Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
pirat-d написав:есть ли смысл в покупке зарубежной недвижимости, в качестве диверсификации накоплений? Если да, какие страны приоритетные? Испания - падение цена 30+% за последние десять лет, Германия - ряд законов об ограничении роста цен и аренды, Таиланд - гарантированная аренда, но оплата в батах, валюта стабильная, но до поры до времени. Болгария, Турция - равносильно выкинуть, возможно Великобритания, Польша ... хз ? вобщем, были бы интересны мнения людей)
sinus написав:Ох і горе-інвестор, ох і невіглас!! Краще погугліть, гугл інвесторе , з чого сплачує податки резидент Іспанії, а потім погугліть, що мається на увазі під згодою подвійного оподаткування.
Підказка-резиденти США, Турції та Іспанії( ті,хто мешкає в цих країнах більше ніж 183 дня на рік) сплачують податки в країні свого резидентства, увага!,з всього світового прибутку!
А згода про двійне оподаткування -означає те, що якщо в Польщі податок ,наприклад 8% зі здачі нерухомості в аренду, а в Іспанії, залежно від суми прибутку, ну нехай буде 25%, то в Польщі ви сплачуєте 8%,але насправді 19% для нерезидентів, а в Іспанії сплачуєте різницю 25%-19% сплачених у Польщі дорівнює ще 6% треба сплатити в Іспанії. І чим більше буде прибуток, тим більше буде % податку в Іспанії.
Слухай Флай, молодець, що це нарив. Тоді пан сінус-траст таким розумним казався (а мені зразу здався ррокнутим на голову), і оказався любителем американських бомжів, з якими він американьську мову вчив. Та ще й за 2 роки встиг отримати американський пашпорт - рекорд. Красава! Це, мабудь, завдячуючи бомж-школі
Ось що стосовно його кваліфікації думають інші форумчане, з тієї ж сторінки.
Ну, і ще дуже смішно, як він опинився розкоряченим між Україною і Польшєю без документів і скрізь застрягши (а так дишав, так дишав!). Ну, я і не здивован, Бог карає таких цєбє
sinus написав:Ох і горе-інвестор, ох і невіглас!! Краще погугліть, гугл інвесторе , з чого сплачує податки резидент Іспанії, а потім погугліть, що мається на увазі під згодою подвійного оподаткування.
Підказка-резиденти США, Турції та Іспанії( ті,хто мешкає в цих країнах більше ніж 183 дня на рік) сплачують податки в країні свого резидентства, увага!,з всього світового прибутку!
А згода про двійне оподаткування -означає те, що якщо в Польщі податок ,наприклад 8% зі здачі нерухомості в аренду, а в Іспанії, залежно від суми прибутку, ну нехай буде 25%, то в Польщі ви сплачуєте 8%,але насправді 19% для нерезидентів, а в Іспанії сплачуєте різницю 25%-19% сплачених у Польщі дорівнює ще 6% треба сплатити в Іспанії. І чим більше буде прибуток, тим більше буде % податку в Іспанії.
Слухай Флай, молодець, що це нарив. Тоді пан сінус-траст таким розумним казався (а мені зразу здався ррокнутим на голову), і оказався любителем американських бомжів, з якими він американьську мову вчив. Та ще й за 2 роки встиг отримати американський пашпорт - рекорд. Красава! Це, мабудь, завдячуючи бомж-школі
Ось що стосовно його кваліфікації думають інші форумчане, з тієї ж сторінки.
Ну, і ще дуже смішно, як він опинився розкоряченим між Україною і Польшєю без документів і скрізь застрягши (а так дишав, так дишав!). Ну, я і не здивован, Бог карає таких цєбє
прогресивна шкала оподаткування, не чув?
Коли виєявиться, що ти заплатив уже податок по сердній ставці, напр 25% в Польщі, будучи резидентом Іспанії і маючи дохід в Іспанії і сплативши податки теж, скажімо, по середній ставці 25%, і подаючи декларацію про всі доходи, виявляється, що тобі тре за дохід отриманий в Польщі ще доплатит 25% уряду Іспанії, так як екстра дохід уже іде по шкалі оподаткування 50%.
Але ж тут розказує акурт, як добре будит резидентом Туреччини, заробляючи де інде гроші і не сплачуючи податки.
А загонялово в темі про інвестування в РН за кордоном закінчилося тим, що:
1) що в результаті за 2020 було би вийти в 0% це щастя
change_pm написав:Зараз дивлюсь RT, BBC зламався...
Обговорюють Rent strike worldwide. Про "битву" орендарів і орендодавців. Це піпець!
Я готуюсь отримати в цьому році 0 доларів пасивного доходу. Нуль не тому, що доходу взагалі не буде, буде, але такий, що не покриє затрати приміщень без орендарів. Тут як би в мінус не спрацювати!
2) щоб інвестувати в РН за кордоном і мати прибуток, то тре там жити тривалий час із всіма наслідками щодо резидентсва і оподаткування, наявністю доходу і рівнем витрат.
і останнє, повторю ще раз 3) відповідь сінуса на запитання Трайбеки: "Какая страна будет более выгодна для жизни с точки зрения безопасности, медицины, стоимости жизни и немаловажное, НАЛОГОВ на ваш пассивный доход?"
Україна, потім Македонія, потім Болгарія, потім Чорногорія ну і все.
flyman написав:і останнє, повторю ще раз 3) відповідь сінуса на запитання Трайбеки: "Какая страна будет более выгодна для жизни с точки зрения безопасности, медицины, стоимости жизни и немаловажное, НАЛОГОВ на ваш пассивный доход?"
Який же ти все-таки класний чувак! Твоє б завзяття в правильне русло, ти би був вже мільйонером!
1. не забувай про договори уникнення подвійного оподаткування. 2. ти не дочитав, що синус сказав про Туречину
3. ага, і по доходу відповів тобі і профільній гілці
У понеділок роботи не починай і в дорогу не вирушай. Народна приказка.
Пан flyman ретельно перечитує цю гілку. Це добре. Можливо - десь з вірогідністью не менше 0,05% - набереться розуму.
Важливе зауваження: на цьому форумі і на цій гілці дійсно багато часу писав форумчанин із ніком sinus. На жаль, після важкої хвороби він помер. В Україні. А було би цікаво дізнатися, чому він прийшов до такого висновку, як вказано вище.
Я точно знаю, що одна людина на форумі - не розділяючи думки sinus - але будучи близькою - могла би прокоментувати той пост вище, на який посилаються. Було би цікаво.
Ого, мене тут назгадували, а я думаю чого це менi вчора ікалось? По-перше, так цитати, на які дав відсилання Флаймен, написав дійсно я, бо Батька помер наприкінці 2018 року і написати в ті дати просто вже не мав можливості, а я писав з його акаунту, бо він так прохав, коли рік після смерті пройшов, я попрохав модераторів перенести мене на цей акаунт з якого я пишу зараз, щоб не плутали мої написи з батьківськими. Що до змісту приведених цитат, а що там не так? Людина питалась де життя дешевше і податки невеликі, я люб'язно їй відповів, я ж не сказав, що я там хочу жити, а тільки відповів на запитання. Чи хтось не згоден, що в названих мною країнах і життя дешевше і податки порівняно з їншими країнами, занизькі? Україна-5% ФОП,Болгарія, Македонія-10%, Монтенегро-9% і нема прогресуючої ставки податків від прибутку. До речі, Раша-6%.
На злощасті свого щастя не збудуєшь! Так опинився, ну то й що? Карантин же не довічно буде тривати.
Пане Trast'e - не ображайтеся - просто зранку збоченці залили гілку смородом, та була трохи нервова ситуація. Прийшлося провітрювати. Он Мизантроп досі дмихає і дає якісь посилання на якихось заблокованих форумчан. До чого те - ніхто не розуміє. Зазвичай мекає ось так:
А тут аж 2 (два) рядки перед Вами душа, що кидається та стрибає, виплеснула...
А так ми реально раді, що Ви відгукнулися. Будемо дуже раді, якщо - я гадаю - у Вас за останінй час або змінилися думки, або пришли нові - що і як прокоментуєтез приводу того, в якій країні краще жити, щоби подалі від знеровавних життям та безгрошів"ям осіб, що з ранку творять, сидячи на теритоорії Кагарлицького району Київської області? Був би вдячний. Бо це було би за темою гілки.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 11 тра, 2020 14:43, всього редагувалось 2 разів.
flyman написав:і останнє, повторю ще раз 3) відповідь сінуса на запитання Трайбеки: "Какая страна будет более выгодна для жизни с точки зрения безопасности, медицины, стоимости жизни и немаловажное, НАЛОГОВ на ваш пассивный доход?"
Який же ти все-таки класний чувак! Твоє б завзяття в правильне русло, ти би був вже мільйонером!
1. не забувай про договори уникнення подвійного оподаткування.
Мені от цікаво, а до чого тут ви приліпили ці договори, а що вони означають ви знаєте? Бо здається. з того що ви пишите, таке відчуття, що ні.