|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Суб 31 січ, 2026 12:17
Striker написав:Ну, в мене немає ніяких індексів жадібності, мені просто потрібна гривня на сьогодні, тут і зараз.
Такой себе аргумент. Поменять валюту на гривну/карбованец никогда не было долгим. Чего не сказать про наоборот. Да и при расходах в гривне бывает интересно. Я так на квартиру на гривнедепо собирал. Высокие процентные ставки, платить за неё всё равно в гривне, выглядит рационально. Когда почти уже собрал, пришёл 2014 год и та же квартира, хоть и отечественная, вдруг стала продаваться в гривнах сильно дороже, а вот банки с высокими процентами позакрывались и ФГВФЛ из них вернул только небольшую часть суммы. А так с ожиданиями всё хорошо 
-
moveton
-
-
- Подякував: 99 раз.
- Подякували: 797 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
8
1
Додано: Суб 31 січ, 2026 12:26
moveton Раціонально - це коли якась єОселя під 7% (хай 8% з урахуванням ще всяких комісій), а гроші лежать під 16-17% чистими і поступово виплачуєш. І в банках потрібно тримати не більше суми гарантованої Фондом, завжди так було.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3692 раз.
- Подякували: 5926 раз.
-
-
Профіль
-
-