|
! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю. |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:37
budivelnik написав: v_chalapchiy написав:З чого Ви взяли що за рахунок інших покупців? Прочитайте ще раз петицію! Мова йде про те щоб за рахунок 4 сторін, назвем це так, покупець-забудовник-банк-фонд була більш реальна можливість придбати житло молоді!!! Ну як ще я можу це донести? ВИ вперлись в примус, а я говорив про те щоб домовитись!!! Втомився пояснювати, можливо невірно сформований текст петиції, його завжди можна обсудити, саме тому я тут і написав!
Текст дійсно сформований як сказав би пан Добкін трошки по дибільному... І вся ця .... випливає з того що описано кому допомагати ,описано за рахунок кого допомагати і не описано як ті кому допомогли скомпенсують тим хто допоміг. Тому Внесіть в текст петиції не тільки права тих кому треба допомагати і обовязки тих хто повинен допомагати . а й зобовязання тих кому допомогли перед тими хто допоміг. Якщо це державні кошти - то зобовязуєтесь відпрацювати на поганооплачуваних держроботах на депресивних територіях Якщо кошти забудовника- то зобовязуєтесь відпрацювати на обєктах забудови по зниженим тарифам.... А так все як в класичному популізмі Нам винні всі, кому ми винні- пробачаємо.
Не згідний з відпрацювангям, так як все рівно потрібно мати кваліфікацію чи схильність до тако роботи, або і взагалі бажання... Хоча вище я писав, що мабуть правильним буде якщо сім'я яка живе в такій квартирі додатково сплачувала якусь суму до фонду молодіжного кредитування...
-
v_chalapchiy
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:41
Долярчик написав: l66 написав:Долярчик Вы предлагаете при неоплате кредита выселять семьи на улицу? Детей отправлять в детские дома или переселять жить на коврик под деревом?
ок, можна тоді прихиляти до примусових робіт, щоб відпрацьовували(як колись туніядців) 
Улыбнуло. Где отрабатывать? Работы нет даже тем, кто хочет работать. Если отработкой погашать кредит, то жить на какие средства? Короче. Не обязательно начинать вить семейное гнездо в новостройке. Есть жилье и попроще, пусть начинают с него.
-
l66
-
-
- Подякував: 368 раз.
- Подякували: 572 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:42
А чим не подобається замість всіляких петицій, соцпрограм врегулювати питання з захистом кредиторів, а головне - стягненням застави з неплатників, враховуючи тотальне здешевлення фінансових ресурсів, це відкрило б відносно дешеву іпотеку, і сім'ї самі б вирішували свої житлові проблеми без всього цього цирку
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8226 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:48
l66 написав:Не обязательно начинать вить семейное гнездо в новостройке. Есть жилье и попроще, пусть начинают с него.
Ну так на втор ринку житло не сильно дешевше коштує аніж в новострої, а зачасту і дорожче...
-
v_chalapchiy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:49
Faceless написав:А чим не подобається замість всіляких петицій, соцпрограм врегулювати питання з захистом кредиторів, а головне - стягненням застави з неплатників, враховуючи тотальне здешевлення фінансових ресурсів, це відкрило б відносно дешеву іпотеку, і сім'ї самі б вирішували свої житлові проблеми без всього цього цирку
А яка застава буде? - батьківська хата?  - більше варіантів і нема  ....бо що може запропонувати молода сім'я в заставу? - "б. л. яху на польських номерах"? 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:51
Faceless написав:А чим не подобається замість всіляких петицій, соцпрограм врегулювати питання з захистом кредиторів, а головне - стягненням застави з неплатників, враховуючи тотальне здешевлення фінансових ресурсів, це відкрило б відносно дешеву іпотеку, і сім'ї самі б вирішували свої житлові проблеми без всього цього цирку
В петиції і зазначено цей пункт, знову прошу перечитати її!!! Там вказано, якщо не погашає сім'я, то забирати квартиру а кошти ідуть в банк на відсотки і забудовнику "за оренду".
-
v_chalapchiy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:53
Долярчик написав: Faceless написав:А чим не подобається замість всіляких петицій, соцпрограм врегулювати питання з захистом кредиторів, а головне - стягненням застави з неплатників, враховуючи тотальне здешевлення фінансових ресурсів, це відкрило б відносно дешеву іпотеку, і сім'ї самі б вирішували свої житлові проблеми без всього цього цирку
А яка застава буде? - батьківська хата?  - більше варіантів і нема  ....бо що може запропонувати молода сім'я в заставу? - "б. л. яху на польських номерах"? 
Сама квартира є заставою))), як в США і продаж квартири дозволити з закладною і передачею кредиту
-
v_chalapchiy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:55
v_chalapchiy написав: Faceless написав:А чим не подобається замість всіляких петицій, соцпрограм врегулювати питання з захистом кредиторів, а головне - стягненням застави з неплатників, враховуючи тотальне здешевлення фінансових ресурсів, це відкрило б відносно дешеву іпотеку, і сім'ї самі б вирішували свої житлові проблеми без всього цього цирку
В петиції і зазначено цей пункт, знову прошу перечитати її!!! Там вказано, якщо не погашає сім'я, то забирати квартиру а кошти ідуть в банк на відсотки і забудовнику "за оренду".
О, а тепер Я Вас запитаю, те що мене вище питали  А сім'я куди піде? - на вулицю? 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 тра, 2018 22:59
v_chalapchiy написав: Долярчик написав: Faceless написав:А чим не подобається замість всіляких петицій, соцпрограм врегулювати питання з захистом кредиторів, а головне - стягненням застави з неплатників, враховуючи тотальне здешевлення фінансових ресурсів, це відкрило б відносно дешеву іпотеку, і сім'ї самі б вирішували свої житлові проблеми без всього цього цирку
Сама квартира є заставою))), як в США і продаж квартири дозволити з закладною і передачею кредиту
так, але бачите, що мені вгорі зразу задали запитання куди дітей, в дитбудинок? - сім'ю - на коврик під дерево? аяяй, так не можна! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 тра, 2018 23:08
v_chalapchiy написав: l66 написав:Не обязательно начинать вить семейное гнездо в новостройке. Есть жилье и попроще, пусть начинают с него.
Ну так на втор ринку житло не сильно дешевше коштує аніж в новострої, а зачасту і дорожче...
Вже помітно дешевше є v_chalapchiy написав: Faceless написав:А чим не подобається замість всіляких петицій, соцпрограм врегулювати питання з захистом кредиторів, а головне - стягненням застави з неплатників, враховуючи тотальне здешевлення фінансових ресурсів, це відкрило б відносно дешеву іпотеку, і сім'ї самі б вирішували свої житлові проблеми без всього цього цирку
То нащо ваша петиція і ця програма взагалі, відстоюйте заклнодавче урегулювання роботи з заставою
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8226 раз.
-
-
Профіль
-
-