Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
kkg написав:Народ, а як ви гроші виводите готівкою з карти єПідтримка? Приват хоче 0.5 процента, якщо в касі отримувати
в кассе бесплатно, пусть кассир посмотрит внимательно там есть такой варик в банкомате тоже бесплатно но по 20000, входите без карты по QRкоду и снимаете как с обычной карты без комсы
kkg написав:Народ, а як ви гроші виводите готівкою з карти єПідтримка? Приват хоче 0.5 процента, якщо в касі отримувати Райф наче без комісіі Сенс дає два по сто в місяць Ощад не знаю, але думаю, що проблема буде
Не снимаю с такой налом, но тарифы Сенса говорят, что обнал с такой бесплатный без ограничения количества раз. Я думал, что в этом и радость получать деньги на єПідтримку, а не на более универсального пополнения карту. Я что-то в тарифах пропустил?
Не вийде нічого Спкціально розбирався, з карти єПідтримка жоден банк в касі не видає Вони там взагалі дивляться на тебе, як на одіота - це ж ковідні гроші 😀 Приват то взагалі жесть, здуру з ними звязався, мені лапші навішали на гарячій лініі Нічому не вірити, поки не прийдете в банк і на місці реально попробуєте знчти гроші
kkg написав:Народ, а як ви гроші виводите готівкою з карти єПідтримка? Приват хоче 0.5 процента, якщо в касі отримувати
в кассе бесплатно, пусть кассир посмотрит внимательно там есть такой варик в банкомате тоже бесплатно но по 20000, входите без карты по QRкоду и снимаете как с обычной карты без комсы
Ні, спецом довго розбирався, на гарячці нарешті вийшов на спеціаліста Технічно неможливо Твльки перевести на пластик, а там 0.5 процента комісія І кажуть, навіть в тарифах прописано, що тільки банкомат А там дійсно 20000, але через 3 😓години наступне знімання Уявляю, як зняти 2 лимона 😱
Ні, спецом довго розбирався, на гарячці нарешті вийшов на спеціаліста Технічно неможливо Твльки перевести на пластик, а там 0.5 процента комісія І кажуть, навіть в тарифах прописано, що тільки банкомат А там дійсно 20000, але через 3 😓години наступне знімання Уявляю, як зняти 2 лимона 😱
Якщо швидко то з комісією, якщо не горить то через депозит без комісії.
nekefer написав:в кассе бесплатно, пусть кассир посмотрит внимательно там есть такой варик в банкомате тоже бесплатно но по 20000, входите без карты по QRкоду и снимаете как с обычной карты без комсы
Зняття готівки без наявності картки У касі – 0,2%, мінімум 5 грн (зняття через QR-код або з Digital картки – 0 грн). У банкоматі – 2 грн (окрім зняття через QR-код)
Можна зняти і в касі без комісу, сканувати додатком код з єпідтримки і в банкоматі також сканувати код, обирати єпідтримку і без комісу знімати. Перевірено мною на практиці.
Вам повезло Я сканував код також, але касирша сказала, що не зможе видати, не проходить щось там В банкоматі знімав, але там за раз 20 тис і знову тільки через 3 год