Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 6162636465 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 14:26

V2 писал(а):
  akurt писал(а):В Турции в 2017 году продажи недвижимости побили все рекорды и повысились на 22 (!!!) процента. На первом месте по продажам квартир - Стамбул, на втором месте по продажам квартир - Анталия. При этом россияне купили более 1300 квартир. Граждане Украины купили около 700 квартир. Всего продано ТОЛЬКО иностранцам за год 22 234 (!!!) объектов недвижимости

V2 писал(а):Самыми многочисленными зарубежными покупателями стали представители Ирака, которые приобрели в Турции 3 805 объектов. За ними следуют выходцы из Саудовской Аравии (3 345), Кувейта (1 691), России (1 331), Афганистана (1 078), Азербайджана (942).
Аналитики связывают рост продаж иностранцам с принятыми в 2017 году изменениями в закон о гражданстве с целью привлечения зарубежного капитала и инвестиций. Теперь те нерезиденты, которые покупают недвижимость стоимостью от $1 млн или инвестируют $2 млн в экономику Турции, или же вносят депозит в турецкий банк на сумму от $3 млн, имеют право на получение турецкого паспорта.

У вас нет статистики, кто в Украине квартиры покупает? Вот те чечены, что Наема били,они часть нашей статистики по недвижимости или нет? Если да, то их покупки недвиги, это зрада или перемога? И для кого?
Я жил в Омане два года и вам скажу, что нигде еще себя более безопасно не чувствовал, чем там, в мусульманской стране. Да, они живут в 1376 году еще, но намного в массе своей человечнее украинцев!
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 14:30

Долярчик писал(а):ооооо, сьогодні ця гілочка обіцяє бути цікавою! :mrgreen:

100%, я ще щось на вентилятор накидаю :)
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 14:47

to Coder

Це я почав казати про ваші рожеві окуляри і про тон менторський. Менторство - то непогано, але то згодна взаємодія двох осіб для досягнення результату. А у нас часто менторство - це часто "гройсмани" (чиїсь ставленніки), які вне України ніколи б нічого не досягли, розказують, як нам жити.
До речі, ще й побачив, що і ви також (якщо вважати, що Акурт там чимось маніпулює) вдаєтесь до маніпуляцій.
Про маніпуляції - кількість самогубств 2007-2015 роки. По перше, це роки кризи в Америці, певен, що це додало до тіїє цифри. Друге, а нас як там обстоять справи? Все добре чи як?
Як там у нас справи з кількістю самогубст у учасників АТО? Це так до речі.
Можете навести статистику по нашим "замечательним Вишам", схожу на американську? Чи є вона? Куди після укр.вишу візьмуть, на яку зарплату? І що за ту зарплату можна купити і якої якості?
Вся ця демагогія, що ми тут розвезли ніякого відношення до реального життя немає. А мають оті факти, куда наші школяри їдуть навчатись і куди ми, люде України, їдемо на заробітки чи назовсім.
ІМХО, але ви мені нагадуєте багато моїх знайомих своєю риторикою:
- я ніколи не покину Україну, я патріот - чух, вже в Канаді, там патріотствує.
- моя дитина тільки в КПЇ буде навчатись - чух, і в Кракові вже навчається.
- я буду виробляти тільки еко-продукти, як для себе - чух, і вже хімію пхає, пох... на тот народ.
Я то до чого, дивомось що людина каже, але ї рук з поля зору не випускаємо :)
Сьогодні червоним, завтра білим, то наша національна черта :)
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 14:51

change_pm писал(а):
  jump писал(а):akurt

Я був у Стамбулі ще коли курс був 2 ліри за долар і ціни, що Акурт публікує і тоді були такі самі. То питаннячко, це зрада чи перемога для турків? А для українців?

1. Де Ви побачили зраду або перемогу? Лише статистика. Цікава інфа щодо цього від akurt
2. Про Україну мова взагалі не йде
3. Ціни у Туреччині просто чудні, я й не сперечаюсь.
4. В Україні при владі кодло бандитів, а у Туреччині влада дбає за народ.
jump

С нами с: 18.08.09
Благодарил (а): 102 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 16:22

change_pm писал(а):
  Долярчик писал(а):ооооо, сьогодні ця гілочка обіцяє бути цікавою! :mrgreen:

100%, я ще щось на вентилятор накидаю :)

Це Ви про мене? - даремно, даремно.....

