! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю.

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 56789 ... 32>
Повідомлення Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:37

budivelnik написав:
  v_chalapchiy написав:З чого Ви взяли що за рахунок інших покупців? Прочитайте ще раз петицію! Мова йде про те щоб за рахунок 4 сторін, назвем це так, покупець-забудовник-банк-фонд була більш реальна можливість придбати житло молоді!!! Ну як ще я можу це донести? ВИ вперлись в примус, а я говорив про те щоб домовитись!!! Втомився пояснювати, можливо невірно сформований текст петиції, його завжди можна обсудити, саме тому я тут і написав!
Текст дійсно сформований як сказав би пан Добкін трошки по дибільному...
І вся ця .... випливає з того що описано кому допомагати ,описано за рахунок кого допомагати і не описано як ті кому допомогли скомпенсують тим хто допоміг.

Тому
Внесіть в текст петиції не тільки права тих кому треба допомагати і обовязки тих хто повинен допомагати . а й зобовязання тих кому допомогли перед тими хто допоміг.

Якщо це державні кошти - то зобовязуєтесь відпрацювати на поганооплачуваних держроботах на депресивних територіях
Якщо кошти забудовника- то зобовязуєтесь відпрацювати на обєктах забудови по зниженим тарифам....
А так все як в класичному популізмі
Нам винні всі, кому ми винні- пробачаємо.

Не згідний з відпрацювангям, так як все рівно потрібно мати кваліфікацію чи схильність до тако роботи, або і взагалі бажання...

Хоча вище я писав, що мабуть правильним буде якщо сім'я яка живе в такій квартирі додатково сплачувала якусь суму до фонду молодіжного кредитування...
v_chalapchiy

Подякував: 9 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:41

Долярчик написав:
  l66 написав:Долярчик
Вы предлагаете при неоплате кредита выселять семьи на улицу?
Детей отправлять в детские дома или переселять жить на коврик под деревом?

ок, можна тоді прихиляти до примусових робіт, щоб відпрацьовували(як колись туніядців) :D

Улыбнуло.
Где отрабатывать?
Работы нет даже тем, кто хочет работать.
Если отработкой погашать кредит, то жить на какие средства?

Короче. Не обязательно начинать вить семейное гнездо в новостройке. Есть жилье и попроще, пусть начинают с него.
l66

Подякував: 368 раз.
Подякували: 572 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:42

Re: ! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю.

А чим не подобається замість всіляких петицій, соцпрограм врегулювати питання з захистом кредиторів, а головне - стягненням застави з неплатників, враховуючи тотальне здешевлення фінансових ресурсів, це відкрило б відносно дешеву іпотеку, і сім'ї самі б вирішували свої житлові проблеми без всього цього цирку
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8226 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:48

l66 написав:Не обязательно начинать вить семейное гнездо в новостройке. Есть жилье и попроще, пусть начинают с него.

Ну так на втор ринку житло не сильно дешевше коштує аніж в новострої, а зачасту і дорожче...
v_chalapchiy

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:49

А які є ще варіанти?

Faceless написав:А чим не подобається замість всіляких петицій, соцпрограм врегулювати питання з захистом кредиторів, а головне - стягненням застави з неплатників, враховуючи тотальне здешевлення фінансових ресурсів, це відкрило б відносно дешеву іпотеку, і сім'ї самі б вирішували свої житлові проблеми без всього цього цирку

А яка застава буде? - батьківська хата? :D - більше варіантів і нема :roll:....бо що може запропонувати молода сім'я в заставу? - "б. л. яху на польських номерах"? :mrgreen:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:51

Faceless написав:А чим не подобається замість всіляких петицій, соцпрограм врегулювати питання з захистом кредиторів, а головне - стягненням застави з неплатників, враховуючи тотальне здешевлення фінансових ресурсів, це відкрило б відносно дешеву іпотеку, і сім'ї самі б вирішували свої житлові проблеми без всього цього цирку

В петиції і зазначено цей пункт, знову прошу перечитати її!!!

Там вказано, якщо не погашає сім'я, то забирати квартиру а кошти ідуть в банк на відсотки і забудовнику "за оренду".
v_chalapchiy

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:53

Долярчик написав:

А яка застава буде? - батьківська хата? :D - більше варіантів і нема :roll:....бо що може запропонувати молода сім'я в заставу? - "б. л. яху на польських номерах"? :mrgreen:

Сама квартира є заставою))), як в США і продаж квартири дозволити з закладною і передачею кредиту
v_chalapchiy

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:55

Замкнуте кільце))

v_chalapchiy написав:

Там вказано, якщо не погашає сім'я, то забирати квартиру а кошти ідуть в банк на відсотки і забудовнику "за оренду".

О, а тепер Я Вас запитаю, те що мене вище питали :D А сім'я куди піде? - на вулицю? :mrgreen:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:59

v_chalapchiy написав:
  Долярчик написав:

Сама квартира є заставою))), як в США і продаж квартири дозволити з закладною і передачею кредиту

так, але бачите, що мені вгорі зразу задали запитання куди дітей, в дитбудинок? - сім'ю - на коврик під дерево?
аяяй, так не можна! :mrgreen: :mrgreen:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 тра, 2018 23:08

Re: ! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю.

v_chalapchiy написав:
  l66 написав:Не обязательно начинать вить семейное гнездо в новостройке. Есть жилье и попроще, пусть начинают с него.

Ну так на втор ринку житло не сильно дешевше коштує аніж в новострої, а зачасту і дорожче...
Вже помітно дешевше є
v_chalapchiy написав:

То нащо ваша петиція і ця програма взагалі, відстоюйте заклнодавче урегулювання роботи з заставою
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8226 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 56789 ... 32>
Форум:
+ Додати
    тему