Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
VASH написав:Бачу у тарифах ICU Bank наступне «Проведення платежів за межі Банку - 40 грн. (за 1 платіж)».
Перечитал тарифы по моей ссылке выше. По-прежнему вижу:
2.4 Проведення платежів за межі Банку Входить до вартості тарифного пакету
Да и вообще 40 грн ни к нему не упоминается. С меня денег пару месяцев назад не брал. Может сейчас уже и должен, не знаю.[/quote]
Не можу зрозуміти – у моєму підтвердженні на відкриття рахунків у ICU Bank в тарифах зазначено «Проведення платежів за межі Банку - 40 грн. (за 1 платіж)»,
а на сайті банку у такому ж пакеті ДЛЯ ПРИВАТНИХ КЛІЄНТІВ – «МОБІЛЬНИЙ» - «Проведення платежів за межі Банку - Входить до вартості тарифного пакету»???
Востаннє редагувалось VASH в Нед 15 лют, 2026 12:17, всього редагувалось 1 раз.
VASH написав:Не можу зрозуміти – у моєму підтвердженні на відкриття рахунків у ICU Bank в тарифах зазначено «Проведення платежів за межі Банку - 40 грн. (за 1 платіж)», а на сайті банку у такому ж пакеті ДЛЯ ПРИВАТНИХ КЛІЄНТІВ – «МОБІЛЬНИЙ» - «Проведення платежів за межі Банку - Входить до вартості тарифного пакету»???
Всё так. В письме ссылка на Taryfnyy-paket_MOBILNYY.pdf, а на сайте банка ссылка на Taryfnyy-paket_FO_MOBILNYY.pdf. Пару букв в название файла добавили, 40 грн убрали Заодно процент на остаток с 12 до 10 понизили. Та бесплатно там, бесплатно.
Ну вот и . Селфи не отменили, но перед ним добавили ещё обязательные этапы сканирования паспорта: вначале оптически, потом через NFC. Чтобы точно ни у кого не получилось. Думать, что предыдущую версию квеста, наоборот, облегчат, было очень наивно.[/quote] Вчера 4 раза покупал в Дії ОВДП старая форма Дія.Підпис. Все четыре раза не требовало пройти селфи, только код до Дія. Підпис вводил. Так что для меня покращення. Конечно если первый раз активировать заново то селфи нужно пройти, а сейчас даже для старой формы підпису пока не требуется селфи. Конечно плохо сделали что нужно NFC в телефоне иметь, да и как новая активация будет, неизвестно, пока не проходил сам, не рискнул
mogicanin1986 написав:Чи можуть заборонити достроковий продаж ОВДП? Яка верогідність такого варіанту? У кого які думки з цього питання?
Навіть бонди, по яких ми не платимо, не заборонили продавати. ИМХО найгірший варіант - це те, що бажаючих купити буде мало, і, відповідно, ціна продажу буде низька. Ті ж бонди продаються за 20-30% від номіналу. Гривневі виплатять з імовірністю 99.9%, а от валютні, в найгіршому сценарії, можуть конвертувати в гривню
moveton написав:Селфи не отменили, но перед ним добавили ещё обязательные этапы сканирования паспорта: вначале оптически, потом через NFC. Чтобы точно ни у кого не получилось. Думать, что предыдущую версию квеста, наоборот, облегчат, было очень наивно.
І що робити тим у кого нема нфс? Купувати Айфон за 25К? Чи сказати до побачення Дія і перейти на депозити? Слів нема одні матюки
mogicanin1986 написав:Чи можуть заборонити достроковий продаж ОВДП? Яка верогідність такого варіанту? У кого які думки з цього питання?
Вірогідність такого варіанту близька 0. Можуть поступово згортати купівлю за кредитні, збільшуючи спреди, вводячи комісії тощо. Це було б доволі тупим рішенням і я мало в це вірю. Заборонити достроковий продаж - це вбити ринок.
moveton написав:Селфи не отменили, но перед ним добавили ещё обязательные этапы сканирования паспорта: вначале оптически, потом через NFC. Чтобы точно ни у кого не получилось. Думать, что предыдущую версию квеста, наоборот, облегчат, было очень наивно.
І що робити тим у кого нема нфс? Купувати Айфон за 25К? Чи сказати до побачення Дія і перейти на депозити? Слів нема одні матюки
Питання не до мене, але чому відразу Айфон за 25 К? Купив десь два роки тому смартфон з NFC приблизно за 100 зелених новий по акції в магазині Водафон
VASH написав:Буду вдячний за підказку щодо вибору банку (крім Сенсу співпрацюю з ПУМБ, Приватом та Акордом). Основні критерії вибору банку – мінімальні тарифи на зарахування/перерахування коштів, наявність функціонального мобільного застосунку, швидкість проведення операцій, ну й звісно адекватна політика банку щодо лімітів на операції.
Вообще на такие критерии, раз пофиг на снятие налички, идеальным кажется Авангард в его ипостаси : все валюты бесплатны на вход, а в гривне и на выход (нет мониного ощипывания при переводе на юриков). При более-менее приличных суммах самый дешёвый в Украине исходящий SWIFT (при покупке валютных бумаг в ICU вообще бесплатный будет). При этом он один из немногих украинских банков, которые Меморандум даже не подписывали (тут не знаю - это считать адекватным по лимитам или, наоборот, совсем уж неадекватным отщепенцем). Мобильное приложение - какой-то функционал имеет. Но его почему-то не любят упоминать. Может слишком очевиден по крайней мере для этой темы, где все знают что такое ICU и в каком банке оно живёт.
Відкрив рахунки в ICU Bank і вже тепер остаточно з’ясовую, що ж це мені надає. З купівлею ОВДП проблем ніколи не виникало, суттєво ускладнюють життя при продажі ОВДП жорсткі обмеження на перекази клієнтам банку та в інші банки за IBAN та за номером картки. Для мене ці обмеження основна проблема - інвестовані значні суми на мої рахунки та рахунки дружини (в тому числі й за рахунок кредитних коштів). Виникає досить часто проблема перекидання грошей між власними рахунками та рахунками дружини. На теперішній час використовую переважно рахунки Сенсу (безкоштовні вихідні за IBAN) та ПУМБ (безкоштовні вихідні р2р). В обох банках обмеження на місяць на суми. Бачу у тарифах ICU Bank наступне «Проведення платежів за межі Банку - 40 грн. (за 1 платіж)». Чи правильно я розумію, що за моїх умов, оптимальним буде – відкриття рахунків в ICU Bank ще й на дружину та здійснення основних платежів в межах Банку ICU Bank (які не тарифікуються). Тобто основну циркуляцію грошей між моїми рахунками та рахунками дружини здійснювати в межах наших рахунків відкритих в ICU Bank. Але, все одно у подальшому при перерахуванні грошей вже на свої рахунки (припустим для погашення КЛ) виникають ті ж наступні «Проведення платежів за межі Банку - 40 грн. (за 1 платіж)». Зрозуміло, що на значних сумах 40 грн не гроші, але постійно виникають потреби оперативо перерахувати кілька сотень гривень між різними рахунками. До того ж «Проведення платежів за межі Банку - 40 грн. (за 1 платіж)» це й купівля нових паперів???
В чому проблема з брокерського рахунку ICU перекидати кошти на потрібні рахунки, попередньо їх верифікувавши в особистому кабінеті?