Просте тоді питання до Вас і до всіх: а що робити? - пакувати валізи і гайда в Туреччину, чи ще кудись назавжди?
Чи жити тут і ЗМІНЮВАТИ Україну?-тоді питання як? - як саме?
Напишете, що потрібно почати з себе?
Так, пан Флаймен, Вам все докладно пояснить, що і до чого то є "почати з себе"!(знайду його пост про це, - копіпастну сюди)
То ж питання залишається відкритим: що робити? що змінювати і головне, ЯК?!
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 16:32

Долярчику

здоров"я та життя надто швидкоплинне
звалити таких бандерлогів у владі - це анріл - не одне ще покоління страждатиме.
хто був за бугром хоч раз - завжди туди буде прагнути виїхати
там відношення як до людини, тут - як до бидла
jump

С нами с: 18.08.09
Благодарил (а): 102 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 16:55

change_pm

Якщо Ви переглянете хід дискусії, то почалася вона з того, що я попросив не ідеалізувати освіту В США. Тому давайте тримати фокус виключно на цьому питанні, тому принаймі зараз не будемо розглядати АТО, патріотизм, і інші речі.

Попросив не ідеалізувати, тому що, за дописами akurt'а вимальовується дуже полярний чорно-білий світ де:
- чорне - в українській освіті все жахливо
- біле - в освіті США все чудово (від високих рейтингів університетів до паперових фільтрів прцюючих кавоварок в гуртожитках)

Насправді, і те і іншим є віддтінками сірого. Раніше я на прикладах розповідав, що в нас час від часу відбуваються хороші речі в освіті. Так вона ще темно-сіра (це очевидно і без статистики по процевлаштуванню і ЗП), але вже точно не чорна. Так само і освіта в США не ідеально біла, а нехай світло-сіра.

Коли я згадував про самогубства - це був лише факт з книги, констатація того, що проблема існує. Єдиною метою було показати, що справи там не є ідеально білими. Вважаєте це за маніпуляцію, можливо воно так виглядало. На меті було лише навести фактаж, без інтерпретації, але в даному контексті воно дійсно могло викликати певні емоції, що може бути ознакою маніпуляції (але це не рівень маніпуляції цифрами/фактами).

Далі була відповідь, яка й далі вибілює американську освіту з частково маніпулятивним фактажем. З того допису я обрав два аспекти, і просто провів невеличкий факт-чек. Так в мене працює критичне мислення, мій допис - це були "думки в голос". В мене просто немає часу робити такий допис по кожному факту підтасовки і маніпуляції, яких в цій гілці легко назбирається з десяток. Просто хотілося привернути увагу відвідувачів, і порадити читачам не брати на віру все, що тут пишеться (включаючи і мої дописи - you are welcome робити факт-чек по моїм дописам, я з тим повністю ОК).
Coder

С нами с: 28.02.14
Благодарил (а): 99 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 17:56

Дуже приємно було прочитати:
  Coder писал(а):Я розглядаю освіту в США системно, а не на прикладі одного студента з Індії, з яким Ви особисто знайомі.

Я відразу згадав свого приятеля по університету, Сергій - привіт!
Він зараз директор власної фірми.
Коли був студентом, він сказав таку фразу:
"Не пробовал, но очень вкусно! Не читал, но не понравилось!"

Щойно повернувся із справ, втомився.
Тримав особисто у руках дуже дуже багато Британських фунтів та противно-зелених долярів і красивих лір.
Заправився на 100 лір.
Випив келих вина (холодного). Напишу відповіді пізніше. Втомився. Я за день зазвичай рОблю багато справ.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 18:23

Відповідь перша.
Пан jump - дуже вумна людина. Реально. З одним заваженням. Не завжди ті, хто пишуть статті за 500 гривень сторінка, пишуть правду. Диявол криється у деталях, вони виділені жирним шрифтом.
  jump писал(а):Турецька ліра оновила історичний мінімум через інфляцію
Курс турецької ліри в четвер впав до рекордно низького рівня в парі з доларом США після виходу офіційних даних про квітневу інфляцію, які виявилися гіршими за очікування ринку.

Що на практиці:
- коли я сьогодні запитав у банку з арабськими інвестицями, чи можуть вони викупити у мене 20 000 британських фунтів, які я хочу зняти із свого рахунку, вони відповіли, що у банку немає стільки готівки і порадили звернутися до Обмінного пункту за рогом. Подзвонили самі туди.
За 3 хвилини від банку - той пункт.
ОК!
Прийшов - очам не повірив і я посміхався, бо ДЛЯ КОЖНОГО українця в Анталії - то просто чудо, подарунок долі:
- долар - купівля 4,15, продаж 4,21.
Ще тиждень тому я здавав бакси на моє злиденне прожиття по 4,06.
Я спитав англійською, чи буде для мене спеціальний курс?
- Яка валюта?
- Британський фунт.
- Яка сума?
- 10 000 фунтів.
- 5,51.
- А якщо подумати та сума буде більшою?
- Для Вас 5,66! (вчора банк пропонував 5,62, я не погодився).
- ОК! Чейндж!
Видали суму в 70 з чимось тисяч лір готівкою.
- Another quastion: 30 000 USD?
- Спеціальний курс 4,18 (!!!) ліри за 1 доллар.
- Ок, чейндж.

Молоко як коштувало у магазині 2,25 ліри, так і коштує.
Масло як коштувало місяць тому 8,50 ліри, так і коштує.
Помаранці як коштували 1-1,5 ліри кіло, так і коштують.
Можете не вірити, але пальне як коштувало 6,13 ліри за літр не розбавленого мочею вислюків пального, так і коштує.
Проїзд в автобусі як коштував рік тому, так і коштує.
Тому особисто я аплодую: для мене [b]все все все все все все все все все стає дешевшим![/b]
Розплачуюся де можна картою українського А-Банку у гривнях: кожного дня все для мене стає дешевшим!
Проста арифметика, нічого особистого.

P.S. Якщо можна - я ж витратив на вас осoбистий час - наведіть, панове форумчане, приклад того, що осoбисто для Вас стало дешевшим в Україні (за виключенням життя - там знову когось застерелили) за останні 7 днів із зв"язку із укріпленням курсу гривні.
Последний раз редактировалось akurt Чт 03 май, 2018 18:42, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 18:40

akurt писал(а):Відповідь перша.
Пан jump - дуже вумна людина. Реально. З однією помилкою. Помилка виділена жирним шрифтом.
  jump писал(а):akurt
Турецька ліра оновила історичний мінімум через інфляцію
Курс турецької ліри в четвер впав до рекордно низького рівня в парі з доларом США після виходу офіційних даних про квітневу інфляцію, які виявилися гіршими за очікування ринку.

Що на практиці:
- коли я сьогодні запитав у банку з арабськими інвестицями, чи можуть вони викупити у мене 20 000 британських фунтів, які я хочу зняти із свого рахунку, вони відповіли, що у банку немає стільки готівки і порадили звернутися до Обмінного пункту за рогом. Подзвонили самі туди.
За 3 хвилини від банку - той пункт.
ОК!
Прийшов - очам не повірив і я посміхався, бо ДЛЯ КОЖНОГО українця в Анталії - то просто чудо, подарунок долі:
- долар - купівля 4,15, продаж 4,21.
Ще тиждень тому я здавав бакси на злиденне прожиття по 4,06.
Я спитав англійською, чи буде для мене спеціальний курс?
- Яка валюта?
- Британський фунт.
- Яка сума?
- 10 000 фунтів.
- 5,51.
- А якщо подумати та сума буде більшою?
- Для Вас 5,66! (вчора банк пропонував 5,62, я не погодився).
- ОК! Чейндж!
Видали суму в 70 з чимось тисяч лір готівкою.
- Another quastion: 30 000 USD?
- Спеціальний курс 4,18 (!!!) ліри за 1 доллар.
- Ок, чейндж.

Молоко як коштувало у магазині 2,25 ліри, так і коштує.
Можете не вірити, але пальне як коштувало 6,13 ліри за літр не розбавленого мочею вислюків пального, так і коштує.
Тому особисто я аплодую: для мене все все все все все все все все все стає дешевшим!
Розплачуюся де можна картою українського А-Банку у гривнях: кожного дня все для мене стає дешевшим!
Проста арифметика, нічого особистого.

P.S. Якщо можна - я ж витратив на вас осoбистий час - наведіть, панове форумчане, приклад того, що осoбисто для Вас стало дешевшим в Україні (за виключенням життя - там знову когось застерелили) за останні 7 днів із зв"язку із укріпленням курсу гривні.

Снятие 20000 GBR было, а лир не было у турецкого банка :) за снятие никаких комиссий не впаяли?
Акурт, Вы очень складный писатель, а вот доходит до практики и всё в рассказах не стыкуется. Отсюда недоверие, а на недоверие Ваша реакция - обида. Забавно выходит :)
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

#<1 ... 6162636465 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор