно буде тривати.
Trast

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 14:34

Пане Trast'e - не ображайтеся - просто зранку збоченці залили гілку смородом, та була трохи нервова ситуація. Прийшлося провітрювати. Он Мизантроп досі дмихає і дає якісь посилання на якихось заблокованих форумчан. До чого те - ніхто не розуміє.
Зазвичай мекає ось так:
  Мизантрóп написав: Хі хі©

А тут аж 2 (два) рядки перед Вами душа, що кидається та стрибає, виплеснула...

А так ми реально раді, що Ви відгукнулися.
Будемо дуже раді, якщо - я гадаю - у Вас за останінй час або змінилися думки, або пришли нові - що і як прокоментуєтез приводу того, в якій країні краще жити, щоби подалі від знеровавних життям та безгрошів"ям осіб, що з ранку творять, сидячи на теритоорії Кагарлицького району Київської області?
Був би вдячний. Бо це було би за темою гілки.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 11 тра, 2020 14:43, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2020 14:37

change_pm написав:
  flyman написав:і останнє, повторю ще раз

Який же ти все-таки класний чувак! Твоє б завзяття в правильне русло, ти би був вже мільйонером!

1. не забувай про договори уникнення подвійного оподаткування.

Мені от цікаво, а до чого тут ви приліпили ці договори, а що вони означають ви знаєте?
Бо здається. з того що ви пишите, таке відчуття, що ні.
Trast

Профіль

#<1 ... 603604605606607 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор