! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю.

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 678910 ... 32>
Повідомлення Додано: П'ят 18 тра, 2018 23:25

Долярчик написав:
О, а тепер Я Вас запитаю, те що мене вище питали :D А сім'я куди піде? - на вулицю? :mrgreen:

Самий крайній варіант сільська місцевість ! Але не повинен страждати банк і забудовник, якщо вже пішли на поступки) кожен розуміє на який ризик іде... таке життя)
v_chalapchiy

Подякував: 9 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 тра, 2018 23:27

Faceless написав:То нащо ваша петиція і ця програма взагалі, відстоюйте заклнодавче урегулювання роботи з заставою

Це компетенція банку, в них є і зв'язки і ресурси щоб за себе постояти! А я турбуюсь за те що блище мені і більшості людей мого віку
v_chalapchiy

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 тра, 2018 00:04

v_chalapchiy написав:
  Faceless написав:То нащо ваша петиція і ця програма взагалі, відстоюйте заклнодавче урегулювання роботи з заставою

Це компетенція банку, в них є і зв'язки і ресурси щоб за себе постояти! А я турбуюсь за те що блище мені і більшості людей мого віку

Правильно Вы сказали, что печетесь о своем кошельке.

Ведь получается, что тот, кто купит новостройку в кредит на 20 лет с процентами ниже уровня инфляции, очень сильно выиграет относительно тех, кто заплатит свои кровные сразу.

Если цена будет зафиксирована в гривне, то через 10-15-20 лет это будет смешная сумма относительно цен и заработков. Вы не напрягаясь ее выплатите. Но остальная часть инвесторов дома, застройщик и банк должны оплатить и подать на блюдечке с голубой каёмочкой Вам это вкусное блюдо... :wink:

Во многих странах бОльшая часть населения не может себе позволить приобрести свое жилье.
l66

Подякував: 368 раз.
Подякували: 572 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 тра, 2018 00:30

l66 написав:Во многих странах бОльшая часть населения не может себе позволить приобрести свое жилье.

Я не знаю статистики, спиричатись не буду... але під лежачий камінь вода не тече. Якщо не робити кроків в напрямку покращення умов життя, нам ніхто їх не дасть ...
v_chalapchiy

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 тра, 2018 08:29

Re: ! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю.

l66 написав:Если цена будет зафиксирована в гривне, то

...то, прив'язати її до курсу $
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 тра, 2018 08:46

Долярчик написав:
  l66 написав:Если цена будет зафиксирована в гривне, то

...то, прив'язати її до курсу $

Наши банки и ипотечные заемщики уже через это прошли.
Вы забыли их митинги 2014-2016 годов?
l66

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 тра, 2018 08:48

l66 написав:Во многих странах бОльшая часть населения не может себе позволить приобрести свое жилье.

Откуда такие умозаключения?
BIGor

Подякував: 1446 раз.
Подякували: 1857 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 19 тра, 2018 08:55

BIGor
Читайте статистику и аналитику по этой теме
l66

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 тра, 2018 10:51

v_chalapchiy написав:

Я не знаю статистики, спиричатись не буду... але під лежачий камінь вода не тече. Якщо не робити кроків в напрямку покращення умов життя, нам ніхто їх не дасть ...
Так хто заважає, робіть. Але самотужки, а не за рахунок інших громадян
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8228 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 19 тра, 2018 13:11

v_chalapchiy написав:
Хочете статистику-отримуйте статистику
1 Щороку в Україні будується приблизно 100 000 квартир приблизно 7 млн м2 житла
2 Щороку в Україні вивільняється внаслідок смерті власників ще приблизно 5 млн м2 житла
3 Щороку в Україні створюється приблизно 150 000 сімей

Тепер запитання до Вас
1 Як вибрати 5000 сімей з 150 000(3%) які в кожному році створюються
2 По яким критеріям будуть вибиратись ці 3% і чому вони взагалі повинні вибиратись

Запитання по економіці
В будівельній галузі також працюють молоді сімї і якщо у виробника забрати 5% валового доходу, то це зменшить його прибуток мінімум на 20-30%
Чому молоді сімї які працюють в будівельній галузі повинні недоотримувати до 30% в порівнянні з 3% обраних

Після всього пропозиція
Можете звернутись до свого працедавця з проханнням допомогти Вам влаштувати Ваші житлові умови, таким чином і вівці цілі і вовки ситі
Якщо Ви працедавцю необхідні і Вас ніким замінити - Вам підуть назустріч і тоді будуть нівельовані втрати фірми .адже і від Вас залежать її доходи, тому фірмі вигідніше Вас не втрачати
Якщо ж Ви будете з легкістю заміненні- значить це і є тим критерієм Вашої потрібності на фірмі де Ви ж і працюєте
Таким чином не потрібно буде Вашу непотрібність перекривати втратами у галузі в якій Ви навіть доходів не приносите.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 678910 ... 32>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему