Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Алексей77 написав:Господа, Ваше мнение. Вложить в овгз на год доллары на первичке под 4.6% около. Как по сегодняшним реалиям отсутствия помощи? Большие риски?
Дивлячись на який термін. Для середньострокового інвестування я б дочекався рішення по допомозі СЩА. В самого є інфестиційна думка взимку переходити з валюти в гривнєві ОВДП, влітку - навпаки, але в бік євро, бо хз, що той Трампон начудить
Denik написав:доллар просто перестане бути глобальною валютою номер 1
Поки нема війни з Китаєм - то цей сценарій не реалістичніший ніж ВСУ на Червоній площі.
Я отак подумав - що цікавого в американських товарах або послугах: - хіба що електромобілі-бітки. Боїнг 737, з дверима, що відвалюються менш цікавий за А320 Нео. Ще є вінда як непоганий товар, але є й безкоштовний Андроїд. В плані інших товарів європейські, південнокорейські та японські компанії виглядають значно краще. Доллар виходить як якийсь фетіш типу біткойна, але біткойн повільніше майниться.
Коллеги вы видимо все забыли про начало войны... Там было четкое требование у НБУ принимать все бабло что люди несут налом, не финмонить его, но давать размещать в огвз не спрашивая про источники. А вот потом могут быть варианты... Поэтому если вы пополняли счета налом или р2р (где не особо понятен источник происхождения денег) - то вопросы м.б. Если же это поступления "идентифицированные" (закончившиеся депо, ЗП или на худой конец - поступления по СЭП от себя же в другом банке - то такое конечно особо шмонать конечно не должны
Denik написав:Я отак подумав - що цікавого в американських товарах або послугах: Ще є вінда як непоганий товар, але є й безкоштовний Андроїд.
А android чий по вашому? Ну і якось програмісту порівнювати операційну систему для ПК та смарфонів-планшетів дещо дивно.
ihorsic написав:Скажіть як фінмон реагує на ОВДП? В мене в СЕНСІ вже під лям.... Де межа?
Сенс відносно лояльніший, ICU, купляв через дію, кожен раз видає скільки ще можна інвестувати. Ліміт 400 тис. Ось завтра повиплачують і знову буду купляти, то цікаво чи хоч не сумується туда-сюда оборот.
Ой+ написав:Сенс відносно лояльніший, ICU, купляв через дію, кожен раз видає скільки ще можна інвестувати. Ліміт 400 тис. Ось завтра повиплачують і знову буду купляти, то цікаво чи хоч не сумується туда-сюда оборот.
Не сумується оборот, рахують по балансу і досумовують прибуток чи купон по виплатам