Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Камикадзе Ц/п можна переказати з однієї депозитарної установи в будь-яку іншу депозитарну установу, відповідно виплати за ц/п будуть можуть бути "обкешені" в будь-якому іншому банку.
Алексей77 написав:Я правильно понимаю что в день выплаты купона по Фиксу я получу выплату дохода на счет в ИСУ сумму=(1000+КУПОН) - Цена ФИКСа (на момент его покупки)? Ну и плюс номинал в 1000 грн.?
Купон по Фіксу 85.50 грн. Буде у вас, наприклад, 100 шт на 24/06/26, отримаєте 8550 грн. Номінал ви отримаєте, якщо будете тримати до погашення, або при достроковому продажі (1000 грн + НКД на дату продажу)
Т.е можно купить фикс перед выплатой купона и получить на след. день купон 85.5 грн на каждую облигацию? т.е. фикс ничем не отличается от обычной облигации? При этом есть существенный плюс в виде малой маржы покупки-продажи?
Алексей77 написав:Я правильно понимаю что в день выплаты купона по Фиксу я получу выплату дохода на счет в ИСУ сумму=(1000+КУПОН) - Цена ФИКСа (на момент его покупки)? Ну и плюс номинал в 1000 грн.?
Купон по Фіксу 85.50 грн. Буде у вас, наприклад, 100 шт на 24/06/26, отримаєте 8550 грн. Номінал ви отримаєте, якщо будете тримати до погашення, або при достроковому продажі (1000 грн + НКД на дату продажу)
Т.е можно купить фикс перед выплатой купона и получить на след. день купон 85.5 грн на каждую облигацию? т.е. фикс ничем не отличается от обычной облигации? При этом есть существенный плюс в виде малой маржы покупки-продажи?
Це і є звичайна облігація. Коли ІКУ запускав цей Фікс його дохідність була значно нижчою за аналогічні папери у інших брокерів, але фішка полягала у відсутності спреду. Сьогодні купили, завтра продали і ви в плюсі. Перед виплатою купона (23/06/26) Фікс коштуватиме 1 100,61 грн, купон 24/06 ви отримаєте 85,50грн. 25/06 можете продати по 1015,97 грн. Цифри, звісно ж, надані за умови що ІКУ збереже 16% по Фіксу, що не є гарантованим.
mogicanin1986 написав:Це замість селфі буде тепер для купівлі ОВДП в Дії?
Судя по , не вместо, а альтернативный способ создания и использования ДияПидписа. Неужели и работать будет? Мне в каком-то приложении относительно недавно предлагало данные заграна через NFC загрузить. Как я смартфон с заграном ни крутил, так ничего и не произошло.
Сподіваюсь що буде таки працювати, бо для мене пройти це селфі в Дії ще той квест, хоча в додатках банків проходив швидко
Ну вот и . Селфи не отменили, но перед ним добавили ещё обязательные этапы сканирования паспорта: вначале оптически, потом через NFC. Чтобы точно ни у кого не получилось. Думать, что предыдущую версию квеста, наоборот, облегчат, было очень наивно.