Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Specu написав:Так а что с налогообложением инвест и процентного дохода от ОВГЗ? В НК вроде включили в базу налогообложения, кто уточнял по факту?
Из того, что я вижу в налоговом кодексе - купон все так же не облагается налогом, а вот если приторговывать ОВГЗ, то на инвест разницу налог заплатить придется.
Specu написав:Так а что с налогообложением инвест и процентного дохода от ОВГЗ? В НК вроде включили в базу налогообложения, кто уточнял по факту?
Из того, что я вижу в налоговом кодексе - купон все так же не облагается налогом, а вот если приторговывать ОВГЗ, то на инвест разницу налог заплатить придется.
И купон и инвест разница облагаются одинаково. Вс 1,5% Ндфл нет
Компанія ICU повідомляє Вас про зміну тарифу депозитарної установи, а саме за перерахування грошових коштів, які є результатом погашення боргових ЦП та/або виплати доходів за ЦП на Ваш банківський рахунок в іноземній валюті, що буде становити 25$ за операцію.
Зміни вступають в силу з 07.02.2018 р..
Збільшення комісії за перерахування коштів в іноземній валюті зумовлено збільшенням комісії банку, що обслуговує Депозитарну установу.
процесс явно ускорился Результати розміщення облігацій внутрішніх державних позик (Гривня) 29/01/2019 Термін погашення облігацій 01.05.2019 Середньозважений рівень дохідності облігацій (%) 19.5 Залучено коштів від розміщення облігацій (грн.) 3 691 796 490.24 Термін погашення облігацій 03.07.2019 Середньозважений рівень дохідності облігацій (%) 18.98 Залучено коштів від розміщення облігацій (грн). 1 974 604 991.16 Термін погашення облігацій 10.07.2019 Середньозважений рівень дохідності облігацій (%) 18.96 Залучено коштів від розміщення облігацій (грн). 1 806 019 848.00 Термін погашення облігацій 06.11.2019 Середньозважений рівень дохідності облігацій (%)18.5 Залучено коштів від розміщення облігацій (грн). 1 338 787 600.20 Термін погашення облігацій 29.01.2020 Середньозважений рівень дохідності облігацій (%) 18.47 Залучено коштів від розміщення облігацій (грн). 175 279 598.28 https://bank.gov.ua/control/uk/bonds/li ... ¤cy= Всего на сумму почти 9 млрд. грн + 5 с небольшим миллионов ЕВРО и 330 699 618.69 долларов под 6,25-7,25% годовых. Или 17,5 млрд. в гривневом эквиваленте всего за неделю. При планировавшемся годовом объеме займов в 90 млрд. для сбалансирования дефицита бюджета + 272-х - для погашения старых займов.
Прокредит отказался переводить деньги на Универ с формулировкой "есть негативная информация об этой компании". Я так понимаю, пока власть не сменится, нужно будет пользоваться услугами или другого банка, или другого брокера.
Чем хороши тарифы Прокредита - все бесплатно и безлимитно (кроме операций на межбанке и свифта) при абонплате 165 грн в месяц за гривневый счет и 85 за долларовый. Из тех кого знаю и кому готов доверить большие суммы - Альфа, Ощад, Приват - комиссии мама не горюй. При сумме в $100K отдавать штуку зелени за перевод денег жалко.
Кто-то может поделиться инфой об удобном банке для таких целей?
Если банк не найдется, наверное, пойду в Укргаз - он, похоже, следующий в списке брокеров по минимальности накладных расходов / комиссий.
Или, может, кто-то подскажет лучший вариант брокера?
once_upon_a_time написав:, Из тех кого знаю и кому готов доверить большие суммы - Альфа, Ощад, Приват - комиссии мама не горюй. При сумме в $100K отдавать штуку зелени за перевод денег жалко. ,
once_upon_a_time написав:, Из тех кого знаю и кому готов доверить большие суммы - Альфа, Ощад, Приват - комиссии мама не горюй. При сумме в $100K отдавать штуку зелени за перевод денег жалко. ,