|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Чет 21 тра, 2026 12:38
Смок написав:Добрий день товариство. Підкажіть будь-ласка хто в темі. Користуюсь кред лімітом Привата. На 25-те маю погасити суму, яку використав у квітні. В травні закинув на Універсалку власні кошти в сумі еквівалентній заборгованості по кред ліміту, які використав на покупуку ОВДП. Гроші, само собою з Універсалки списалися. Зараз у П24 пише, що в травні мені нічого гасити не треба. Питання: ця заборгованість мені перенеслася на 25 червня, чи це просто якийсь збій в додатку і якщо я не поверну гроші до 25-го травня банк мене вжарить ? Користуючись нагодою ще таке питання, гасити заборгованість по КЛ треба до 25-го, чи можна також без наслідків погасити і 25-го ?
Наданий кредитний ліміт може вокористовувватися частинами, тобто, наприклад, частина у квітні, а частина у травні. У застосунку П24 показує найближчу заборговааність. За умов її погашення у наступному місяці з"явиться нова заборгованість. Погашення заборгованості до 25 числа ВКЛЮЧНО.
-
VASH
-
-
- Подякував: 170 раз.
- Подякували: 194 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 21 тра, 2026 12:48
Ой+ написав:Ще варіант, поки є на 24.06 (дата супер), гасити якнайшвидше і заново заходити, бо в понеділок уже навряд чи будуть в продажу.
Оце реклама. Уже всі розхапали.
-
klug
-
-
- Подякував: 392 раз.
- Подякували: 1301 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
5
Додано: Чет 21 тра, 2026 13:34
Друзі підкажіть. Вперше тестую вивід коштів з ICU. Кошти не заблоковані. В вікні вивід коштів не випадають опції валюта і банківський рахунок. В чому справа. Дякую
-
angra
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2026 13:44
angra написав:Друзі підкажіть. Вперше тестую вивід коштів з ICU. Кошти не заблоковані. В вікні вивід коштів не випадають опції валюта і банківський рахунок. В чому справа. Дякую
У прдруги таке було. Зверталась до підтримки - технічний збій, після звернення наступного дня виправили
-
vollena71
-
-
- Подякував: 539 раз.
- Подякували: 587 раз.
-
-
Профіль
-
-
1