Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
moveton Теж не розумію чого це райф має масово блокувати карти. У мене там зарплатний проект, вони мені цю кредитну картку по декілька разів на місяць пропонують, а коли я нарешті погоджусь і використаю кошти, то вони мені з якогось дива заблокують картку. Та і яка різница куда я витратив гроші, на ОВДП чи в АТБ.
spiridonwot написав:Та і яка різница куда я витратив гроші, на ОВДП чи в АТБ.
Если бы не было разницы, то Моня за платёж кредитными на 6211 комис бы не вводил Она, конечно, есть, но на повод для блокировки не должна потянуть. Комис может и введёт или просто, как Ломбард, такие будущие платежи запретит, если будет напрягать такое свинорыльство.
Питання залишається відкритим, чи купував хтось ОВДП в Дії з кредитки райфа. В банку точно не можуть сказати, який це буде тип платежу і чи буде враховуватись комісія.
spiridonwot написав:Питання залишається відкритим, чи купував хтось ОВДП в Дії з кредитки райфа. В банку точно не можуть сказати, який це буде тип платежу і чи буде враховуватись комісія.
Ну купите одну бумагу и посмотрите что да как. В случае чего быстро погасите долг. Я делал именно так когда сомневался в другом банке.
spiridonwot написав:Та і яка різница куда я витратив гроші, на ОВДП чи в АТБ.
Если бы не было разницы, то Моня за платёж кредитными на 6211 комис бы не вводил Она, конечно, есть, но на повод для блокировки не должна потянуть. Комис может и введёт или просто, как Ломбард, такие будущие платежи запретит, если будет напрягать такое свинорыльство.
Гороховского там тупо жаба задавила вот и всё.Это как с ним же было по карточкам.Если на черной использован хоть на одну копейку лимит, на белой проценты на остаток не начислялись.В то время как в других банках начислялись без проблем.
З.ы.: в тарифах они так и ничего формально не поменяли.Какие были в апреле такие и сейчас.Просто "волевым решением Гороховского ОВДП были классифицированы как квазикеш, а оплата за них как перевод". При таких раскладах покупку батона в АТБ при сильном желании можно тоже рассматривать как перевод.Вы переводите деньги с со своей карточки на счёт магазина с помощью терминала.
посетитель написав:При таких раскладах покупку батона в АТБ при сильном желании можно тоже рассматривать как перевод.Вы переводите деньги с со своей карточки на счёт магазина с помощью терминала.
Купляю в інтернет-АТБ з оплатою карткою АТБ від а-банки - у виписці EasyPay переказ на картку без додаткових 0,5% кешбеку. Якщо є бажання попробувати купляти з райфу за кредитні, то варто почати з 1 облігації і побачити чи взагалі пустить, чи виб'є коміс, або, навпаки на всі гроші, щоб вразі чого коміс не влізся
spiridonwot написав: У мене там зарплатний проект, вони мені цю кредитну картку по декілька разів на місяць пропонують, а коли я нарешті погоджусь і використаю кошти, то вони мені з якогось дива заблокують картку. Та і яка різница куда я витратив гроші, на ОВДП чи в АТБ.
Неможливо витратити те чого не маєте. ) Те що кредитку пропонують ні як не гарантує що її видадуть якщо погодитесь.